Door community (initieel Manus), Op don 19 mei 2016 16:25, 0 reacties,    

Van John F. Kennedy tot 911, alles is rijkeluisbedrog
De documentaire "From JFK to 911, everything's a rich's man trick" laat zien welke namen precies achter de moord op Kennedy zaten en hoe dezelfde mensen de Nazi's in de 2e wereldoorlog steunden, van de Nederlandse en de Britse Royals tot vrijwel de hele Amerikaanse zakentop. De docu laat zien wie precies vanaf welke punten op Kennedy heeft geschoten, welke kogels waar zijn beland en wie uiteindelijk de dodelijk schoten van waar heeft gelost (en deze kwamen niet van de Grassy Knoll) Ook wordt uitgelegd dat er met de Zapruder-tape is geknoeid en dat met het lijk van Kennedy voor de autopsie ernstig is geknoeid en dat het zelfs verwisseld is.

Na de moord op de Kennedy's hebben CIA en de maffia de VS in een gezamenlijke wurggreep genomen, hetgeen uiteindelijk tot de aanslagen van 911 heeft geleid.
Het is een hele zit met 3,5 uur, maar het is zeker de moeite waard

From JFK to 911, everything's a rich's man trick is de geschiedkundige documentaire die iedereen ooit gezien zou moeten hebben en eigenlijk verplichte kost zou moeten zijn op de middelbare school. Hij kwam eind 2014 uit en is al 2,7 miljoen keer bekeken op YouTube, dus het gaat de goede kant op.
Annotaties:
aanmelden / inloggen