Door Witte Haai, Op din 27 aug 2013 17:39, 5 reacties, citaat / intro / linkdump

Vijftien tekenen dat de aanval op Syrie er komt

Voor het oog van de wereld wordt een toneelstuk opgevoerd dat aannemelijk moet maken dat een aanval op Syrië volkomen gerechtvaardigd is.

Dat daarbij rebellen worden ondersteund die trouw hebben gezworen aan Al Quaida en Christenen onthoofden is niet van belang. Het gaat tenslotte om het grotere doel.

Dus wordt zoals we eerder schreven President Assad omschreven als een boef die zijn eigen bevolking uitmoordt met chemische wapens en schreeuwt het Westen onder aanvoering van trouwe Amerika vazal Engeland, moord en brand.

De redenen waarom de chemische aanval op burgers die de directe aanleiding vormt voor militair ingrijpen...
Annotaties:
| #205790 | 27-08-2013 18:24 | ffloor
Dit soort voortekenen had je zo kunnen halen uit het militaire handboek van WO-1, ook wel 'der frissche froliche kriege' genaamd met bloemetjes in hun geweerlopen. En hoeveel mensen weten dat er een ondoordingbaar IJzeren Gordijn liep tussen Antwerpen naar Maastricht?
Ik heb een boekje in mijn bezit gehad, meer een pamflet en waarin Keizer Wilhelm uitlegt waarom hij die verschrikkelijke oorlog was begonnen: om geen andere wijze dan "de eer" lag aan barrels want er ging eerst nog een enorme diplomatiek dispuut aan vooraf - maar in werkelijkheid waren een groot aantal landen niet meer kredietwaardig en dat beschrijft hij.
De WO-1 startte met een pistoolschot - dat zeggen de schoolboekjes maar de keizer legt uit dat er wel wat méér speelde dan alleen dat - alleen kon niemand de massale oorlogsverklaringen op ambassadeursniveau nog stoppen.
En de oorlog dààr weer ervoor, de Frans/Duitse oorlog van 1870 barste de bom over een telegraafbericht met de volgende inhoud:
"Ik heb u niets te zeggen" - nou de Duitse keizer ontplofte dus.
tussendoor, in 1905 was er nog de Russich/Japanse oorlog waarbij de Russische vloot in zijn geheel werd vernietigd.

Op dit moment heeft USA nog maar voor 7 weken geld in kas, Nederland is al failliet en de helft van alle Europeesche landen óók - dus een oorlog is momenteel juist méér dan welkom!
Men zat er gewoon een jaar op te wachten tot iemand nog een gestolen gasgranaat op burgers zou afschieten: kan je lache joh?
En uiteraard weet iedereen dat Rusland en Syrië met elkaar een verdrag hebben getekend dat ze elkaar zullen bijstaan in geval van oorlog - vandaar dat de Israëli''s nooit Syrische regeringsgebouwen zullen aanvallen want dan kom je aan Rusland nog zelf. De rest hierna kan men zelf wel verder invullen als je - net als die keizer Wilhelm - nog rode lijnen gaat uitzetten.
| #205793 | 27-08-2013 18:56 | Don Qiujote
ffloor,je bent er gelukkig nog!
fijn!
Don Qiujote's avatar
| #205797 | 27-08-2013 20:07 | ..................
Flooorrr

Dat klopt niet helemaal wat je zegt.
Rusland heeft al openlijk gezegd dat het millitair niet zal steunen.Ik denk achter de schermen dat ze met bankers&co;al een deal hebben gesloten.Of ze weten dat ze te zwak zijn om een oorlog te riskeren tegen het westen.Het is wat gekakel,maar de pionnen zijn allang uitgezet.De rebellen komen geen stap verder,en nu zoekt de aanstichters een reden om ermee te bemoeien.Feitelijk is dit hetzelfde scenario als wo2.Het laat eerst de groep onderling elkaar verzwakken en dan pas ingrijpen.Syrie zal linksom,danwel rechtsom aangevallen worden.

Over die duitse keizer.Wat er werkelijk gaande was,was dat er een socialistisch systeem aanwezig was in duitsland versus het kapitalistische systeem in het het westen.Die waren op zich rijk,en waren surieur op zee.De reden was dat dit een concurent was van de kapitalisten in het westen.Die hebben ze eventjes ontroond.Door wo1 te starten.Tot aan 1816 hadden ze geen meter veroverd op duits grond gebied.Toen kwamen de amerikanen erbij en maakte het af.En werd er van dat duitsland een socialistisch duitsland gemaakt.Nazi duitsland werd weer gefinancieerd door bankers&co;.
| #205798 | 27-08-2013 20:09 | ..................
En werd er van dat duitsland een socialistisch duitsland gemaakt


Moet zijn nationalistisch socialistisch.
| #205822 | 28-08-2013 10:00 | quero1
Het Westen en in de eerste plaats GB en USA heeft mss gewoon geen recht van spreken meer, sinds ze zomaar uit het niets dat eeuwig probleemland Israël gecreëerd hebben met alle gevolgen voor ons allemaal ook hoor en die we allemaal kennen...'Het Westen gedraagt zich in de Moslim wereld als een aap met een granaat' volgens Poetin en daar zit wel iets van waarheid in! En nu gaan ze weer even de humanitaire schlemiel uithangen zoals die valse liberale EU ramp en Obam(b)a aanhanger tot in den treure opnieuw Verhofstadt. Interne twisten in een Midden of Noord-Afrikaans land? No problem 'effe bombarderen' de politiek van de intrinsieke lafheid, moesten ze echt humanitair bewogen zijn dan zouden ze wel grondtroepen sturen zeker, maar alleen het goedkoop show- en marketingeffect interesseert hen hoor (denk maar aan de Irak invasie op de msm voorgesteld als een leuk videootje...). USA en GB en hun meelopers alhier zijn altijd zo gretig om andere landen de les te spellen en te bombarderen, ze beseffen niet wat dat eigenlijk wel is en meebrengt aan menselijk lijden, verminkingen enz. Bombarderen voorstellen aan de goedgelovige massa al iets humanitairs is de ultieme hoax en een 'contradictio in terminis' en ze doen het toch maar eigengereid, cynisch en overtuigd van hun 'gelijk van de sterksten'. Zoals een Belgische militaire strateeg het ooit zei in een krant ten tijde van Bush en de Irak neocon invasie: 'Ze zijn stapelgek, hij bedoelde de US Army, de Navo enz want in al die moslimlanden hebben we niets meer te zoeken moeten we nu gewoon Wegblijven'. En het is ook zo dat het Amerikaanse volk nu wel echt lijdt en afziet ook al omwille van de gigantische kost van dat enorm US Army, dat zich weer even wil manifesteren als de redder in nood...Ze moeten toch altijd weer tonen dat ze zogezegd onmisbaar zijn zeker, de 'gendarm ' van de wereld maar we zijn ze liever kwijt dan rijk hoor!
aanmelden / inloggen