Door community (initieel Best Well), Op zat 7 apr 2018 12:25, 0 reacties, nieuws

voorspelling Martin Vrijland in Skripal vergiftigingszaak komt uit nuBREAKING: voorspelling Martin Vrijland in Skripal vergiftigingszaak komt uit nu Boris Johnson is betrapt op liegen!

Op 15 maart 2018 schreef ik een artikel met de titel ‘Wordt de Theresa May gekielhaald en de Brexit de nek omgedraaid via de Skripal valse vlag?‘ In dat artikel voorspelde ik dat de Skripal zaak zou worden gebruikt om de regering van Theresa May onderuit te halen en dat de hele zaak dus een psyop is. Op 16 maart lichtte ik e.e.a. nog een keer iets duidelijker toe in dit artikel (ik raad aan beide nog eens te lezen om mijn toelichting hier verder te bevatten). Dat klinkt als een erg onbegrijpelijke dubbele bodem in een zaak die al onmiddellijk op een valse vlag leek en waarvan velen dachten dat het ging om het indammen van de vrijheid van meningsuiting of (en vooral) om een oorlog met Rusland uit te lokken.

Op 4 juli 2016 schreef ik al dat er nooit een Brexit zou gaan komen en eerder vermelde ik dat het winnen van het Brexit-kamp volledig onder controle van Cambridge Analytica stond. Op 24 juni 2016 schreef ik in dat kader een artikel met de titel ‘Strategic Communications Laboratories (SCL Group) achter het BREXIT referendum?‘ en als u heeft opgelet is SCL Group de uitvoerende dochteronderneming van Cambridge Analytica. Als u dus even ‘connecting the dots’ doet in het grote plaatje, dan blijkt dat deze gehele politieke Brexit-show van overwinning tot (aanstaande) ondergang georkestreerd is door de geheime diensten en hun beïnvloedingsstrategen (Cambridge Analytica). Ik voorspelde dus dat de Brexit niet door zou gaan en in de artikelen onder de eerste en tweede link leest u dat ik aangaf dat de Skipal zaak gebruikt zou worden om de EU-sceptici (en dus de Brexit) definitief de nek om te draaien. Dan hebben we het dus over het team Boris Johnson (een van de drijvende krachten achter het Brexit kamp tijdens het referendum) en Theresa May.

Wat blijkt nu? De gehele zaak ontvouwt zich precies zoals door mij voorspeld. Boris Johnson blijkt te hebben gelogen over het harde bewijs dat het gifgas Novichok bewezen uit Rusland afkomstig is. Johnson zei daarover het volgende in een interview met een Duitse tv zender:

“Let me be clear with you … When I look at the evidence, I mean the people from Porton Down, the laboratory”, stelt Johnson om vervolgens te worden onderbroken met de vraag: “So they have the samples?”, waarop Johnson antwoord met: “They do. And they were absolutely categorical and I asked the guy myself, I said, “Are you sure?” And he said there’s no doubt,”

Dinsdag zei de chief executive van Porton Down echter tegen Sky News (zie onderstaand filmpje) dat het gifgas dat gebruikt zou zijn om Sergei en Yulia Skripal aan te vallen, in dit stadium nog niet aan Rusland gelinkt kan worden. Dat is een glashelder statement, waaruit blijkt dat Boris Johnson dus voor zijn beurt gesproken heeft (een mooiere formulering voor ‘liegen’).

Het script wordt duidelijker en duidelijker en daarmee komt mijn voorspelling angstvallig dichterbij. Deze gehele zaak is lang voorbereid en gepland geweest door de geheime diensten internationaal. Het is een script dat bedoeld was om de Eurosceptici even te laten winnen om ze vervolgens de nek om te draaien middels deze psyop. Wat was dan samengevat de doelstelling? Laat ik het opsommen als een stappenplan:

Kamp Brexit mocht het referendum winnen
De Brexit moest Engeland financieel pijn gaan doen, zodat de bevolking flink zou lijden om haar anti EU keuze
De Skripal psyop werd opgetuigd om snel Rusland te beschuldigen en Johnson en May trokken de EU partners en de VS mee in hun harde reactie daarop
Johson en May vallen door de mand als te voortvarend in hun beschuldigingen richting Rusland
De EU partners kunnen boos worden op May; de Briste bevolking wordt boos op May en zo valt de anti-EU regering en valt tevens de gehele bevolkingsgroep die ze gesteund heeft tijdens het Brexit referendum
De regering May moet aftreden
De pro-EU regering mag weer plaatsnemen
De EU laat Groot Britannië schoorvoetend weer toe tot de EU
Het anti EU sentiment is definitief de nek omgedraaid
De Britse bevolking heeft een lesje geleerd om niet op die roekeloze anti EU types meer te stemmen en nooit meer aan afsplitsing te denken (en de rest van de Europese bevolking keek mee en kreeg dezelfde les).voor de video klik de link
Annotaties:
aanmelden / inloggen