Door community (initieel Best Well), Op don 10 aug 2017 18:45, 0 reacties, nieuws

‘Vluchteling maakt kennis’ zegt gehuurde acteur te zijnDe Volkskrant meldde gisteravond dat vluchteling Tariq, die de inburgerende vluchteling in het programma ‘Vluchteling maakt kennis’ moest voorstellen, heeft toegegeven ingehuurd acteur te zijn. Hij zou spijt hebben gekregen nadat PowNed 2 dagen geleden in een artikel respectloze woorden zou hebben gebruikt over de verdronken Syrische vluchteling in Venlo. Daarom wil hij niets meer met de omroep te maken hebben, zo is de officiële lezing. Aan het tweede deel van de rubriek ‘Vluchteling maakt kennis’ wil hij daarom niet meer meewerken. “Ik bied mijn excuses aan aan iedereen die het verwijderde artikel over de verdronken Syrische jongen heeft gelezen“, zegt Tariq Kasem. In het stuk verwijt een PowNed-journalist de verdronken jongen dat hij andere zwembadgasten ‘een vervelende dag’ heeft bezorgd. Dominique Weesie, voorzitter van Powned, bood meteen zijn excuses aan op Twitter voor de miskleun. Kasem vindt die excuses goed, maar is – als oud-medewerker van PowNed – toch zeer teleurgesteld in de omroep. “Het niveau is tot een historisch dieptepunt gedaald.”

Dat is de officiële verklaring volgens de Volkskrant. Het volledige verhaal leest u hier. Mijn eerste reactie op deze onthulling postte ik op Facebook:

PowNed valt door de mand nu een acteur die voor asielzoeker speelde, spijt kreeg en zijn rol niet af wil maken. Ik toonde in de Poelenburgse vloggersrel al aan dat PowNed met regie en acteurs werkt. Ismail Ilgun (vlogger met de grote neus), bekend van die Zaanse vloggersrel, is dus ook een acteur: zie hier

De volkskrant moet het lek wel dichten en de reputatieschade proberen te minimaliseren, maar er is veel meer. Ook demonstraties als die van Pegida en Antifa worden volledig geregisseerd; wat weer gebruikt wordt door het NOS journaal e.d. Ook dat filmde ik en toonde ik aan: zie hier

Het is tijd om het vertrouwen in de media op te zeggen. De volkskrant en NOS zullen dit waarschijnlijk gaan gebruiken om mensen weer naar de degelijke ouderwetse mainstream journalistiek terug te trekken, terwijl dat juist het doel was van het lanceren van een omroep als PowNed of een website als Geenstijl (Problem, Reaction, Solution).

Dit betreft niet alleen maar een “gevalletje PowNed”. PowNed is een omroepvereniging die deel uitmaakt van het Nederlands publiek omroepbestel. Overheidsbeleid wordt gemaakt op dit soort in scene gezette zaken. De Poelenburgse Vloggersrel is bijvoorbeeld tot in Den Haag besproken. Wie heeft daar dus de hand in?

Dat PowNed dus met acteurs werkt was hier op de site al bewezen, maar het is niet alleen PowNed, want door het filmen van de Pegida demonstratie werd duidelijk dat alle mainstream media aan dit spel meedoen en volledig in scene gezette situaties gebruiken als ‘nieuws’ en dus feitelijk aan ‘perceptiemanagement’ (lees: beïnvloeding van uw blik op de wereld) via de creatie van nepnieuws doen.

We weten inmiddels dat overheden en media een schaakspel spelen en altijd 10 stappen vooruit denken. Waarom hoefde Tariq geen geheimhoudingscontract te tekenen (zoals het stuk in de Volkskrant meldt)? Natuurlijk, het was al gepland dat Tariq naar buiten zou gaan treden. Dat was onderdeel van het script. Het script dat de lange termijn planning van de ontmaskering van gecontroleerde oppositie ten doel heeft. Bij gecontroleerde oppositie moet u dan denken aan een beetje rebelse tv als die van PowNed, maar ook aan een website als Geenstijl. De 1 wordt betaald vanuit het publieke bestel en de ander is onderdeel van de Telegraaf Media Groep. Dat is ongeveer vergelijkbaar met enkele voetbalclubs die elkaar bestrijden, maar van dezelfde eigenaar zijn. In het veld is het oorlog, achter de schermen dienen ze dezelfde broodmeester.

SaveMaar er is meer. We hebben ook nog de gecontroleerde alternatieve media, die complotten onthullen die allang geen complot meer zijn. Zij richten zich op oude zaken als ‘911 was een inside job’ of een “ex- bankier” Ronald Bernard die onthullingen doet over de wereld van het grote geld. Allemaal zaken die we allang wisten, maar we worden gevoerd met dat wat we altijd al wilden, zoals ‘een insider die naar buiten treedt‘. Dat onthullen gebeurt dan natuurlijk niet via Martin Vrijland; die mocht eens kritische vragen gaan stellen. De gecontroleerde alternatieve media, zwijgen de échte vrije onderzoeker altijd dood. Ze onthullen hun “ground breaking” story’s via de Vrije Media, Irma Schiffers en dergelijke gecontroleerde bronnen, om zo een vangnet te bouwen voor ‘waarheidszoekers’; mensen inactief te houden en zoet te houden met onderwerpen die wel op wat pijnpuntjes wijzen, maar de puntjes in de tekening niet verbinden (connecting the dots), zodat u het hele plaatje ziet.Zo kwam ‘Ella Ster‘ (die mij bij de oprichting van haar site nog uitgehoord heeft en die al dat schrijven zogenaamd vrijwillig naast haar werk als grafisch designer doet) in mei dit jaar met de melding dat er Dutroux-achtige vondsten in Zwolle zouden zijn gedaan. De drijvende kracht achter deze vondsten zou het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) van ene Kevin Anett zijn. Een burgerinitiatief dat kindermisbruiknetwerken ontmaskert! Is dat niet precies wat we willen horen? Keihard bewijs wordt echter nooit getoond. Gecontroleerde oppositie komt met verhalen, meestal ingekapseld in bewust (in later stadium door de mainstream media te ontkrachten) foutief “bewijs” of (zoals in het geval van Kevin Anett) geen bewijs. Zij dienen de agenda van het schaakspel van de werkelijke machtselite en gaan zelfs ook zover dat ze spreken van een ‘machtselite’, maar laten u denken dat het de ‘illuminatie’, de ‘zionisten’ of de ‘jezuïeten’ zijn. Ze zetten u bijna op het juiste spoor. Samen met de andere alternatieve sites (die bewust als paddenstoelen uit de grond rijzen), zorgen zij voor een woud aan ondoorzichtigheid en vermenging van waarheden met valse sporen. Ze koppelen 90% kloppende complotbeschrijvingen aan bijvoorbeeld de platte aarde theorie, ufo’s of andere dwaalsporen. Ze voeren u met wat u graag hoort om u af te leiden, zoals de goochelaar u op zijn handen focust.

Kortom het spel om u compleet te verwarren en ervoor te zorgen dat u gefrustreerd raakt van al die informatiebronnen, is een schaakspel. Dat schaakspel moet er toe leiden dat u op gegeven moment besluit het bijltje erbij neer te gooien. U heeft immers wel iets beters te doen. De rekeningen moeten betaald worden en het zoeken naar de waarheid is steeds meer een onmogelijke klus aan het worden. Het gecreëerde woud aan alternatieve media, bereikt zo zijn doel. U ziet door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk moet dat u terugdrijven naar de “betrouwbare mainstream” media of een paar goed gecontroleerde alternatieve bronnen. U wordt op hoog niveau bespeeld. Het is dus zaak om weer intuïtief te leren voelen of zaken kloppen. Laat u daarbij niet leiden door een euforisch gevoel omdat u iemand hoort of ziet spreken die zegt wat u altijd al graag had willen horen. Kijk vooral naar de ogen (soms naar iemands neus) en stel eens vragen als ‘wie betaalt dat allemaal?’ Doorzie acteerwerk! Een stelregel voor de gecontroleerde alternatieve media is: ze verwijzen niet naar echte waarheidsstrijders (zoals naar Martin Vrijland, die zwijgen ze dood); ze ondervinden geen noemenswaardige tegenwerking (soms wel, maar dan geacteerd, zoals in het geval van Micha Kat) en hebben financieel nooit problemen. Dat gezegd hebbende, zal er ook met die spelregel gespeeld gaan worden, zodat de geloofwaardigheid toeneemt. Het is immers een schaakspel.

De bottom line is dat u zelf blijft nadenken, zelf intuïtief wordt en zelf tot actie geprikkeld wordt. De wereld verbetert niet door schrijfsels in de media of alternatieve media, maar verbetert door uw eigen inzet. Politici, schrijvers en andere beroepsgroepen laten u meekijken en houden u in de illusie dat ‘er aan gewerkt wordt’ en dat ‘het allemaal voor u geregeld wordt’. U, de toeschouwer zit aan de zijkant, kijkt, leest en discussieert wat mee, maar functioneert verder slechts als loonslaaf en activeert zijn ware vermogens niet. “Human race get off your knees!”

Conclusie: U wordt bespeeld door zowel de mainstream media als de alternatieve media. Het is een geraffineerd krachtveld dat moeilijk te doorzien is. Als Martin Vrijland wijst op acteerwerk van PowNed in grote zaken, wordt dit niet getoond of vermeld door zowel de mainstream media als de alternatieve media. Het wordt doodgezwegen. Die alternatieve mediabronnen tonen daarin dan ook hun dubbelrol. Zij zullen nooit meehelpen in de ware ontmaskering van het sturende krachtveld. Waar zijn zij als Martin Vrijland PowNed ontmaskert? Waar zijn zij als Martin Vrijland de Romy en Savannah zaak of andere hoaxes onderzoekt? Die alternatieve media focussen uw aandacht liever op 911, Joris Demmink, topbankiers of pedonetwerken, maar nooit op die zaken die actueel en keihard de leugens on the spot ontmaskeren. Zij laten u niet zien dat ‘Problem, Reaction, Solution’ dagelijks en in het hier en nu wordt toegepast om regels en wetten door te drukken. Zij focussen uw aandacht op oud nieuws of goed klinkende desinfo. Aan de machtsbasis onder het systeem mag wel een beetje geknaagd worden, maar het mag niet een bom leggen die het fundament direct en glashard in het hier en nu ondermijnt. Voor de échte ontwaking moet u niet alleen de mainstream media leren te doorzien, maar ook de alternatieve media.

Ondertussen wordt Martin Vrijland online vergruisd met smaad en laster, zodat de gecontroleerde alternatieve media meer aanzuigende werking hebben. Het krachtveld is geraffineerd en zorgt dat iedereen die niet in het gecontroleerde veld thuishoort, kapot gemaakt wordt en geen enkele praktische of morele steun ontvangt uit de (gecontroleerde) alternatieve media (die als vangnet dienen). Ik ben daarvan het levende voorbeeld. Maar ik geef nog niet op. Het is aan u of u dat wilt steunen door lid te worden, zodat ik door kan gaan.

Maar deze is wel ingeburgerd!
Annotaties:
aanmelden / inloggen