Door Ness, Op zon 11 dec 2016 13:35, 1 reacties,    

Verdienmodel gezondheidszorg: orgaanroof"Het Medisch Centrum Alkmaar heeft in 2011 zonder toestemming de organen verwijderd van een overleden 18-jarige vrouw. Haar familie ontdekte dat recentelijk en heeft aangifte gedaan.
Sophie Kroone (18) overleed nadat ze op 26 februari 2011 met haar scooter tegen een truck reed. Ze werd op straat nog lange rijd gereanimeerd, maar overleefde het zware hersenletsel niet."


Er wordt U een oor aangenaaid. Dit meisje overleefde wél. Want van een dode kun je geen organen roven. Moord blijft moord, ook onder deze omstandigheden. Voor het bepalen van de werkelijke toestand van dit meisje was de familie geheel afhankelijk van het oordeel van de behandelende artsen, die er als groep meer baat bij hadden het kind aan stukjes te snijden dan zich in te spannen voor haar (dure) genezing. Een perverse prikkel dus. Qua chemische samenstelling is een mens wellicht 30 euro waard aan bestanddelen. Maar vakkundig in stukjes gehakt loopt de prijs van alle geroofde onderdelen op tot 150.000 euro of meer. En dat verdwijnt allemaal in de zakken van de investeerders en houders van aandelen van zo'n ziekenhuis. Tel uit je winst.
Annotaties:
| #256792 | 12-12-2016 23:53 | ouwe knar
Gewoon ontzettend kortzichtig van het gehersenspoelde personeel.
Geen contact met de familie -> geen gesnij.
Geen enigheid tussen de familieleden -> geen gesnij.
Moeilijk, als je zeer gehersenspoeld bent, en lijdt aan bepaalde pavlov reflexen.
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen