Door ouwe knar, Op din 20 dec 2016 15:09, 6 reacties, citaat / intro / linkdump

Voor welke vliegtuigen is een EMP dodelijkFly-by-wire vliegtuigen zijn gevoelig voor EMP's. Nancy Lieder van zetatalk.com stelt dat EMP's steeds vaker zullen voorkomen.

Fly-by-wire wordt sinds de F-16 toegepast in gevechtsvliegtuigen en is voor het eerst in lijnvliegtuigen toegepast bij de Concorde. Airbus gebruikt het in de A320, de A330, de A340, de A350 en de A380. Boeing gebruikt het systeem in de B777 en de B787. Ook het Russische widebodyvliegtuig Il-96 en de populaire Russische Soechoj Superjet 100 maken er gebruik van.

Voordat je gaat boeken dus even bij de vliegtuigmaatschappij informeren of ze van Nancy Lieder gehoord hebben. ...
Annotaties:
| #256942 | 20-12-2016 16:47 | Ness
Een HAARP veroorzaakt trillingen op ongeveer dezelfde manier als een plectron een gitaarsnaar laat trillen. Deze trillingen zetten zich als golfjes voort; check een echte golf, dan zie je dat de deeltjes in die golf op zich op dezelfde plek blijven, maar dat de beweging wordt overgedragen. Volgens de wet van het behoud van momentum.

Voor HAARPS mag je bang wezen, want HAARPS kunnen geweldige schade aanrichten, omdat dergelijke golven ver en diep reiken en zaken in beweging zetten precies daar waar je het niet verwacht. Een HAARP kan gebruikt worden als aardbevingsmachine, en da's geen geintje en ook geen fantasie van complottertjes. Het kán. Dus je kunt er donder op zeggen dat het gebruikt wordt ook. Want in kringen waar men met rode knopjes te maken krijgt bevinden zich ook de triggerhappy idioten zonder geweten en/of verantwoordelijkheidsgevoel.

Maar er is geen bewijs dat vage EMP's schade veroorzaken. De blackout van '89 was geheel aan slecht onderhoud te wijten, en de zg EMP uitbarsting was gewoon een lullige smoes. EMP's bestaan natuurlijk wel; je kunt ze het makkelijkst interpreteren als 'een krachtige stroom fotonen", bewegende deeltjes dus, absoluut geen golfjes-met-behoud-van. Bliksem is een prima voorbeeld. De bliksem wil je niet in je broekzak of transformatorhuisje krijgen natuurlijk. Maar er bestaat vooralsnog geen kanon waarmee je gericht fotonen in de vorm van deeltjes kunt afvuren op ver-verwijderd object.

Het betreft hier een vorm van 'radiant energy', en het effect ervan is verhitting&brand;. De enige manier om zo'n stroom fotonen op die snelheid los te laten op wat dan ook is via een NUCLEAIRE BOM. Want dan is een EMP een gegeven en niet zo'n kleintje ook; alle circuits branden door en overal ontstaat brand. Daarom verwijs ik alle lariekoek en overtrokken paniek over EMP's naar de sprookjeshemel. Bommen worden opgemerkt, reken erop. Het LAATSTE waar ik me ongerust over maak zijn EMP's. Het is een poisoning-the-well verhaal, dat kan overleven omdat mensen zo weinig snappen van "wetenschappelijk gedoe'. Het zijn HAARPS/EISCATS die iedereen zorgen zouden moeten baren. Want daar kun je ijs mee afsmelten, bijvoorbeeld. En het weer gigantisch beïnvloeden.
Ness's avatar
| #256956 | 21-12-2016 03:24 | tegengas
Ik ga onder een aluminium deken slapen. geaard aan de cv.
tegengas's avatar
| #256958 | 21-12-2016 09:25 | Rotterdam
Niburu? Werkelijk? Wanneer nemen we dat weer serieus?

En ja hoor, daar is-ie weer: 'Zij stelt dat dit soort falen van elektrische systemen wordt veroorzaakt door een EMP (Elektromagnetische puls), die weer wordt veroorzaakt door de nadering van het minizonnestelsel Nibiru.'

Volgens Niburu is er ook een 200 jaar oude computer op Mars gevonden. Draait waarschijnlijk Windows:

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11402:2000-jaar-oude-computer-gevonden-op-mars&catid=12:et&Itemid=25
| #256959 | 21-12-2016 09:38 | Rotterdam
Onze googelende kletskous Ness met zijn zogenaamde kennis van HAARP. 'Een HAARP kan gebruikt worden als aardbevingsmachine, en da's geen geintje en ook geen fantasie van complottertjes'

Jawel, dat is compleet verzonnen door daasjes als Ness. Die niet begrijpen of willen begrijpen dat HAARP zich volledig richtte op de eigenschappen van de ionosfeer en zijn speldeprikjes op zijn beste een zeer lokale opwarming veroorzaakten (verleden tijd, want HAARP is in Alaska gestopt).

Je weet altijd weer dat Ness aan het fantaseren slaat. Dan zijn er plotseling geen linkjes meer en wordt het taalgebruik onsamenhangend. Dat hij die kul hier post en niet elders zal wel zijn omdat hij hier minder snel door de mand vallen. Genoeg Ouwe Knarren die het allemaal nog geloven ook.
| #256976 | 21-12-2016 19:18 | Ness
Het beheer van de oude HAARP is overgegaan op de univ van Alaska; je kunt 'm huren op een pay to play basis. Intussen zijn er nieuwe gebouwd, ook in Alaska. Hieronder een onvolledige lijst: je kunt alle genoemde instituten natrekken of zelf zoeken op de in die lijst genoemde kernwoorden als 'incoherent scatter facility' of 'ionospheric heater' of 'radar/communication systems naval' of iets dergelijks. Het stikt van de HAARPs wereldwijd. En van de wetenschappelijke onderzoekers met een slot op de bek, want het is en blijft een wapen. Je moet je trollenboekje hoognodig updaten, mevrouw rotjeknor.

Arecibo, Puerto Rico
Nizhny Novgorod, Russia (SURA)
Kwajalein, Marshall Islands
São Luiz Space Observatory, Brazil
Millstone Hill Radio Observatory (EISCAT-like facility), Westford, Massachusetts
Platteville Atmospheric Observatory (The first American HAARP, Colorado)
High Power Auroral Stimulation Observatory (HIPAS), Fairbanks Alaska
Nerc MST Radar Facility (NMRF) (HAARP-like facility), Carmarthenshire, Wales, United Kingdom
National MST Radar Facility (NMRF) (HAARP-like facility), southern Andra Pradesh, India
Jicamarca Radio Observatory, (HAARP-like facility but MUCH BIGGER), Lima, Peru
Jindalee Operational Radar Network (JORN) Laverton, West Australia
(This is an Over-The-Horizon Radar (OTH-R) facility)
Chatanika Incoherent Scatter Facility, Poker Flats, near Chatanika, Alaska
URDF-3 (Unidentified Research and Development Facility-3) Baikal-1, Semipalatinsk, Kazakhstan
Tesla Generators? at Sychëvka, Moskovskaya Oblast (Russia)
Duga Radar Array ("The Russian Woodpecker"), Chenobyl, Ukraine
China Research Institute of Radiowave Propagation (CRIRP) (HAARP-like facility),Ionospheric Laboratory, Xinjiang (Sinkiang) Region, China
Zhong Shan Antarctic Polar Station (China)
Sheshan Radio Observatory (EISCAT-like facility), Shanghai, China
Digisonde Portable Sounder (DPS), Svalbard, Norway
("can be applied to identify and track irregularities generated by high power HF transmitters as planned for HAARP experiments in Alaska.")
Harold E. Holt Naval Communication Station, Western Australia

http://www.arrl.org/news/haarp-like-ionospheric-research-project-underway-at-arecibo-observatory <--deze is net in gebruik genomen.
http://www.geoengineeringwatch.org/ionospheric-heaters-around-the-globe-haarp-isnt-lonely-2/ redelijk onderzoekje.
Ness's avatar
| #256977 | 21-12-2016 19:41 | Ness
Lol EISCAT staat niet eens op de lijst, maar de EU heeft een loeier van een microwave in Noorwegen staan in Ramfjordmoen en is een nóg grotere aan het bouwen, die heet EISCAT 3D Ik denk dat dit zo'n beetje de grootste ter wereld gaat worden. Prima omstandigheden in Noorwegen, geen luchtvervuiling/verstoring op grote schaal, goed geschoold personeel. Scatteren is hot joh

Hier nog wat uitleg over HAARPS en aardbevingen, beetje rommelig, soit.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen