Door Inanna, Op din 4 maa 2008 08:31, 2 reacties, citaat / intro / linkdump

Venezuela en Ecuador breken met ColombiaQuito, 4 maart. De crisis die dit weekeinde uitbrak na een Colombiaans bombardement van een kamp van de rebellenbeweging FARC in Ecuador, is verder geëscaleerd. Ecuador en Venezuela verbraken gisteren de diplomatieke banden met Colombia.

Het Ecuadoraanse ministerie van Buitenlandse Zaken zei dat alle Colombiaanse diplomaten Ecuador onmiddellijk moeten verlaten. Het verbreken van de banden zal geen gevolgen hebben voor de handelsbetrekkingen. Op maandag had Ecuador al zijn ambassadeur uit Bogotá teruggeroepen en de Colombiaanse ambassadeur in Quito het land uitgezet. Verder stuurde Ecuador net als Venezuela extra militairen naar de grens...
Annotaties:
| #15386 | 04-03-2008 10:38 | monkeyman
Hmm gisteren bij Alex Jones weer een interessant verhaal. Hij zegt dat in 1999 (ongeveer) het hoofd van Wallstreet naar de Farc was gegaan om "te vragen" dat ze hun drugsgeld zouden investeren in Wallstreet. Heeft in de krant gestaan incl. foto hoe hij knuffelde met de leider. Zoals met de Taliban, een tapijt goud of een tapijt bommen is de keus, het werd dus een oorlog.

Oorlog met Colombia is automatisch oorlog met de USA, hebben ze lastige Chavez en Correa toch nog te pakken.
monkeyman's avatar
| #15423 | 04-03-2008 17:38 | Zurk
Riekt naar US false flag want Colombia is US marionettenstaat. http://www.nu.nl/news/1461859/20/'Chávez_gaf_300_miljoen_aan_FARC'.html
Brutale grensoverschrijdende actie tegen Ecuador en dan durven pronken met onrechtmatig verkregen `bewijsmateriaal': Chavez-Venezuela zou 300 miljoen aan Farc hebben gestort! Overigens heeft Tel Aviv Chavez herhaaldelijk beticht van banden met Ahmadinead-Iran. Venezuela mogelijk nieuw Pentagontheater? . Alleen jammer dat door missen van US-dienstplicht er thans troepentekort is. Maar Balkenende heeft op Curaçao al US-basis laten implementeren. Nu `onze' jongens nog.
Zurk's avatar
aanmelden / inloggen