Door community (initieel Best Well), Op din 2 jan 2018 17:54, 0 reacties, nieuws

Volgt Nederland Zweden en Frankrijk in de gelukszoekers anarchie ?In principe zou dit een van de kortste artikelen kunnen zijn die wij ooit geschreven hebben, want het antwoord luidt eenvoudig : JA ! Maar enige uitleg zijn wij u wel verschuldigd, dus bij deze.Wij prijzen ons gelukkig dat er inmiddels een hechte band van tientallen Geennieuws lezers zijn, die ons zaken melden en toespelen welke wij anders over het hoofd zouden zien en zo ook het commentaar op “is de Oudejaars viering rustig verlopen”?

Uiteraard als wij de MSM lezen, de staatsomroep consulteren, dan was de jaarwisseling in Nederland een bladstille aangelegenheid. Met uitzondering van RTL nieuws die een het aantal in brand gestoken auto’s en wat andere uitingen van feestvreugde op een rij zette, deden de MSM datgene wat in den Haag van hen verwacht én voorgeschreven wordt. In Nederland wonen uitsluitend lieve, aardige mensen die elkaar hoogstens een bemoedigend klopje op de schouder gaven, elkaar het beste toewensten om daarna hun bolletje of flapje te gaan eten, kijkend naar 68 miljoen euro’s die de lucht ingingen.

Een prachtige uitgelezen gelegenheid om naar typisch vaderlandse natuur weer eens te wijzen op de splinter in het oog van een ander en in dit geval Zweden, België en niet te vergeten Frankrijk, waar barbaren met elkaar op de vuist gingen, politie mannen en vrouwen weerloos tegen de grond en in elkaar werden geslagen. De zelfingenomenheid van de “nieuws voorlezers” zoals bij de krant van slapend Nederland droop van ons computer- scherm, waarbij wij ons afvroegen of dit presentatie blaagje niet nodig een schone Pamper aan moest.

Hoe anders bij de buren, waar een redacteur in de Duitse krant “die Welt “zich hardop afvroeg hoe lang het nog kan duren alvorens Duitsland in een soortgelijke situatie terechtkomt zoals in Zweden of Frankrijk. Agenten worden met Molotov cocktails en stenen bekogeld en politie auto’s worden onder het oog van agenten of gewoon gestolen of in brand gestoken. DRIE !!! Zweedse politieagenten voornamelijk onder de 40 jaar nemen dagelijks ontslag en worden niet vervangen. In Frankrijk rijden agenten soms in auto’s die ruim over de 3 ton gedraaid hebben en die slechts via het “Kanibaliseren” van onderdelen van andere auto’s rijdend kunnen worden gehouden.

Nog is het in Duitsland niet zo ver, maar soortgelijke beelden doemen steeds vaker op en terwijl onze liegende politici oproepen om meer solidariteit en de Multi Culti aanprijzen als een verrijking van de samenleving, gebeurt er verder niets !

Maar nogmaals wat niet weet wat niet deert, is het devies in Nederland en het lukt de overheid tot nu toe aardig via braaf gehoorzamende journalistieke twintigers dertigers, veertigers dit imago op te houden. Wij zijn immers een vredelievend landje, altijd klaar om anderen te helpen en onderdak te bieden. Hulpvaardige advocaten, betaald door de overheid , dus u, dragen hun steentje bij om milde rechters van de zelfde leeftijdsgroepen te overtuigen dat het bij de – als het dan een keer moet – opgepakte kansloze onbegrepen jongeren gaat om door de boze xenofobe, racistische Nederlanders afgewezen medeburgers.

Wij gaan Zweden hard hollend achterna in een situatie van volledige anarchie, waar u op u zelf zult zijn aangewezen voor uw veiligheid. De Zweden, een volkje van lieve, aardige mensen, altijd klaar om te helpen, – kunt u zich nog het droppen boven ons land van Zweeds witte brood herinneren vlak na de oorlog ? – hebben inmiddels door een opeenvolging van ultra socialistische regeringen een situatie laten ontstaan die nauwelijks meer te corrigeren valt, tenzij het Somalische, Eritreese en ander Midden Oosten en Afrikaans gespuis onmiddellijk wordt gedeporteerd naar door hen zelf op te bouwen dorpjes ver ten noorden van de Poolcirkel. Werken, zo niet jammer , eindelijk eens de gevolgen ondervinden van het misdadige gedrag.

Een ook in Frankrijk treffen wij zaken aan, die naadloos aansluiten met wat er zich in ons land ontwikkeld. Banlieus , voorsteden of wijken waar uitsluitend de 1e, 2e , 3e generatie Afrikanen o.a. afkomstig uit de voormalige Franse koloniën wonen. Te vergelijken met bij ons wijken zoals die in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Gouda, Arnhem , waar zich niet begrepen jongeren zich vergrijpen aan U en uw eigendommen en dit inmiddels de meest normale zaak ter wereld vinden. Lees en bekijk de video hier.

En mocht u de illusie hebben dat dit allemaal wordt tegengehouden door onze dijken, die vergist zich schromelijk. Alleen naar goed calvinistisch gedrag praten wij er liever niet over.

En als de overheid niet meer aan haar taak als verantwoordelijke voor uw veiligheid toekomt, of liever gezegd, toe willen komen, dan lezers wankelt de samenleving.
Annotaties:
aanmelden / inloggen