Door Ness, Op din 8 sep 2015 14:15, 6 reacties,    

Vluchtelingen zetten oorlog voort op Kos, Griekenland


De situatie op Kos loopt volledig uit de hand. Op straat breken elke dag gevechten uit tussen Afghani's enerszijds en Syriers en Irakezen anderszijds. Men bekogelt elkaar met stenen. De bewoners van Kos zijn helemaal overstuur, getuige de ontvangst van een aantal 'hoge piefen', waaronder onze eigen Timmerflans.

Maar geen nood, want om de problemen met bootvluchtelingen op te lossen heeft de EU nu een systeem bedacht, waar de Roverheid geheel achter staat. Het plan is, het volproppen van alle EU-landen met vluchtelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen (zie de eerste 4 stappen), en als doekje voor het bloeden van de bevolking krijgen immigranten die niet in aanmerking komen voor asiel (in NL zo'n 30%) al na een jaar of 5 een schop in plaats van na 10 jaar. Nadat er eerst fors aan is verdiend door allerlei ambtenaren, instituten en Justitie uiteraard.

Daarbij heeft Frankrijk een methode bedacht om terug te slaan teneinde de instroom in te dammen: het land gaat helpen Syrie plat te bombarderen. Daar wonen nu nog zo'n 15 tot 20 miljoen mensen, dus dit nieuwe systeempje gaat de komende jaren nog goed van pas komen. Degenen die al deze miljoenen met open armen willen ontvangen doen er goed aan eerst dit artikel eens door te nemen.Annotaties:
| #236796 | 08-09-2015 15:33 | Atlas
Ja verrassend. Natuurlijk importeer je met de mensen, ook de oorlog. Als gemiddeld vijf procent van de militairen in de wereld die naar crisisgebieden zijn geweest, schade heeft verwacht dat dan ook gerust bij mensen die hun halve leven in oorlog zijn geweest. Dat de EU daar door verrast zou zijn is een gotspe, dan zijn bestuurders echt geen knip voor de neus waard. Oh, wacht...
| #236797 | 08-09-2015 15:55 | Ness
Dat is geen toeval, evenmin als het feit dat Turkije de vluchtelingenstroom met opzet op gang heeft gebracht. En het is ook geen toeval dat USA nu plots 'boots on the ground' blijkt te hebben, *vrijwilligers* genaamd, om het land te bezetten. Jawel, bezetten.

Want Rusland dreigt de hele mooie opzet te verzieken door zelf de zaken daar ter hand te nemen'. Daar hadden de meeste medewerkers van ISIS™ niet op gerekend. Haast is dus geboden, en wat de internationale wetgeving hiervan zegt maakt helemaal geen indruk.

Wat USA et al willen is dat de hele infrastructuur plat gaat - dit levert prachtige wederopbouwmogelijkheden en veel schuld op. Maar bovenal moeten de mensen die gevlucht zijn geen reden meer hebben om terug te komen, aangezien hun hele hebben en houden in puin ligt, zodat Oiropa bezwijkt onder de last.

Turkije is inmiddels een stukje verderop handmatig bezig ongewensten, halsstarrigen en infrastructuur weg te vagen met de PKK als smoes. http://www.nu.nl/buitenland/4121655/turkse-grondtroepen-trekken-noord-irak-binnen.html
Ness's avatar
| #236798 | 08-09-2015 16:29 | Ness
Ook oorlog aan de Oostenrijkse grens; Poolse ooggetuige schrikt zich het apezuur
Deze enorme massa mensen - Het spijt me Ik schrijf - maar het is een absolute wildernis ... vulgair, het gooien van flessen, luide kreten van "Wij willen Duitsland" - en Duitsland is nu een paradijs? Ik zag hoe de oudere Italiaanse vrouwen omgeven de auto, trok haar bij de haren uit de auto en wilde de auto te rijden. De coach waar ik was in de groep, probeerden te zwaaien. Stront gegooid naar ons, bonzen op de deur worden geopend bestuurder, spuwde op het glas ... Ik vraag u, welk doel? Hoe werkt deze wildernis is om te assimileren in Duitsland? Ik voelde me voor een moment als de oorlog ...

Ik voel me echt medelijden met deze mensen, maar als ze de Poolse bereikt - ik denk niet dat ze zullen ontvangen van ons enig begrip ... We hebben drie uur naar de grens, waardoor uiteindelijk voorbij. De hele groep van de politie cordon werd terug naar Italië vervoerd. Coach wordt afgeslacht, uitwerpselen besmeurd, gekrast, gebroken ruiten. En dit is dan ook een idee van de demografie zijn? Deze grote krachtige hordes van wilden? Onder hen was het eigenlijk geen vrouwen, geen kinderen - de overgrote meerderheid van agressief waren jonge mannen ...

http://m.niezalezna.pl/70607-granica-z-austria-wstrzasajaca-relacja-polaka-z-autokaru-napadnietego-przez-imigrantow of google.
Ness's avatar
| #236799 | 08-09-2015 17:41 | Ness
En wellicht binnenkort burgeroorlog in Duitsland, want een half miljoen vluchtelingen per jaar, jaar in jaar uit, tikt lekker aan: http://www.theguardian.com/world/2015/sep/08/germany-500000-refugees-a-year-clashes-lesbos

En of de rest van de Oiropese landen ff haast willen maken met het plegen van deze unieke vorm van financiele, sociale en economische collectieve zelfmoord. Er zit nu systeem in, gebruik dat dan ook.

Meer uitleg over dat systeem: http://bovendien.com/categorieen/actualiteit/de-amerikaanse-strategie-achter-de-vluchtelingenstromen
Ness's avatar
| #236825 | 09-09-2015 08:16 | Ness
Timmerflans in Trouw:
"De wisselwerking tussen bondskanselier Merkel en de Duitse bevolking vind ik inspirerend. Toen extreem-rechts de kop opstak, heeft Merkel zich uitgesproken. Dat had een enorm effect op de politiek, onder de bevolking en in de media. Met als sprekendste voorbeeld Bild Zeitung (het grootste dagblad van Europa dat zich met koppen als 'Wij helpen' van een migrant-minnende kant liet zien, red.). Wat Bild doet, heeft een ongelooflijk effect op de publieke opinie. Daar zie je die wisselwerking tussen het publieke domein - burgers, pers - en de politiek."

En hier dan die wisselwerking: https://www.youtube.com/watch?v=-TeCCQbFM98
en hier: https://www.youtube.com/watch?v=XGtKH1t30rQ
en hier: https://www.youtube.com/watch?v=UqtnMhikwEY
Ness's avatar
| #236872 | 09-09-2015 19:54 | ..................
Geen medelijden met europa
Wegkijken wat er gebeurt.
Totdat je er zelf mee te maken hebt en dan moet er wat gebeuren.
aanmelden / inloggen