Door Ness, Op maa 16 nov 2015 23:07, 11 reacties, citaat / intro / linkdump

Ursula Haverbeck: het Panorama Interview, op Duitse TV uitgezonden

Waarin Ursula een boekje opendoet over de werkkampen in Duitsland in de 2e wereldoorlog, en de slachtpartij op de Duitse burgerbevolking aan het eind van die oorlog en in de jaren daarna, en nog veel meer.
...
Annotaties:
| #240647 | 16-11-2015 23:42 | Ness
Mijn enige kritiek op Mevrouw Haverbeck is dat ze nogal patriottisch is, en daarom Hitler veel meer eer gunt dan hem toekomt. En op wat er buiten Duitsland gebeurde heeft ze geen kijk gehad uiteraard. Maar de bezetting ging natuurlijk niet van een leien dakje. Dus wat dat betreft heeft ze een roze bril op.

De meeste ellende in NL werd veroorzaakt door de NSB, niet zozeer door 'de Nazi's', en al helemaal niet door de gewone Jan Soldaat. Toch zijn het deze 'Jannen" die na de oorlog op een smerige manier zijn afgemaakt - een hele generatie jonge Duitse mannen werd bewust *geruimd*. Rond de 33 minuten begint Ursula over de samenwerkinmg met de zionisten.
Ness's avatar
| #240653 | 17-11-2015 11:52 | Antares
Ze is onlangs veroordeeld tot 10 maanden onvoorwaardelijk vanwege deze video.
Antares's avatar
| #240657 | 17-11-2015 12:17 | Ness
Ik hoop dat ze het overleeft, Anatres. Hele dappere vrouw. Overigens zijn mijn ooms teruggekomen, vlak na de bevrijding van hun kamp - als wandelende skeletten. "Mensen gingen als witjes daar" zeiden ze... Er was geen eten. Ook buiten de kampen gingen mensen dood van de honger, ook in Amsterdam. Plattelanders hadden een groot voordeel tov stadsbewoners die van aanvoer afhankelijk waren.

Mijn familie is gered door een Duitse soldaat. Die liet mijn moeder door een checkpoint met een grote zak bruine bonen die ze bij een boer had gehaald (mocht niet) waar ze de hongerwinter mee zijn doorgekomen. Overigens waren het de geallieerden die de voedseltransporten 5 jaar lang tegenhielden (en de NL vissersboten beschoten), niet de Duitsers. http://www.derde-wereldoorlog.nl/3de_Wereldoorlog.html staat onder het hoofdstukje 'de verdwenen Duitsers'.

Uithongeren deden ze graag, vooral de Britten. Er is een stille genocide geweest in Bangladesh, ook tijdens ww2, en ook met opzet. De schattingen lopen uiteen. tegen de 6 of 7 miljoen mensen zijn de hongerdood gestorven, volgens sommige bronnen. https://en.wikipedia.org/wiki/Bengal_famine_of_1943
Ness's avatar
| #240684 | 17-11-2015 18:26 | Ness
Op het eind van dit interview zegt Haverbeck: LEES DE TALMOED. Daarin staat onder andere precies hoe je een kind, ouder dan 3 jaar, sexueel mag misbruiken. Dat mag namelijk alleen op perverse wijze, want zo'n kind gewoon recht-toe-recht-aan neuken is hetzelfde als een huwelijk aangaan. Heel veel van die uitlatingen staan niet eens op het net. Want het is pure (kinder)pornografie, en dat mag niet.

Lees dus die Talmoed. Dan weet je hoe het er 4000 jaar geleden aan toeging aan het Babylonische hof - dat valt schuimbekkers niet te verwijten - en hoe het er heden ten dage aan toegaat in bepaalde "religieuze' kringen. Ter ere van god, uiteraard.

De islam is ontstaan uit walging, net als het christendom. Tegen dit soort praktijken. Je mag Mohammed een kinderverkrachter noemen, maar in die tijd waren die islam-voorschriften EEN VERBETERING tov de aldaar geldende praktijken. Je mocht een kleine meid pas neuken NA haar 9e. En niet vanaf de geboorte, zoals deze talmoedvolgers deden en doen.
Ness's avatar
| #240686 | 17-11-2015 18:43 | ..................
Wat dat betreft Ness zijn al die woenstijnreligie's hetzelfde.
Geschreven door een man,waarbij de vrouw onderdanig is.
| #240688 | 17-11-2015 18:56 | Ness
Vrouw = bezit. Moet bij de joods-orthodoxe schuimbekkers op blote voeten lopen, zodat ze niet wegloopt. En een pruik of hoofddoek dragen. Mag niet scheiden. Krijgt per wet NIMMER de kinderen toegewezen, die trouwens ook bezit zijn van het mannetje. Judeo-christelijke beschaving, noemt men dat tegenwoordig. Vraag maar aan Geert W.
Ness's avatar
| #240693 | 17-11-2015 19:33 | Ness
Ik vergeet er nog bij te vermelden dat deze talmoedische wetgeving op het gebied van kindermisbruik alleen geldt voor joodse kinderen. Met niet-joodse kinderen mag men doen wat men wil. Daar staat geen straf op dus hoeft men zich niet aan 'regels' te houden. Dat geldt trouwens voor alle joodse wetgeving. Het wordt er alleen nooit bij gezegd. Zo is het een jood verboden joodse slaven te houden sinds een paar eeuwen. Maar slavernij van niet-joden is dus wel okay.

Het zijn dit soort schuimbekkende talmoedische groeperingen die in Israel momenteel overheersen. Andere joodse groeperingen wijzen dit barbaarse gedrag resoluut af. Maar die hebben niets (meer) in te brengen - en ex-joodse atheisten al helemaal niet. De kennis van de talmoed is trouwens voorbehouden aan rabbijnen en"ingewijden".

Het plebs wist en weet nergens van - die krijgen een opgekuiste, lieve versie te horen - maar is wel altijd het slachtoffer van repercussies geweest. Want vieze enge mannetjes weten prima hoe ze mensen die te goede trouw zijn als schild kunnen gebruiken. Vraag maar aan de paus.
Ness's avatar
| #240716 | 18-11-2015 12:29 | ..................
ness

Die talmoed is pas geschreven rond de 2de en 3de eeuw nC.
Dat kan je ook opmerken uit talmoed verzen waarin jezus ver-acht word.
je kan dus eerder spreken van een sekte,dan dat je spreekt over de orginele judaisten,of thota volgers.
Ik zag een tijd geleden ook een uitspraak van een ethiopische jood die nooit gehoord heeft van die talmoed.
| #240719 | 18-11-2015 13:39 | Ness
Nee Tamso, die talmoed is heel, heel oud. Ooit zijn er een paar barbaarse geitenneukers naar het Babylonische hof gehaald, alwaar zij leerden lezen en schrijven en plagiaat plegen - heel normaal in die tijd. Die geschriften zijn door de eeuwen heen trouw gekopieerd, en bevatten de Babylonische wetgeving, verhaspelt door ettelijke rabbijnen die er commentaar op leverden en naar eigen inzicht 'aanpasten'.

Uiteraard zijn de oorspronkelijke versies verloren gegaan, en de meeste kopien die nu nog bestaan dateren uit 2e, 3e eeuw BC tot 2e, 3e eeuw AD. De talmoed is een verzamelboek, waarin iedere smeerlap die zich opwerkte tot 'leider' - bv een Maimonides ofwel meneer krijg-het-rambam - middels kiezersbedrog zullen we maar zeggen zijn 'gedachten' kon laten optekenen.

De reden dat de Ethiopische joden niet getolereerd worden in Israhel is inderdaad omdat zij die talmoed niet eens kennen dan wel als flauwekul beschouwen die regelrecht ingaat tegen god's woord. Zij volgen de Thora/bijbel. Die groep is altijd heel geïsoleerd geweest. De groep wordt als geheel niet erkend want het zijn zwarten, en Israeliers zijn enorme racisten. Maar ze proberen nu via genetisch onderzoek als joden erkend te worden.

Joden zijn uitgevonden rond de 16e eeuw. Daarvoor sprak men van "Judeëers" - en het was dus gewoon de landstreek waar die mensen vandaan kwamen, ongeacht religie/bijgeloof. Het judaisme zoals we dat nu kennen is hoofdzakelijk afkomstig van een splintergroepering - de Oiropese joden. Alle andere takken zijn in de vergetelheid geraakt, of opgenomen in de rest van de bevolking met restanten van kernen door het hele Midden-Oosten verspreidt, elk met hun eigen geloofs-versie.

De muur waar de schuimbekkers met de kop tegen aan staan rammen is een oude Romeinse vestingsmuur - dat geeft al aan hoe belachelijk de claims van de griezels zijn. Er heeft daar nooit een joodse tempel gestaan. De enigen die aanspraak kunnen maken op Palestina op historische gronden zijn de Palestijnen - semieten, familie van Jesus, zo hij ooit bestaan heeft. Palestijnen (joods, moslim, christen) zijn de nakomelingen van de oude Israelieten uit de bijbel.

Naast de talmoed hangen de schuimbekkers ook de kabbalah aan. En dat staat vol met 'zwarte magie', toverspreuken en rituele handelingen. Vaak heel bloederig. Wat mij betreft bouwen ze die muur helemaal rondom af en sluiten zichzelf op in hun eigen gekkenhuis. Als USA dan ook nog even stopt met 4 miljard per jaar openlijk te schenken en Joost-mag-weten hoeveel meer onderhands en via criminele aktiviteiten dan maken ze mekaar af - daar is niet veel voor nodig, en is de wereld verlost van deze *uitverkorenen*.
boycott-israel.jpg
Ness's avatar
| #240723 | 18-11-2015 15:28 | ..................
Ness

Zover ik het ontstaan van die lui begrijp,is het dat ze uiteindelijk zijn opgeplitst in 2 groepen.
Hoe en wie nu wat is is nogal vaag.
Jij geeft het al aan dat het in de vergetenheid is geraakt.
Laten we ervan uitgaan dat vanuit die 2 groepen na die shisma,1 ervan nog beschreven staat en waar we het nu nog over hebben en van die andere groep vrijwel niks meer bekend is.
Dat van die israelieten weten we niks meer van.
Alles wat we wel weten komt voort uit het volk van judea.
Vandaar ook de term judaisten.
Of het woord jood,wat in het duits jude betekent.
Wat ik begrepen heb was dat die hebreeuwers nooit blank zijn geweest.
Het zouden best wel eens negers geweest kunnen zijn.
Want dat oude egypte was een land van afrikanen/negers.
Pas toen die allah akbar roepers afrika gingen bezetten,het een gemixt land werd.Of waar ze er nu uit zien zoals die arabieren uit het midden oosten.
Feit is dat die hebreeuwers van toen,zich vermenigvuldigd hebben met de oude bewoners van egypte.
Zie als voorbeeld Asnath

https://books.google.nl/books?id=h-ZeCAAAQBAJ&pg=PT101&lpg=PT101&dq=Asnath+was+a+negro+woman&source=bl&ots=X3eDNVnSMg&sig=bjjGwmoTRF65T8cT3oKVS8lxDqY&hl=nl&sa=X&ved=0CGIQ6AEwCWoVChMIxeXD2o2ayQIVRI0PCh1e6AYf#v=onepage&q=Asnath%20was%20a%20negro%20woman&f=false

Het volk wat zich de joden noemen zij op een gegeven moment een mix geweest.
Alle nakomelingen zijn afro joden geweest.

Als je alle tekeningen ziet die gemaakt zijn,ze blank eruit zien.
Dat is puur een europees idee geweest hoe die joden er tot slot van rekening eruit moesten zien.

Dat van die israelieten misschien wel om die reden buiten de geschiedenis boeken word gehouden.

Over het vervolg van het volk van judea,zoals ik die geleerd hebt was dat juist die sekte's,want meer was het ook niet,zich uiteindelijk opdeelde in meerdere sekte's.
Jij noemt al de kabbalah.
Volgens mij is deze sekte zo rond de 6de eeuw nC cristus
Het is niet eens bekend waarneer deze sekte uiteindelijk is ontstaan.
De messiaanse jodendom is ontstaan rond de 3de eeuw vC.
Vanuit dat volkje van judea.

Laatst had ik er nog een topic over gemaakt waaruit dat occulte was ontstaan.
Het doel van dat occulte was opnieuw israel creeeren en dat deden ze door een verzonnen messias te verzinnen die zal komen om israel opnieuw te creeeren.
Alle woestijn religie's erna hebben dat doel in hun boek staan.
Het creeeren van een israel in de eind der tijden.
Waar het op neer komt is dat deze woestijnreligie's GOY zijn.
Ze werken het plan uit wat die occulte denkers willen creeren.
Ook deze democratie op zijn manier dat plan uitwerkt.

En dan heb je nog de kazharen die in de 7de eeuw zijn ontstaan.
Koning Bulan blijkt daarin al een volgeling te zijn van het judaisme.
Vanuit het woord Judeeërs is het woord jood/jude ontstaan.

Waar jij het over hebt wat is ontstaan,waren de chassidisch jodendom rond de 17de eeuw.
Dat zijn die schuimbekkers waarover jij praat.

Feit blijft dat het huidige israel zelf onderscheid maakt tussen joden en socalljews.

Zie als voorbeeld http://www.biblebelievers.org.au/israel.htm

The Life of an American Jew in Racist Marxist Israel

Jack bernstein.
| #240724 | 18-11-2015 15:30 | ..................
ps

En vandaag de dag draait het alleen nog maar om die groep.
De rest heeft ook geen waarde in israel.Of in de wereld.

Zoals ik het zie,draait het om een gristelijke fabel nu.
Alleen zij willen datgene zien uitkomen wat in hun relie boeken staat beschreven.
En desnoods verzinnen ze een volkje wat zogenaamd dat uitverkorenen volkje is.
Die schuimbekkers die jij benoemt zijn ware malloten die er ook nog in geloven ook.
Als je ze maar genoeg hersenspoeld,ze het gaan geloven ook.

Geld trouwens ook voor de turken.Die zijn ook al een eeuw lang gehersenspoeld en die fantaseren ook over een kalifaat waarin de turken de leidende rol erin spelen.
Het zijn nationalisten.
aanmelden / inloggen