Door community (initieel ouwe knar), Op zon 25 jun 2017 01:14, 1 reacties,    

Virussen vooral problematisch bij overprikkeld immuunsysteemVolgens de Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) vertonen 95% van de mensen die besmet zijn met polio geen enkel symptoom. Vier tot acht procent vertoont koorts, moeheid misselijkheid, hoofdpijn, griepachtige symptomen, stijve nek, rug en been spieren. Dit alles is binnen afzienbare tijd verdwenen.
Minder dan een procent ontwikkelt een permanente verlamming, waarvan tien procent dodelijk.

Het grote publiek wordt voorgehouden van virussen en bacteriën (en koorts) ten alle tijden bestreden moeten worden. Polio uitroeien is een business waar miljarden aan verdiend wordt.

Gepensioneerd neurochirurg Russell Blaylock, stelt dat het gevaar van virussen vooral de mogelijke cytokine storm is.
Volgens Blaylock is een cytokine storm is een overreactie van het niet cellulaire deel van het immuunsysteem. Dit als compensatie voor een onderreactie van het cellulaire systeem.
Hierdoor worden cytokines en chemokines uitgescheiden en de microglia cellen in de hersenen maken de ontstekingsreactie daar nog veel erger. Deze heftige ontstekingsreactie zou het zenuwstelsel aantasten en bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van autisme.

Onder normale omstandigheden stoppen de microglia met het opjutten van de ontstekingsreactie en keert de rust terug. Het komt echter steeds vaker voor dat de microglia permanent actief blijven. Volgens Blaylock kan dit te maken hebben met het feit dat vaccinaties steeds dichter op elkaar worden gegeven en er op die manier gewoon te lang achter elkaar, te veel het immuunsysteem prikkelende factoren aanwezig zijn.

Een virus dat eigenlijk nooit een probleem vormt, wordt door het overprikkelde immuun system nu wel een probleem.
Annotaties:
| #260054 | 25-06-2017 01:38 | ouwe knar
Uit het artikel zou je kunnen afleiden dat vooral het polio vaccin, autisme kan veroorzaken. Ik vraag me af of dat de bedoeling is.
ouwe knar's avatar
aanmelden / inloggen