Door community (initieel Best Well), Op vri 22 sep 2017 11:48, 4 reacties, nieuws

Verspreider smaad /laster Martin Vrijland, Jeroen Hoogeweij is transgender

Hoe staatstrollen van gedaante kunnen veranderen:


(vaak terhuizen?)
Jeroen Hoogeweij, de bron van alle smaad en laster die over Martin Vrijland op het internet te vinden is, heeft nooit zijn identiteit verborgen gehouden. Het meeste wat nu nog steeds aan ongefundeerde berichten online te vinden is, komt van de hand van Jeroen en had als duidelijk doel de geloofwaardigheid van de artikelen van de hand van Martin Vrijland te ondermijnen. Dit heeft nog steeds zijn effect, omdat Google weigert de links te verwijderen en omdat mijn aangifte onbehandeld blijft.

De teksten zijn nog steeds online te vinden; onder meer op de website ‘hoaxwiki’ die hoog in de Google zoekmachine verschijnt. Ik heb besloten geen energie meer in het ontkrachten van deze kolder te steken. Zodra ik immers ga duiden waar de onwaarheden allemaal zitten, klimmen de betreffende websites onmiddellijk weer in de pen om zaken aan te passen of te verwijderen. Zo stond er in het verleden bijvoorbeeld dat ik een voormalig werkgever had opgelicht. Toen ik echter bewijs op mijn site publiceerde dat ik op een goede en vriendschappelijke manier afscheid van dit bedrijf genomen had, werd dat verhaal snel verwijderd. Het probleem van deze bewust verspreide desinfo is vooral dat nieuwe lezers geneigd zijn het te geloven en daarmee maar simpelweg af te haken. In die zin is het dus een effectieve methode om een kritische schrijver de pas af te snijden en zijn reputatie te ruïneren.

Ik heb inmiddels meerdere advocaten gevraagd om mijn zaak op te pakken en de staat aan te klagen voor het niet behandelen van mijn aangifte. Tot nu toe lijkt niemand zijn vingers te durven branden aan het aanklagen van de staat. Die kan toch als duidelijke verantwoordelijke worden aangewezen, omdat een zeer uitgebreide en gedetailleerde aangifte met daarin keihard bewijs simpelweg niet in behandeling genomen werd. Zou dat misschien liggen aan het feit dat duidelijk is dat de staat een stevige hand in deze online smaad en laster heeft? Ik heb mijn zaak tevens bij Sven Hulleman neergelegd om te kijken of hij zijn vingers hieraan durft te branden.

Het heeft mij altijd verbaasd hoe gemakkelijk deze Jeroen Hoogeweij in der tijd omsprong met het plegen van al die smaad en laster. Met name omdat dit duidelijk strafbaar is. Ik publiceerde zelfs zijn rijkspas en het was dan ook duidelijk dat Jeroen voor de staat werkte. Even leek Jeroen van de radar te zijn verdwenen en in het roddelcircuit kreeg ik te horen dat hij kanker zou hebben. Nu geloof ik niet zo in roddels, maar het was wel opmerkelijk dat hij weinig actief meer was op de bekende sites die er voornamelijk op gericht waren Martin Vrijland zwart te maken (en daar full time mee bezig waren). Ik was dan ook zeer verrast toen een lezer mij recentelijk wees op een twitter account met de naam Naomi Hoogeweij.Was dat misschien de reden dat Jeroen zich nooit zo druk maakte over zijn identiteit? Is dit echt Jeroen? Heeft zij zich laten verbouwen? Serieus? Ik dacht even dat het een grap was. Het zou mijn zaak juridisch wel extra interessant maken! Wat gebeurt er als je aangifte hebt gedaan tegen een persoon en die persoon heeft een geslachtsverandering ondergaan? Bizar!

SaveJeroen zat altijd al hoog in de boom bij de Aleister Crowley O.T.O. organisatie. Binnen dergelijke Luciferiaanse geheime genootschappen lijkt het transgenderisme een vrij gebruikelijke kwestie te zijn. Het lijkt er zelfs op dat deze genootschappen wereldwijd de ‘genderneutraal’ en de ‘transgender’ marketing sterk promoten. Ik heb dit uitgebreid toegelicht in mijn artikelen over dit onderwerp, waarin ik onderbouwde dat dit vooral te maken heeft met de gedachte dat Lucifer tweeslachtig is. Wie kent niet het Luciferiaanse Baphomet boksymbool dat een bok met borsten en een fallus voor moet stellen. De beste verwijzing hiernaar werd misschien wel gerepresenteerd door de man/vrouw winnaar van het Eurovisie songfestival in 2014, Conchita Wurst. Leest u bijvoorbeeld eens dit artikel voor een uitgebreide toelichting. Het past dus eigenlijk wel in het plaatje dat Jeroen zich heeft laten ombouwen.

Inmiddels is Jeroen (nu dus Naomi) weer actief op het internet en is hij gastschrijver geworden bij de website jalta.nl. Toen ik dit ontdekte was mijn idee dat ik in de maling genomen werd snel verdwenen. Het is echt waar: Jeroen is nu Naomi! Op Jalta publiceert Jeroen ook over zijn transgenderervaringen en de reacties van zijn omgeving daarop.

Misschien moet ik Naomi maar gewoon veel succes wensen in haar nieuwe functie bij Jalta. Laten we hopen dat de LGBTQ propaganda vooral veel kinderen mag overtuigen om ook te gaan twijfelen aan hun geslacht en om eens te gaan nadenken om ook het plezierige verbouwingsproces te ondergaan. Jeroen kan misschien hun lichtend voorbeeld zijn. Zo te zien is het best leuk. Ook bij Pauls Puber Kookshow hebben we al eens gezien hoe leuk je er dan uit kunt komen te zien en bij de HEMA kun je alvast je kleding gaan kopen.

Ik vind het wel jammer dat ik nooit meer in de gelegenheid zal zijn om Jeroen uit te dagen voor een man tot man gevecht om hem een stevige rechter hoek te geven of flink onder zijn ballen te schoppen. Verdraaid! Maar goed, die boosheid was ik eigenlijk al overgroeid en van vrouwenmishandeling ben ik al genoeg beschuldigd (wel van de hand van Jeroen, maar dat terzijde; Jeroen is niet meer), dus ik wil mij daarom in liefde tot Naomi richten: Naomi, je ziet er geweldig uit schatje! We kunnen toch opnieuw beginnen nu je een vrouw bent?
Annotaties:
| #260819 | 23-09-2017 06:07 | Rotterdam
Martin Vrijland (pseudoniem) (geb. 9 januari 1972) is een paranoïde complotdenker die met zijn gelijknamige website tracht de David Icke van Nederland te worden. Hij houdt zich bezig met het schrijven van artikels over de meest onzinnige onderwerpen zoals chemtrails, HAARP, Mind control en de New World Order. Ook tracht hij zich te profileren als onafhankelijk onderzoeksjournalist, maar schijnt hierbij iedereen in het harnas te jagen, zelfs andere complotdenkers zoals Micha Kat met wie hij in het verleden nog heeft samengewerkt.
| #260820 | 23-09-2017 06:08 | Rotterdam
Hoewel hij reeds in 2009 zou gepraat hebben over complottheorieën, is Vrijland’s paranoia in 2012 klaarblijkelijk nog verder toegenomen tot op het punt dat hij in november 2012 een eigen blogsite begon. Uit de artikels op deze website is gebleken dat hij niet enkel een complotdenker maar ook een homofoob is. Meer nog, volgens hem maakt homofilie deel uit van een sinister wereldwijd complot dat moet leiden tot de uitroeing van de bevolking. Natuurlijk mag je je hier verwachten aan het zogenaamde “vriend-argument“, een drogreden die bv. als volgt luidt: “Ik heb niets tegen homo’s [een vriend van mij is zelfs homo], maar…”, wat dan steevast wordt gevolgd door een homofobe uitspraak.
| #260821 | 23-09-2017 07:50 | Best Well
Ik heb zelf ook een trol als vriend deze kan soms grappig uit de hoek komen, Rotterdam daarentegen zal nooit mijn vriend worden.....
Best Well's avatar
| #260822 | 23-09-2017 07:58 | Best Well
Rotterdam (pseudoniem) is een paranoïde beroepstrol met teveel tijd die op Zaplog onderwerpen welke te veel informatie blootleggen belachelijk probeert te maken.

zie https://trollwiki.wordpress.com/2014/06/27/rotterdam

Taalkundig is Rotterdam niet erg begaafd:
Hij houdt zich bezig met het schrijven van artikels over de meest onzinnige onderwerpen

komt bijvoorbeeld moeiteloos uit zijn toetsenbord.
Best Well's avatar
aanmelden / inloggen