Door community (initieel ouwe knar), Op maa 5 jun 2017 01:36, 8 reacties, nieuws

Veel emoties bij benefietconcert Manchester



In het Old Trafford-cricketstadion in Manchester begon het benefietconcert voor de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag in de Manchester Arena met een minuut stilte voor de slachtoffers van de aanslagen gisteren in Londen.

Voorafgaand aan het concert sprak de burgemeester van Manchester zijn steun uit aan de nabestaanden van de aanslag in Londen. "We hebben zoveel reacties gekregen de afgelopen dagen, dus Manchester, laten we vanavond ook berichten sturen naar Londen waar ze op dit moment hetzelfde meemaken. We weten hoe jullie je voelen", ging Burnham verder. "We steunen jullie en zullen hier samen doorheen komen."

Marcus Mumford van Mumford & Sons opende de drie uur durende show met de woorden 'laten we niet bang zijn'. Voordat hij zijn grote hit Happy zong zei Pharrell Williams "ik maak een diepe buiging, want ondanks alles dat er is gebeurd ruik, voel of ik zie ik bij jullie geen angst".

Robbie Williams paste de tekst van het nummer Strong aan in 'Manchester we're strong' en Miley Cyrus droeg het nummer Inspired op aan iedereen die fysiek of geestelijk is geraakt door de aanslag op 22 mei. Ook waren er videoboodschappen van onder anderen U2, Stevie Wonder en oud-voetballer David Beckham.

Ariana Grande zong gehuld in een sweater met daarop OneLoveManchester haar hit Be Allright en zong daarna samen met de Black Eyed Peas het toepasselijke nummer Where is the love. Ook zong ze een nummer met een kinderkoor. Veel kinderen hadden tranen in hun ogen.

Met Miley Cyrus zong Grande het nummer Don't dream its over. Ze bedankte het publiek voor hun komst en voor de liefde een eenheid die werden uitgedragen. "Die eenheid die ik hier vanavond zie is het medicijn dat de aarde nu nodig heeft."
Liefde, liefde

Ook Katy Perry en Justin Bieber spraken over liefde en eenheid. "Liefde overwint alles, daarmee kun je het kwaad bestrijden", zei Bieber. Daarna liet hij iedereen keihard liefde, liefde, liefde schreeuwen. Coldplay bracht het nummer Don't look back in anger, dat na de aanslag veel op straat werd gezongen.

Het concert vond plaats onder strenge veiligheidsmaatregelen. Alle 50.000 bezoekers werden uitvoerig gefouilleerd bij de ingang. Het concert wordt live uitgezonden in 38 landen.
Annotaties:
| #259844 | 05-06-2017 02:12 | ouwe knar
Het concert wordt live uitgezonden in 38 landen.
De ellende werd in 50 landen gratis opgedrongen. Op de BBC logisch en ook op NPO3 https://www.npo.nl/npo3/benefietconcert-ariana-grande-live-op-npo-3.
We zullen het weten: Rub it in. Ha, twee aanslagen vlak na elkaar. Echt puur toeval hoor.
Van nu af aan zijn hufters zoals Robbie Williams,Take That, Coldplay, Justin Bieber, U2,Stevie Wonder en David Beckham onlosmakelijk verbonden met terreurangst. Iedere keer als we ze zien en horen is het ping.... terreurangst.
Veel beter dan depri rouw muziek, lekker luisteren naar gewone 'opwekkende' muziek, onder het geniepige mom van: Wat houwe ze toch veel van ons, suffe schapen.

Rotte natuurlijk weer de gebruikelijke slijmerige tweet, valt nauwelijks op tussen het geslijm van alle andere regeringslijders.

O ja, ik vergeet bijna moppie Ariana. Complotters zullen vast wel weer de nodige demonische symboliek ontdekken.
ouwe knar's avatar
| #259848 | 05-06-2017 09:15 | Ness
Je vergeet OASIS ouwe knar.... we mogen niet boos blijven. Don't look back in anger, zong een uitgezondene van de Soros-stal in Manchester *spontaan* op een herdenking de dag na de aanslag...

Ondergesneeuwd in deze live-update van de slachtpartij in Londen stond dit nogal vreemde bericht:
Frank Gardner BBC Security Correspondent Posted at 0:45

Whitehall officials say the police are leading on this incident, not intelligence agencies.

It appears to have taken the authorities by surprise, i.e. there was no intelligence warning or surveillance indicating this was about to happen.


Hieruit kunnen we concluderen dat bij andere aanslagen wel vooraf en expliciet is gewaarschuwd, en tevens dat de politie zich eigenlijk niet met dat soort zaken mag bemoeien ???
Ness's avatar
| #259851 | 05-06-2017 13:00 | Ness
But authorities have confirmed that the response to Saturday's attack was "police-led," indicating that there was no prior intelligence, suggesting the government was caught entirely by surprise. Despite the political rhetoric, neither May nor the police have shown any evidence that the internet was involved in any way.
Maar er is al een 'goed' excuus gevonden of vers aangemaakt, want blijkbaar was youtube betrokken bij de aanslag in Londen: http://www.telegraph.co.uk/news/2017/06/04/police-uncover-youtube-link-london-terror-attack/
In tegenstelling tot wat de kop van dat artikel beweert is het NIET de politie die plots met deze hele handige aantijging komt maar gaat het om 'counterterrorism experts'.

EN BIJ DIT SOORT STAATSGEDREIN HOORT EEN WAARSCHUWING "HOU TEILTJE BIJ DE HAND".

En Trees, die zelf rechtstreeks betrokken was bij de gewapende roofoverval op Libie via het vertroetelen en in de watten leggen van in Engeland wonend Libisch terreurtuig, komt met de volgende onnavolgbare hyperhypocriete conclusie: Het internet moet beter worden gecontroleerd, om te voorkomen dat extremisten online een veilige plek hebben. Dat zei de Britse premier Theresa May zondag, in reactie op de aanslag van zaterdagavond in Londen. “We kunnen deze ideologie niet de veilige ruimte geven die ze nodig heeft om zich voort te planten”, aldus May. Alhoewel dat precies is wat oa ZIJZELF heeft gedaan. http://politiek.tpo.nl/2017/06/04/theresa-may-wil-internet-gaan-controleren-want-helpt-islamitische-aanslagen/
Ness's avatar
| #259854 | 05-06-2017 14:45 | ouwe knar
Trees is een domme puppet die helemaal nada van internet weet.
Misschien weet ze nog wel waar een muis voor dient/diende, maar daar houdt het echt mee op.
ouwe knar's avatar
| #259857 | 05-06-2017 17:38 | ..................
Ik zag die speech van May en je weet gelijk wat de maatregelen waren.
Meer internet controle.

Het probleem met die NWO figuren is het beestje nooit bij naam noemen dat het uit saoudie komt,wat ze zelf bewapenen.
| #259861 | 05-06-2017 22:07 | Veronica Vaak
Wel een fantastisch business model, je organiseert eerst een aanslag en daarna een concert zgn voor de slachtoffers om met de opbrengst de volgende aanslag te financieren.
Veronica Vaak's avatar
| #259863 | 05-06-2017 22:36 | Veronica Vaak
Die artiesten zijn stuk voor stuk ingelijfd door de globalisten, die met hun agenda overal ISIS terrorisme inzetten waar nodig. Nu in de UK vlak voor de verkiezingen waar een labor gassie anti SA sentimenten laat horen.

Beste voorbeeld is nog wel de Filipijnen waar na alle anti globalisten retoriek van Duterte ISIS terreur de kop op stak ....

Als je dan nog niet snapt wiens legioen ISIS is ...
Veronica Vaak's avatar
| #259867 | 06-06-2017 08:06 | Ness
Het probleem is dat het Soennitische kanonnenvoer er steeds zo lekker intrapt, of, als ze weten door wie en waarom ze geronseld worden, zo gebeten zijn op 'afvalligen' dat het ze geen donder kan schelen. Wij betalen ons blauw en verslachtofferen onszelf om een GODSDIENSTOORLOG tussen primitieven te faciliteren (shia versus soennie) ten behoeve van de oorlogsindustrie.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen