Door Ness, Op zon 16 aug 2015 10:04, 3 reacties,    

VN-site: Israël Handelt in Palestijnse Onderdelen

De link die bij dit stukje hoort verwijst naar de Jerusalem Post, waar men luid weeklaagt over de beschuldigingen van orgaan-handel met betrekking tot overhoop geschoten Palestijnen. Op de VN-site staat onder meer dat de orgaanhandel heel winstgevend is, dat artsen, rabbijnen en medische centra zich ermee bezighouden en dat nadat de organen verwijderd zijn, de lichamen zonder naam in genummerde graven verdwijnen, of dat de verzegelde kisten worden begeleid door Israelische soldaten, die de wacht houden tot de begrafenis gedaan is.


Nu is per Israelische wetgeving het oogsten van organen in bepaalde gevallen toegestaan zonder dat men de familie informeert. De wetgeving was vroeger nog slechter; toen mochten de lichamen van alle niet-joden zonder meer worden gebruikt. Bekend is de zaak van de Schot die, na te zijn overleden in Israël, zonder hart thuiskwam. Dit rare gat in de wet, dat ervoor zorgt dat wat voor de rest van de wereld zeer onsmakelijke diefstal is, in Israël legaal is, geeft aanleiding tot misbruik en gruwelijke vormen van toerisme en mensenhandel.

Israël is leidinggevend in deze nieuwe industrie, alhoewel er wel enige concurrentie is. Maar Israël beschikt over een wereldwijd netwerk dat 'de zaken' regelt, want Israël houdt zich waarschijnlijk al decennia bezig met deze handel, en heeft de nodige expertise in huis.
Het is dan ook geen wonder dat de NGO die de aanklacht te boek heeft gesteld bij de VN, deze niet wil terugnemen, hoe hard Israël ook zeurt en jankt. Want het is gewoon WAAR.
Annotaties:
| #235633 | 16-08-2015 11:56 | Ness
Om een eind te maken aan beschuldigingen van *anti-semitistische tendensen mijnerzijds: ik kom uit een half-joodse, door de ww2 zwaar gehavende familie, idioot pro- joodse, Amsterdamse ZIEL. De hoop waarmee ik ben opgegroeid en die mij met de paplepel is ingegoten, is volledig de bodem ingeslagen door het bestaan van een STAAT, die alle wetten tart. Wat in die staat woont is niet mijn familie. Laat dat duidelijk zijn. Als dat 'joods' is, mogen ze mijn portie houden. Ik ben dat zootje in feite spuugzat.
Ness's avatar
| #235635 | 16-08-2015 17:54 | Ness
**Toen mij dat liedje, Jerusalem of gold, werd geleerd zat dat laatste couplet, over de 6-daagse oorlog, er niet bij. De propaganda omtrent die oorlog was zo effectief dat leden van mijn familie daadwerkelijk richting Israel zijn getrokken om de arme zielen daar te redden - als ik nog meer details geef kun je ze met de vinger zowat aanwijzen.

Iets wat Israel zeker niet nodig had, want Israel heeft dat conflict volledig zelf uitgelokt, inclusief diverse inventieve valse vlaggen, waaronder het gebruik van tanks vermomd als landbouwvoertuigen. Adamo was in mijn familie helemaal favoriet.

Maar dat was vroegaaaaah. toen ik een kleine meid was. Later ben ik zelf gaan denken. Ik geef hierbij mijn jiddische achtergrond kado aan wie hem wil; bepaalde beroeps-tranentrekkers stellen er bijzonder prijs op. Ik ben d'r klaar mee. Mijn zieltje, mijn moeder, mijn dichtsbijzijnde familie was joods/jiddisch. En mijn hersens heb ik van mijn PA lol
Ness's avatar
| #235636 | 16-08-2015 18:45 | Ness
Sry linkje 6-daagse oorlog vanaf 11:00 http://www.ntr.nl/player?id=NPS_1069540&ssid=203 - over dat laatste complotje, voor de volledigheid. Israel is een boevenstaat. Verstoppen achter de Holocaust™ heeft geen nut. Het excuus is nu wel 'op'.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen