Door community (initieel Witte Haai), Op din 1 mei 2012 19:44, 7 reacties, nieuws

Vaccins al 216 jaar gebaseerd op medische fraude

Het idee dat mensen gevaccineerd moeten worden om te immuniseren stamt uit het jaar 1796 toen de Britse apotheker Edward Jenner pus van koepokken (vaccinia) aanbracht onder de huid van een achtjarige jongen.

Jenner baseerde zijn experiment op een onbewezen gerucht dat eenieder die was blootgesteld aan koepokken immuun zou zijn tegen pokken.

In de jaren daarna vaccineerde Jenner anderen met koepokken om ze tegen pokken te immuniseren. Alhoewel er geen bewijs was voor de effectiviteit en veiligheid van zijn methode was koning George III zo onder de indruk dat Jenner een geldbedrag van zo’n 375.000 euro kreeg.

Geld

Jenner was vanaf dat moment de eerste arts die tegen ruime vergoeding ziekten gebruikte als medicatie voor gezonde personen. Veel doktoren uit de tijd van Jenner wisten echter van verschillende gevallen van pokken bij mensen die waren ingeënt met koepokken.

Toch was dit het begin van een methode die tot vandaag de dag nog wordt toegepast. Verzin een oplossing om een ziekte te voorkomen, verdien veel geld en onderdruk informatie dat vaccinatie niet werkt of onveilig is.

Het aantal gevallen van pokken na vaccinatie steeg gestaag van vijf procent in het begin tot 95 procent tegen het jaar 1895. Rond 1872 was zelfs sprake van een serieuze epidemie, slechts een jaar nadat het pokkenvaccin verplicht werd in het Verenigd Koninkrijk. Het sterftecijfer onder slachtoffers van pokken vervijfvoudigde.

Afstraffing

Ondanks protesten en cijfers die het tegendeel beweren wordt meer gevaccineerd dan ooit tevoren. Door grof geschut in te zetten tegen critici weet de vaccinindustrie jaarlijks 13 miljard euro omzet te behalen.

Artsen die zich op basis van wetenschappelijk onderzoek uitspreken tegen het gebruik van vaccins kunnen in de reguliere, door de medische maffia gecontroleerde pers rekenen op een zware afstraffing.

Zeg nee tegen vaccins

Een studie uit 2012 door Dr. David Witt van het Kaiser Permanente Medical Center in San Rafael, Californië concludeerde dat kinkhoest meer voorkomt bij gevaccineerde kinderen dan bij ongevaccineerde kinderen.

In 2010 was onder 1.000 kinderen in New Jersey en New York sprake van een uitbraak van de bof. Bijna 80 procent van de kinderen bleek gevaccineerd te zijn met het BMR-vaccin.

In de tachtiger jaren brachten gezondheidsinstanties naar buiten dat op diverse plaatsen een uitbraak van de mazelen was onder kinderen die waren gevaccineerd. Het ging onder meer om scholen in Illinois en Massachusetts, een gebied in Frankrijk en een regio in Helsinki. Meer dan 90 procent van de leerlingen van de scholen bleek gevaccineerd te zijn tegen mazelen.

Het is aan ons om te leren van de artsen die zich durven uit te spreken over de gevaren van vaccins. Het is aan ons om nee te zeggen tegen vaccins.

Bron: Naturalnews.com
Annotaties:
| #179374 | 02-05-2012 09:20 | Mack
Eigenlijk kan het niet genoeg herhaald worden, de medische fraude is niet te overzien voor leken.
| #179378 | 02-05-2012 09:33 | MeMeBot
Veel mensen WILLEN het ook niet begrijpen.
Een maat van me heeft een doctertje van 1 jaar oud, en als ik over dergelijke dingen begin dan wordt ik daarover bijna boos aangekeken.
"Want die vaccins zijn er heus niet voor niets, die dokters weten heus wel wat ze doen etc"
| #179383 | 02-05-2012 09:42 | merethan
MeMebot, wie de waarheid spreekt heeft een snel paard nodig. (Confusius)
merethan's avatar
| #179384 | 02-05-2012 09:44 | sigmund
Goed doel voor een prikkie

AMSTERDAM - Voetballiefhebbers die naar het Europees Kampioenschap gaan in Polen of de Oekraïne en die zich laten vaccineren tegen de mazelen, kunnen meteen een goed doel steunen. Vanaf aanstaande maandag kan de prik worden gehaald voor een lager bedrag en wordt voor iedere EK-vaccinatie 25 vaccins verstrekt aan kinderen in de derde wereld.
sigmund's avatar
| #179408 | 02-05-2012 13:07 | MeMeBot
@ Merethan:

Soms moet je je er denk ik bij neerleggen dat het de keuze is van die persoon om het niet te willen weten.
Red Pil, Blue Pil verhaal zegmaar..
Dat ik het moeilijk vind om te verdragen dat ze toch doen waar ik overtuigd van ben dat het slecht is voor hun dochtertje, blijft gevoelsmatig voor mij zwaar om te accepteren. :(
| #179409 | 02-05-2012 13:29 | twijfelaar
Ik heb vroeger op school geleerd dat het pokkenvirus door vaccinaties is uitgeroeid, klopt dat dat niet?
Ook mensen die verlamd raken door het poliovirus, dat komt tegenwoordig alleen nog maar in de Bible Belt voor volgens mij.
twijfelaar's avatar
| #179428 | 02-05-2012 19:17 | ffloor
Nou @twijfelaar: óók niet want zodra een kind al mekkert dat het niet ingeënt mag worden dan krijgt het meteen 1 suikerklontje met in het midden een poepdruppeltje. En daarmee wordt niet alleen zijzelf, maar ook haar héle gezin mee ingeënt want iedereen krijgt daar nu de dunne race.
Enig probleem: ze zijn 10x duurder en ook 10x effektiever dan de spuitjesvorm: deze laatste werken namelijk niet en daarom moeten ze elke 5 jaar herhaald worden.
Uiteraard krijgen ook Jehovah's en antroposofische kinderen het klontje uitgereikt dat in 1956 toendertijd al ƒ15,- kostte (een weekloon was toen zo'n ƒ45,- netto).
Ik lostte dat toendertijd op door zo'n 20x/dag in mijn onderbroek te graaien en dan: "Lik, lik" - daarmee werden in 1 klap maar liefst 1000 Bunnikkenezen ingeënt: van hetzelfde suikerklontje ja, aangestoken van hun eigen kroost dankzij een iets te intelligent ventje, zo meende de Zeister GGD want ze waren er nou niet bepaald blij mee met al die onbetaalde administratie.
aanmelden / inloggen