Door tamsowashere, Op zat 7 jan 2017 14:52, 3 reacties, citaat / intro / linkdump

Verklaring heer Temirci in verband met zijn vonnis in de zaak beledigi

Een youtube filmpje van een koerd,die beweert dat prins Pils in de gevangenis een satanisch ritueel heeft uitgevoerd.
Het klinkt allemaal ongeloofwaardig,maar als je verder kijkt naar deze persoon,hij daadwerkelijk voor de rechtbank is geweest om aangifte te doen tegen prins pils,maar wat uiteraard niks mee gedaan werd.

Vandaag de dag sta ik nergens meer van te kijken in wat voor wereld we leven. ...
Annotaties:
| #257340 | 08-01-2017 13:50 | Ness
Temerci is kansloos. Hij zou zich eens in moeten lezen op kleintje muurkrant en dergelijke (zoek op zandvoort, dutroux ed). Het is al vaker geprobeerd de misstanden aan te kaarten maar je loopt tegen een muur op. Deze mensen zijn onaantastbaar. En als we hoog-opgeleide weet-niks-kundige, symbolische luizendoeken dragende huppelkutten mogen geloven, Prins Pils is dé verbindende factor *in ons kleine landje* kots kots.
Om te beginnen streven we allemaal naar een goed leven in dit kleine landje. Willem-Alexander is ons aller koning en de Grondwet biedt iedereen het kader waarbinnen je dat goede leven kunt vormgeven.
Het is off topic maar je wilt niet weten wat voor dommigheid er uit de pen van dit misbaksel vloeit.De heer Temerci echter is voor zijn inburgeringscursus geheel geslaagd. Praktijkopleiding heh :P

Deez moet je lezen: http://govtslaves.info/are-the-aging-elite-feasting-on-young-blood-rockefeller-research-advanced-eternal-quest/ Het is NIET wat het lijkt. Maar vampirisme is dus échte wetenschap tegenwoordig en werpt voor degenen die het zich kunnen veroorloven vruchten af.
Ness's avatar
| #257345 | 08-01-2017 14:48 | Ness
**het kan zijn dat Temerci zich vergist of spoken ziet (ik heb het niet helemaal aangehoord) - maar dat hij op de nek wordt gezeten omdat hij iets over 'onze verbindende factor prinsPils' kan niet anders dan kloppen. Want er is teveel stront aan de knikker en men wil geen ruchtbaarheid daarover. Ook het Belgische keuningshuis, dat krap 160 jaar oud is, staat in deze zin in een zeer kwade reuk.

Feit blijft staan dat Juliana een 'onecht' kind was - haar officiële, koninklijke pa had syfilis in een vergevorderd stadium en was zodoende onvruchtbaar. En daarmee wankelt de hele basis van dit keuninklijke huis dat zich baseert op volkomen achterhaalde erfrechten.
Ness's avatar
| #257354 | 09-01-2017 12:54 | tamsowashere
https://www.youtube.com/watch?v=wr7a5RJaUho

De nederlandse grondwet bestaat niet meer.

Tegenwoordig letterlijk alles gelogen word door de media/geschiedenis boeken/politieke systeem.dat ik nergens meer van opkijk
Het probleem is dat die koerd geen hard bewijs heeft,om datgene hard te maken wat hij zegt.
tamsowashere's avatar
aanmelden / inloggen