Door community (initieel Antares), Op maa 29 aug 2016 08:17, 6 reacties,    

Verhitte strijd rond het vrouwelijk lichaamVroeger waren Iraniërs religieuze idioten terwijl westerlingen daarentegen het hoofd koel hielden waarbij er door hen hard aan nooit gebruikte massavernietigingswapens werd gewerkt. Hun extremisme stond lijnrecht tegenover dat van ons. Geloof en overgave lieten zich door ratio en hubris in evenwicht houden.

In dat laatste is verandering gekomen. Iran was er al toe overgegaan om net als Frankrijk energie uit atoomkracht op te wekken. Maar we lopen alweer achter. Nice en Teheran zijn op een ander vlak op één lijn komen te liggen: het zijn de mannen die bepalen wat door vrouwen wordt gedragen.

De morele verwarring raast ondertussen onverminderd voort. Dat op het strand van Châteauneuf-sur-Charente een vrouw werd aangevallen omdat ze slechts een monokini droeg toont aan dat Frankrijk momenteel ernstig met de eigen moraal overhoop ligt.

De burkini-ban is voorlopig even opgeschort door de Hoge Raad omdat het in strijd zou zijn met allerlei wetten en vrijheden. Zie de rapportage van RT:

Annotaties:
| #254237 | 29-08-2016 12:53 | Ness
De enige reden om die burkini te verbieden is vanwege onhygiënische toestanden. Verder moeten die wijffies zelf weten hoe ze zich te kakken zetten.

Maar ik moet zeggen, ik word in de stad tegenwoordig raar en bestraffend aangekeken door arrogante, irritante en volledig ingepakte moslimwijffies. En thuis door de Somalische overbuurman, omdat ik soms een korte broek aan heb. De minachting druipt eraf. Het is mij wel duidelijk dat onze doodgeknuffelde minderheden helemaal klaar zijn met Westerse vrijheden zoals wapperende haren en blote kniëen, en dat er binnenkort maatregelen volgen.

Oh zeg Geert, als je moslimimport wilt beperken, moet je onverdoofd slachten en genitale verminking van jongetjes (besnijdenis) bij wet verbieden. Maar dan worden je geldschieters boos natuurlijk. Want die zijn net zo barbaars.
Ness's avatar
| #254238 | 29-08-2016 14:44 | Antares
Het is mij wel duidelijk dat onze doodgeknuffelde minderheden helemaal klaar zijn met Westerse vrijheden zoals wapperende haren en blote kniëen, en dat er binnenkort maatregelen volgen.

Dat is een strijd die we inderdaad gaan verliezen. Als we dat niet hadden gewild dan hadden we ze niet binnen moeten laten, of beter gezegd: de overheid had ze niet binnen moeten laten.
Antares's avatar
| #254239 | 29-08-2016 15:01 | Ness
Over die minachting: een tijd geleden was er ophef over een vrouw die langs een bushokje fietste en plots het hoofddoekje aftrok van een huis-, bed- en keukenslavinnetje die daar op de bus stond te wachten.

Grote verontwaardiging natuurlijk, racisme, islamofoob enzo, helemaal fout. Maar aan zo'n gebeurtenis gaat dit soort non-verbale communicatie vooraf, wil ik wedden.

Deze vaak half in tenten verpakte, gehersenspoelde wegwerpkutten voelen zich superieur aan alle andere vrouwen vanwege wat lappen stof. Zonder aansziens des persoons (v) en dat laten zij duidelijk merken. En dan krijg je rooie-waas-voor-de-ogen reakties.

Wijffies, van mij mag je je kopvodje ophouden hoor, en je bespottelijke badpakjes aandoen. Maar verwacht geen enkel respect van mijn kant. En al helemaal niet voor jullie religie.
Ness's avatar
| #254240 | 29-08-2016 15:32 | Antares
Als ik het goed begrijp dan woont er dus een ex-Somaliër tegenover een ex-feminist. Speling van het lot?

Ik weet even niet wat ik daarop moet zeggen. Mediteren op vrede? Een antiek kanon¹ op de overbuurman richten? Hem ongevraagd abonneren op een seksblad? Thee drinken?

¹ Het moet een gebruikt exemplaar zijn (dat bloed heeft geroken).
Antares's avatar
| #254241 | 29-08-2016 15:59 | Ness
No worries. Die houdt het hier niet nog eens een jaar vol, daar hoef ik niet met idiote wraakakties overheen zeg - de man weet niet beter, ik verwijt hem dat intolerante gedrag helemaal niet. Maar alle lol en alle lach is er dus al af, hij blijft wekenlang weg, loopt zo in depri-gedachten verzonken over straat dattie een meter in de lucht springt van schrik als je 'hoi' zegt. Het gebrek aan vitamine D3 begint zijn vruchten af te werpen (hele donkere huid heh). Integratie: volkomen mislukt, en als gevolg desintegreert hij. Het zal de buurt worst wezen. Die laat hem hoe dan ook links liggen. Maar de economie 'trekt weer aan', en da's wat telt, toch?
Ness's avatar
aanmelden / inloggen