Door community (initieel vonnegut), Op din 17 apr 2018 18:35, 2 reacties,    

Van Duitse Wonderwapens naar het Vierde Rijk
Van Duitse Wonderwapens naar het Vierde Rijk


Het einde van de Tweede Wereld Oorlog is een van de meest fascinerende episodes uit de menselijke geschiedenis en over die periode bestaan tot op de dag van vandaag nog veel misverstanden. Vanwege politieke redenen zijn veel gebeurtenissen uit die tijd tot staatsgeheimen verklaard en daarom worden we hierover tot op de dag van vandaag met nep geschiedenis om de oren geslagen.

Atoombom

Een goed voorbeeld is de geschiedenis van de atoombom. Jarenlang is ons geleerd dat de Duitsers nog niet zo ver waren met hun atoomprogramma maar recentelijk is naar voren gekomen dat de Amerikanen zonder de Duitsers nooit een atoombom op Hirosjima hadden kunnen gooien. De eerste atoombom was waarschijnlijk een Duitse bom. Met Duits uranium en Duitse ontstekingstimers kreeg het atoomprogramma van de Amerikanen een boost en het lijkt waarschijnlijk dat de Duitsers in 1944 al een atoombom hebben getest bij Ludwigslust en al eerder zou een tactische atoombom zijn gebruikt in de strijd bij Kursk in Rusland waar ooggetuigen verklaarden dat een Russisch bataljon was weggevaagd met een Duitse superbom en er sprake was van een groot gebied waarin geblakerde lijken lagen, bomen waren afgeknapt en alle munitie was ontploft. De Duitsers kwamen wellicht tot de conclusie dat een atoombom eigenlijk niet geschikt is als aanvalswapen omdat de eigen soldaten ook door de radioactieve wolk werden besmet en de Russen direct gingen dreigen met Chemische wapens als die ‘Superbom’ nog een keer werd ingezet. De enige wijze waarop een dergelijke bom nog enig effect zou hebben was om die te gebruiken op bijv. Londen of New York maar ze waren dan ook weer bang dat een dergelijke oorlogsmisdaad gigantische repercussies tot gevolg zou hebben. Verder leken de Duitsers hun peilen meer gericht te hebben op het ontwikkelen van een waterstof bom omdat je dan minder last hebt van radioactieve straling en de bommen veel krachtiger zijn.Nazi wetenschappers na WO2

Na de oorlog verdwenen natuurlijk veel Duitse wetenschappers naar de V.S. en Rusland en er was aan het eind van de oorlog zelfs een ware wedloop gaande tussen de V.S. en Rusland om de beste wetenschappers te kunnen gevangen nemen.
Na WO2 zagen we dan ook in eens heel veel bekende Duitse wapens, zowel aan Amerikaanse als aan Russische kant, die in een nieuw jasje waren gestoken. De eerste slimme bommen waren gebaseerd op de Fritx X, een radiografisch bestuurde bom, de Kalasjnikov die gebaseerd was op de Duitse STG 44, de B2 bommenwerpers waren gebaseerd op Horten Ho 229, de eerste helikopters waren van Duitse makelij en de eerste straaljagers waren Duits en werden gekopieerd door de Geallieerden en het meest bekende voorbeeld is natuurlijk het Amerikaanse ruimte programma dat door Werner von Braun werd geleid op basis van Duitse raket technologie.

UFO

De Nazi’s bleken ook al te beschikken over vliegende schotel achtige vliegtuigen en het is natuurlijk opmerkelijk te noemen dat direct na WO2 een dergelijke schotel crashte bij Roswell in de V.S. De meest logische verklaring lijkt mij dat de Amerikanen verder waren gegaan met de UFO experimenten van de Nazi’s en om dat te verbloemen werd het Alien verhaal de wereld in geholpen.
Het was natuurlijk sowieso, hoewel ook begrijpelijk, nogal discutabel dat de Amerikanen allerlei wapens en technieken gebruikten die tot stand waren gekomen met de hulp van honderdduizenden dwang arbeiders en de dood van tienduizenden van hen. Ik vraag me wel eens af wie er aan de haal is gegaan met de experimenten van de Nazi dokters. Misschien hebben de aantekeningen van bijv. Mengele wel geleid tot de genezing of dood van duizenden mensen. Er zijn ook sterke aanwijzingen dat Nazi dokters als Mengele meewerkten aan MK Ultra. MK Ultra was een programma van de CIA waarin zaken als hersenspoelen, het beïnvloeden van het wereldbeeld van mensen, het ondervragen/martelen en beïnvloeden van mensen doormiddel van drugs, een grote rol speelden.
Aan het eind van WO2 gebruikten tientallen oorlogsmisdadigers de Duitse wonderwapens als onderpand voor hun vrijheid en het feit de Geallieerden daar op in gingen is natuurlijk ook niet echt opmerkelijk te noemen.

Viktor Schauberger


Een man die niet in de categorie oorlogsmisdadigers viel en werd gedwongen om voor de Duitsers te werken was de Oostenrijkse boswachter Viktor Schauberger. Deze inspirerende man gebruikte de natuur als basis voor zijn technische ontwerpen. Zo keek hij bijv. naar een steur die stroomopwaarts tegen een watervalletje opzwemt en hij vroeg zich af hoe het nou kon dat die Steur ondanks de tegenstroom toch omhoog kwam. Hij ontdekte dat er een opstuwende kracht ontstaat door de vorm van het lichaam van de steur en de bewegingen die de steur daarmee maakte. Verder ontdekte Schauberger dat er achter bijna iedere kracht in de natuur een soort centrerende, spiraal achtige beweging en vorm schuil gaat die zich laat vertalen in de gouden ratio van 1,618.
Schauberger was van mening dat explosies onnatuurlijk en dat de warmte die explosies veroorzaken een ineffectieve energie vorm zijn en dat implosies verkoelende, natuurlijke krachten waren die veel meer energie opbrachten dan dat ze gebruikten.
Schauberger zou zogenaamde Vortex motoren hebben ontwikkeld voor de Nazi’s waarmee ze UFO achtige vliegtuigen aandreven die zich voortbewogen doormiddel van lucht en water en eigenlijk alleen maar brandstof gebruikten om goed op gang te komen. Aan het eind van de oorlog werden de ontwerpen vernietigd, uitgeruild of meegenomen door de Geallieerden.

Ik denk dat Schauberger in de categorie van wetenschappers als Tesla valt die door hun radicale visie op wetenschap en techniek een gevaar vormden voor het establishment dat haar geld had geïnvesteerd in Energie en olie multi nationals en alle bedrijven om die industrie heen die daar doormiddel van bijv. transport of het produceren van plastic, geld aan verdienen en er daarom alles aan deden en doen om radicale nieuwe technieken, die niet of nauwelijks olie gebruiken, uit te bannen.Rakettechnologie en Occultisme


Het is denk ik ook opvallend dat rakettechnologie lijkt samen te gaan met belangstelling voor occultisme. Dat zagen we natuurlijk bij de Nazi wetenschappers en ook bij de belangrijkste persoon voor het Amerikaanse raket technologie programma, Jack Parsons. Jack Parsons was goed bevriend met Aleister Crowley en Ron L. Hubbard en was zijn hele volwassen leven bezig met occulte rituelen. Zou het kunnen dat de occulte belangstelling van dit soort mensen hen in contact bracht met andere dimensies en dat ze daardoor bepaalde kennis konden verwerven die hen in staat stelde om dergelijke baanbrekende uitvindingen te doen?

De occulte en historische belangstelling van de Nazi’s was natuurlijk sowieso opmerkelijk. Expedities die zochten naar de Heilige Graal, de holle aarde, Atlantis en allerlei magische voorwerpen die de Nazi’s machtiger moesten maken.
Waren de Nazi’s gestoord om in dergelijke zaken te geloven of wisten ze misschien meer dan de gemiddelde sterveling op deze aarde en kan je misschien je voordeel doen met occulte en magische krachten?

Het Vierde Rijk


Werd de V.S., vanwege een bepaalde bewondering voor de Nazi’s, misschien ongewild een soort Vierde Rijk? Duitse militairen en wetenschappers infiltreerden, doormiddel van operatie Paperclip, in grote getale in het Amerikaanse leger, de geheime diensten en de wetenschap en daardoor werd het Amerikaanse deep state misschien op een bepaalde manier geNazificeert. Veel gevechts en ondervragings tactieken werden overgenomen en het menselijk leven leek na WO2 nog minder waardevol voor het Amerikaanse leger als voor die oorlog. Het militair industrieel complex werd groter en groter en steeds belangrijker voor de Amerikaanse economie waardoor de V.S. eigenlijk in een constante staat van oorlog moest verkeren om haar economie nog enigszins staande te kunnen houden.
Het was allemaal wat beschaafder als de Nazi’s maar in principe had de V.S. het stokje overgenomen in de strijd tegen het communisme. Het enige verschil was dat er een zekere vrijheid van meningsuiting was en dat er geen mensen massaal werden vermoord in concentratiekampen maar voor het overige was de V.S. niet te beroerd om miljoenen mensen om te brengen (bombardementen etc.) in de oorlogen die ze sinds 1945 hebben gevoerd. Het communisme werd te vuur en te zwaard bestreden net als de Nazi’s het Bolsjewisme hadden bestreden en de V.S verloor daardoor meer en meer haar vermeende onschuld.
Annotaties:
| #263033 | 18-04-2018 11:04 | Nico de Geit
Het zou eigenlijk allemaal in een museum uitgestald moeten worden. Zo'n beetje alles wat we vandaag hebben drijft op uitvindingen die toen gedaan zijn: rakettechnologie, straalvliegtuigen, televisie, de half geleider die tot de huidige computers leidde en meer.
Nico de Geit's avatar
| #263034 | 18-04-2018 11:42 | Best Well
Geld verdienen doe je met beproefde techniek en daarom is de meeste toegepaste techniek erg oud.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen