Door Vero Legata, Op zat 22 aug 2015 22:30, 11 reacties, citaat / intro / linkdump

Valse Vlag? - Militairen VS zouden bloedbad voorkomen in de Thalys

De mainstream media pakt weer eens uit met een bericht dat ongeveer elke alarmbel doet afgaan wanneer het om valse vlaggen gaat. Recent maakte een generaal uit China een interessante statement dat de bankenelite op dit moment overal in de wereld brandhaarden probeert aan te steken omdat onrust in regio’s over het algemeen goed is voor de waarde van de dollar. Kortom de schaduwelite probeert de wereld in de brand te steken om hun eigen hagje en totaal corrupte geldsysteem te redden… ...
Annotaties:
| #235849 | 22-08-2015 23:49 | ..................
BS topic

De bankenelite overal hun geld verdienen en de dollar einde latijn is,omdat de VS niks meer te bieden heeft.Alles is geprivatiseerd en als ze willen,laten z ed eboel gewoon crashen om uiteindelijk een wereldmunt te maken.Als alles geprivatiseerd is,men ook afhankelijk is van hen.Inclusief de aziaten.

Een ander duidelijker voorbeeld.
1918
duitsland is verslagen en de mark staat op instorten.jaren duitsland gebukt gaat onder bittere armoede.De mark doorgaat een hyper inflatie.
Dan vinden ze de juiste man die duitsland kan opbouwen en creeeren uit het niets de nieuwe deutsche mark waarmee adolf en nazi;s hun derde rijk opbouwen en heel europa zowat veroverde.

Dus uit het niets een land een superrijk kan worden.
Wat ook zal gebeuren in de toekomst.Alleen denk ik dat de bankers de USA geen almacht wilt geven.De taart om die nwo erdoor te willen drukken evenredig verdeeld moet worden,om die balance te behouden,wil het die NWO doorvoeren.

Hoe ik het zie,europa en amerika alleen nodig zijn geweest om het kaal te plukken en te privatiseren.wat inmiddels gelukt is.Nu moet het andere werelddeel geprivatiseerd worden en zal het de bankers hun reet roesten wat er gebeurt met europa of amerika.het is al private eigendom van bankers.
| #235850 | 23-08-2015 06:30 | loveulongtime
tamsowashere Dit keer is alles anders. Wat er nu gebeurt is nog nooit in de geschiendenis van de mensheid voorgekomen. Lees daarvoor mijn laatste artikel. https://schafderenteaf.wordpress.com/
| #235856 | 23-08-2015 08:34 | Ness
Er zijn 3 verschillende versies van het verhaal in omloop
versie 1: men hoorde iemand een wapen laden in het toilet
versie 2: er kwam een man uit het toilet met een geweer, de held trok een sprint van 10 meter
versie 3: er werden schoten gehoord en brekend glas; daarna kwam er een man het rijtuig binnen met een geweer

Maar goed, er kan verwarring zijn ontstaan. Dit soort zaken volgt echter altijd een vast patroon: de geheime dienst is altijd al op de hoogte, en houdt de persoon in de gaten, en is nalatig. In USA is het vaste prik dat de FBI op gezette tijden zelf een aktie op touw zet met behulp van een zg 'patsy', die ze dan 'net op tijd' te pakken krijgen.

Daarom ben ik bij voorbaat al wantrouwig als er weer zoiets gebeurd. In Frankrijk had men laatst ook zo'n akkefietje waar maar geen ruchtbaarheid aan is gegeven, omdat de gebruikte explosieven en ontstekingen net een week daarvoor waren gestolen uit een depot op 15 km afstand van de bomaanslag. Waar niemand op heeft gereageerd.
Breitbart London reported on the disappearance of 40 grenades, 200 detonators, and an unspecific quantity of plastic explosive which has left police stumped as the facility had no-one on patrol and no CCTV. The thieves were able to wander the site at leisure, prising open the doors of 12 buildings to search for loot before leaving, unchallenged.


Men doet dus zijn best zo nalatig mogelijk te zijn.
Dus er kan sprake zijn van een heldendaad; het is ook mogelijk dat de helden van te voren wisten wat er ging gebeuren, en dat de schutter zich beter verweerde dan verwacht.
Ness's avatar
Moslims hebben het veel te druk met elkaar, ook hebben die niets te winnen bij nog meer kritiek tegen asielzoekers die je bijna automatisch gaat beschuldigen bij zo'n aanslag op een trein.
Wie wel veel te winnen hebben zijn de eigen overheid, het gevolg is dat je nu niet meer vrij en blij op de trein kunt stappen. Weer een major stap naar totale controle.
Laatste keer was ik per vliegtuig van Eindhoven naar Hongarije VV
Heb ik altijd zo'n zwitsers soldaten zakmesje bij me gewoon kort blade, in Hongarije moest ik het inleveren op de terugreis. Zelfs mijn nagelveiltje! Flesje drinken mag ook niet (alleen als je het duur achter de duane koopt) dan weer wel.
Nou gaan we die onzin natuurlijk ook op de trein krijgen.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
| #235889 | 23-08-2015 15:35 | Anders
Prima samenvatting door Ness "Er zijn 3 verschillende versies van het verhaal in omloop".

Het jeugdjournaal (NL) met commentaar van Ron Linker was weer geheel anders dan het commentaar bij de Belgen / VRT.

False flag.
Anders's avatar
| #235898 | 23-08-2015 18:52 | Manus
En waar komt de eerste "berichtgeving" vandaan?
Van een twitteraccount dat FreedomFilmLLC heet: https://twitter.com/FreedomFilmLLC?ref_src=twsrc^tfw
De productiemaatschappij houden ze tegenwoordig niet geheim, is leuker om de schaapjes een beetje te dissen, nog voor alle duidelijkheid een mooie foto van de "freedom" Tower op de website.
http://www.freedomfilmllc.com/#!our_story/component_74511
Orwelliaanser kan niet.

Ook de acteurs die meespelen houden ze niet meer geheim, ze laten nu zelfs bekende acteurs meespelen, zoals Jean-Hughes Anglade: http://variety.com/2015/film/news/french-train-shooting-jean-hugues-anglade-1201575740/
Manus's avatar
| #235903 | 23-08-2015 22:19 | Frans Waterman
Ik denk dat de CIA en de Franse geheime dienst geschrokken zijn van het anti Amerikaansisme in Frankrijk in het algemeen en tijdens de Tour de France.
Frans Waterman's avatar
| #235904 | 24-08-2015 00:13 | Manus

Ik denk dat de CIA en de Franse geheime dienst geschrokken zijn van het anti Amerikaanisme in Frankrijk in het algemeen en tijdens de Tour de France.

Tijdens de Tour de France bespuugden ze Froome, een Engelsman geen Amerikaan, dat kwam bovendien voort uit dopingverdenkingen, niet vanwege hekel aan één bepaalde Nationaliteit.

Maar ik denk ook zeker dat ze het fijne vrienden van de NATO-gevoel (dat in Frankrijk vaak ontbreekt) mede willen stimuleren met deze attack.
Manus's avatar
| #235926 | 24-08-2015 16:22 | toktok
""Moslims hebben het veel te druk met elkaar, ook hebben die niets te winnen bij nog meer kritiek tegen asielzoekers die je bijna automatisch gaat beschuldigen bij zo'n aanslag op een trein.""

Als de rollen omdraait vanuit het westen gezien, lijkt mij dat het westen en hun handhaving en hun eigen strijd evenwel voorzetten, ongeacht de kritiek ..........

en beide strijders dus niet achterom kijken en beide in hun eigen strijd geloven ongeacht hun volgers ........
toktok's avatar
| #235928 | 24-08-2015 16:29 | toktok
""Tijdens de Tour de France bespuugden ze Froome, een Engelsman geen Amerikaan, dat kwam bovendien voort uit dopingverdenkingen, niet vanwege hekel aan één bepaalde Nationaliteit.""

mijn complimenten !!! voor relaiteits vermogen !!


Overigens kan je ook bedenken dat afgunst al veel eerder het geval is geweest in de tour, alleen dat dit eerder nooit is opgemerkt of vastgelegd.

En daarbij zou je zelfs nog de tendens van gedragingen van de mens erbij kunnen halen, waarbij het soms lijkt of de mens steeds minder beschaving kent, en wat je dus ziet bij een bepaalde kern van voetbal supprters is over geslagen naar de tour fans.
toktok's avatar
| #235957 | 25-08-2015 09:16 | Ness
Ze leggen het er wel heel dik op zeg:
Een tot nu toe onbekend gebleven man krijgt ook een Franse onderscheiding voor zijn optreden tegen de vermeende terrorist in de Thalys afgelopen vrijdag. Het gaat om de Frans-Amerikaanse Mark Moogalian, hoogleraar aan de Sorbonne Universiteit in Parijs, zo melden verschillende Franse en Amerikaanse media.

De 51-jarige Moogalian schoot een Franse bankier te hulp, die als eerste een poging deed de met een kalasjnikov gewapende Ayoub El Kahzzani te overmeesteren. De hoogleraar werd daarbij in zijn nek geraakt door een kogel. Daar wordt hij nu voor behandeld.
http://www.nu.nl/politiek/4112333/thalys-helden-krijgen-geen-nederlandse-onderscheiding.html
Ness's avatar
aanmelden / inloggen