Door community (initieel Manus), Op din 23 nov 2010 19:47, 2 reacties,    

Victor Bout, Lord of Wars of zondebok in de 9/11 cover up?Eindelijk, donderdag 18 december was het zover. De Lord of War, Victor Bout, werd ingerekend door de Amerikaanse justitie nadat het Thaise hooggerechtshof een Amerikaans uitleveringsverzoek had toegewezen. Een groot succes, in het NOS journaal en andere nieuwskanalen werd hier ruim aandacht aan beteed. Victor Bout zou model hebben gestaan voor de hoofdpersoon in de film Lords of War van Nicholas Cage, de must-see movie over wapenhandel in Afrika.

Mooi, eindelijk een dood en verderf zaaiende wapenhandelaar opgepakt die miljoenen Afrikanen van de drup in de regen heeft geholpen, zou je zeggen… maar er is nog veel meer aan het verhaal dat niet door onze gerespecteerde mediakanalen wordt verteld, namelijk corruptie binnen de VN, nucleaire smokkel en zelfs de bewering dat Victor Bout een zondebok is van de raketaanval op het Pentagon van 11 september!

Victor Bout is volgens zijn eigen internetsite een eerzame Russische zakenman, die na een carrière in het Russische leger gekozen heeft voor een bestaan als zakenman. Na het ineenstorten van de Sovjet-Unie kocht hij een vliegtuig en vloog hiermee als vrachtcharter op de Afrikaanse markt. Hier bediende hij Afrikaanse regeringen en ook de VN maakte in ruime mate gebruik van zijn diensten. Vaststaat dat zijn bedrijf, Aircess, voor de VN en Afrikaanse regeringen in de afgelopen twintig jaar wapens vervoerde. Volgens Victor Bout was dit altijd met de juiste papieren, volgens een Belgische VN diplomaat, genaamd Johan Peleman, waren de wapens met Victor’s medeweten bestemd voor Afrikaanse opstandelingen zoals in Sierra Leone.

Ook Douglas Farah, een bekende propagandist die verschillende fabeltjes over terrorisme aan de media slijt, beschuldigde hem van wapenhandel aan Afrikaanse rebellen. Een Syrische Amerikaan genaamd Richard Chikali, werd door Farah beschuldigd van terrorisme en het financieel runnen van het wapenhandelnetwerk van Victor Bout. Chikali werd door Bush en Co op rendition gezet naar Syrië voor een retourtje martelkamer. Inmiddels is Chikali al geruime tijd terug in de VS en op vrije voeten, maar het onderzoek tegen hem is nog steeds niet afgesloten.

Volgens de vrouw van Victor Bout en Richard Chikali was Peleman betrokken bij corruptie bij de toewijzing van VN-cargo. Toen Victor Bout weigerde te betalen, werd Peleman volgens haar wraakbelust en zette met Farah een smaadcampagne tegen haar man op. Peleman blijkt in rapporten over wapensmokkel veelvuldig de naam van Victor Bout toegevoegd te hebben.

Toen zijn bedrijf door alle slechte publiciteit ten onder ging verhuisde Victor Bout naar Thailand. Tijdens zijn verblijf in Bangkok maakte Victor Bout kennis met Dimitri Khalezov, een andere rus die in Bangkok woont en al eerder wegens aantijgingen door de VS vanwege terrorisme op de nominatie stond om uitgeleverd te worden. Dimitri Khalezov was een officier in de Russische geheime dienst en heeft zijn visie over de gebeurtenissen van 9/11 eerder wereldkundig gemaakt. Volgens hem zijn de Twin Towers door de VS met twee ondergrondse nucleaire bommen opgeblazen volgens een ingebouwd demolition plan. De Amerikaanse autoriteiten voelden zich hiertoe gedwongen nadat ze de nucleaire missile in het Pentagon tegenkwamen en informatie kregen dat twee andere nucleaire explosieven in het Pentagon op het punt van ontploffen stonden( zie ook het eerdere artikel op zapruder hierover)

Dimitri Khalezov hielp Victor Bout bij zijn verdediging mede gezien het feit dat hij ook al eerder uitwijzing naar de VS vreesde en daarom bekend was met het Thaise rechtssysteem. Hij beweert dat Victor het slachtoffer is van een gezamenlijke poging van Russische en Amerikaanse veiligheidsdiensten om een zondebok te vinden voor 9/11. De deal waardoor Victor in problemen is gekomen werd geïnitieerd door een Russisch geheim agent en Victor zou niet geweten hebben dat het om FARC rebellen ging. Bovendien zou het bewijsmateriaal door de DEA in zijn tas zijn gestopt.

De reden waarom Victor deze behandeling krijgt is volgens Dimitri Khalezov omdat er een conspiracy binnen een conspiracy zou zijn. Een redelijk aantal mensen binnen de US overheid is op de hoogte van de Russische raket die in het Pentagon is neergekomen en is wijsgemaakt dat de TwinTowers zijn opgeblazen met behulp van Mini-Nukes in de parking van het WTC. Door Victor Bout op te pakken en te beschuldigen van nucleaire wapenhandel en het verhandelen van de bewuste raket denken de paar hogergeplaatsten, zij die wel op de hoogte zijn van de waarheid, dit dossier voor de lagergeplaatste FBI en politici te kunnen sluiten. Aanwijzing voor deze bewering vormt volgens Dimitri Khalezov de Thaise rechtsuitspraak, waarin Victor Bout ineens beschuldigd wordt van het verhandelen van ballistische raketten, een niet eerder gedane beschuldiging die ook totaal niet aansluit bij het officiële uitleveringverzoek.

In de film Lord of Wars liep het anders af met de wapenhandelaar. Ook al was zijn handel en huwelijk kapot gemaakt, hij zou zeker vrijgelaten worden, omdat hij nog veel geheimen had. Victor Bout heeft denk ik te weinig geheimen, anders zou hij al op vrije voeten zijn.
Annotaties:
| #117954 | 25-11-2010 14:32 | gary mckinnon
Goed artikel.
Vraag me nog steeds af op welke gronden deze russische man door thailand v anwege leveren wapens aan colombiaanse vrijheidstrijders aan de vs wordt uitgeleverd .
De afkondiging dat de amerikaanse wetgeving voor alle bewoners in alle landen geldt heb ik gemist.
| #118110 | 26-11-2010 16:23 | Manus
Thanks :)

Volgens Khazelov hebben de Amerikanen de top van de thaise justitie overuigd dat hij de bewuste Granit-missile had gemokkeld, waarmee het pentagon op 11 sept 2001 beschoten is. Dat zou voldoende aanleiding zijn. De Amerikanen zijn dit op hun beurt weer wijsgemaakt door de Russen, omdat zij graag de verantwoordelijkheid voor het verlies van de Granit in de schoenen van de Oekrainers willen schuiven.

Daarnaast zou de DEA express express gefakete bewijzen in een koffer van Bout gedaan hebben, die een wapenverkoop aan de FARC moesten aantonen, maar dat zou slechts een voorwendsel zijn voor bovenstaande. Een van Bout's beste vrienden heeft zou hem verraden hebben door hem met deze mensen (DEA) in contact te brengen.
Manus's avatar
aanmelden / inloggen