Door community (initieel Best Well), Op zat 29 jul 2017 14:15, 0 reacties, nieuws

Verplichte vaccinaties? Kom in opstand..! DENK NA!Het uitvoeren van een wereldwijd vaccinatieplan, is onderdeel van een veel groter plan om de mensheid ‘in te tomen’/te controleren..! Nieuwsmedia zijn verlengstukken van de figuren die achter deze agenda zitten. En berichten dus niet of nauwelijks over verplichte vaccinaties.. Vaccinaties zijn niet alleen een uiterst dubieus middel om ‘officieel’ ziekten te voorkomen, maar denk je eens in.. Het baant de weg tot toegang tot ELK LICHAAM van burgers in je land..! Om controle en manipulatie toe te passen, om de meest ingenieuze manier.. ‘Onderhuids’.. Gaan we in je ogen té ver met deze intro..? Dat kan natuurlijk. Sla dan gewoon een paar alinea’s over en vervolg het verhaal van de ‘verplichte vaccinaties’..!


Bijzonder dat de wereldelite zich in het verleden uitsprak tegen de wereldbevolking op een manier, waarbij zij zichzelf als ‘Übermenschen’ zien. Het zjin dezelfde krachten die achter zogenaamde ‘filantropische instellingen’ zitten, die de mensheid alle goeds toewenst.. Toe LIJKT te wensen.. Klik voor info over deze elite en hun opvattingen over ‘overbevolking’ en hoe deze ‘op te lossen’…

Met de huidige stand van de nano-technieken, is het simpel om via deze VERPLICHT OPENSTAANDE TOEGANG tot het lichaam, elk micro-electronisch middel in te brengen, wat ‘krachten-achter-de-schermen’ wensen in te brengen..! Of denk je dat elk flesje vaccin getest wordt door onze ‘gezondheidsbewakers’..? Dus is verplicht vaccineren, één van de manieren waarop de wereldbevolking wordt aangepakt. Niks geen autoriteit over je eigen lichaam, weg met de Universele Wetten, die een dergelijk ingreep verbieden..!

In Italië is het nu zover.. VERPLICHTE VACCINATIE..
Veel Italianen zijn fel tegen een nieuwe wet die vaccinaties verplichten gaat. Mensen gaan massaal de straat op en deze informatie wordt gemeden door NOS en RTL. Voor de zoveelste keer wordt jou essentiële informatie onthouden..! Waarom? Omdat de media een verlengstuk zijn van de kracchten achter de schermen, en in handen van een kleine groep, zéér machtigen..

In mei kondigde de Italiaanse overheid aan dat kinderen pas naar school mogen als ze zijn ingeënt tegen onder meer mazelen, waterpokken, bof, hepatitis B, tetanus en polio. Ouders die niet-gevaccineerde kinderen naar school sturen riskeren een fikse boete en deze ouders -let wel-.. kunnen zelfs de voogdij over hun kinderen verliezen. Mensen demonstreren al meer dan een maand en langzaam maar zeker lijkt het er nu op dat hun stem wordt gehoord. De Italiaanse senaat wenst deze geplande wet af te zwakken. Dat betekent nog niets.. Want het aantal geplande-verplichte vaccinaties gaat van 12 naar 10 en ook worden de boetes lager. Daarnaast hoeven ouders die weigeren niet langer te worden aangegeven bij de autoriteiten.

De maximale hoogte van de boete die kinderen kunnen krijgen die al naar school gaan, maar nog niet zijn gevaccineerd gaat omlaag van € 7500 euro naar € 2500 euro. Hoewel dit een verbetering lijkt, zijn de meeste Italianen niet blij met de wet. Sommigen beschuldigen de Italiaanse overheid ervan onder één hoedje te spelen met vaccinmaker GlaxoSmithKline. En dat vaccins lang niet altijd even veilig zijn, soms zelfs levens kosten, hoeven we jou hier niet te vertellen.

Maar in Italië wordt veel verwezen naar een situatie in 2014, toen in Italië 13 mensen overleden nadat zij een griepvaccin toegediend hadden gekregen, ontwikkeld door farmareus Novartis. Partijen van het griepvaccin ‘Fluad’, werden uit veiligheidsoverwegingen uit de handel gehaald. Veel Italianen geloven dat de BMR-prik tot autisme kan leiden. De Italiaanse politieke partij ‘Vijfsterrenbeweging’ van politicus Beppe Grillo heeft openlijk vraagtekens gezet (HIER) bij de werkzaamheid van vaccinaties.

In 2014 diende deze jonge politieke partij een wetsvoorstel in, inzake betere informatie over vaccinaties. In hun commentaar op het wetsvoorstel stond: “Recente studies hebben de link tussen vaccinaties en bepaalde ziektes aan het licht gebracht, waaronder leukemie, ontsteking, immunodepressie, genetische mutaties, kanker, autisme en allergieën.”

Frankrijk is al geknipt en geschoren..
Onlangs is een soortgelijke wet aangenomen in Frankrijk, waar kinderen verplicht moeten worden ingeënt tegen 11 ziektes. Vanaf 2018 zullen Franse ouders verplicht zijn hun kinderen te laten vaccineren, zo heeft de regering Macron aangekondigd. “Want”, zo verkondigde de Franse minister Édouard Philippe populistisch-chauvinistisch (HIER): “Het is onacceptabel dat kinderen nog steeds sterven aan mazelen, in een land waar de wieg heeft gestaan van de ontwikkeling van vaccins.”

Met zijn woorden, die het vaccinatiebeleid dienen te verdedigen, verwijst de nieuwe premier van Frankrijk, naar Louis Pasteur, de franse bioloog, die zo’n honderd jaar geleden, voor doorbraken gezorgd zou hebben, op het gebied van de eerste vaccin tegen hondsdolheid en antrax.. Hij zei dat alle vaccins, die door ‘gezondheidsautoriteiten overal ter wereld’ worden aanbevolen (11 in totaal), verplicht zullen gaan worden. In Frankrijk waren al 3 kindervaccinaties verplicht. Voor difterie, tetanus en polio. Andere vaccins, zoals tegen kinkhoest en hepatitis, worden ‘aanbevolen’.

‘VaccinVrij’-oprichter, Door Frankema:

‘Lees het persbericht dat journalisten niet gekregen hebben?’..


Door Frankema, oprichter van de site ‘VaccinVrij’.

Waarom berichten de media niets over de massale demonstraties in Italië?

lees verder via de link.
Annotaties:
aanmelden / inloggen