Door .................., Op din 29 maa 2016 13:40, 3 reacties, citaat / intro / linkdump

Vrouwen in India

SITUATIE VAN VROUWEN IN INDIA

Verschillen tussen mannen en vrouwen zijn diepgeworteld in India. Al eeuwenlang worden vrouwen onderdrukt, hun positie in de samenleving is slecht. Vrouwen hebben minder kansen dan mannen en zijn zich vaak niet bewust van hun rechten. Meisjes hebben minder rechten en meer plichten dan jongens. Ze krijgen, net als hun moeders, als laatste te eten in het gezin.
En enz ...
Annotaties:
| #249649 | 29-03-2016 13:46 | ..................
https://nl.wikipedia.org/wiki/India

India kent algemeen stemrecht sinds 1950
(Indiase Grondwet)


Speciaal voor spaceman dit topic.
| #249677 | 30-03-2016 11:05 | Ness
Laat de Indiërs lekker zelf voor vrouwenemancipatie zorgen.. Vrouwen daar zijn echt niet op hun mondje gevallen. Ze lopen achter op mannen op veel gebieden, da's waar, maar in tegenstelling tot veel moslim- en christelijke landen zitten er verdacht veel vrouwen op een positie van autoriteit.

Die website is niet okay. Het gaat waarschijnlijk om een NGO, een verdekt opgestelde organisatie van de supergoed georganiseerde misdaad, die via vrouwen een vinger in de pap willen krijgen, zodat op het juiste moment een of andere 'color-revolution' kan worden ingezet, om India in de pas te laten lopen met monopolistische giga-industrie. India heeft Monsatan ultimatums gesteld, wil er geen zaken meer mee doen bv.

Er staat veel tranentrekkerij in dat artikel. Voor zover ik Hindoes ken, zijn ze prima in staat hun eigen boontjes te doppen - die maatschappij is veel en veel ouder dan de onze, Die waren al bezig met astronomie toen we hier nog steentjes kliefden lol

De veelgeroemde cradle of civilization in het oude Perzische rijk is daar aangeland via de zijderoute; onze beschaving en die van het MO is voor een groot deel geïmporteerd uit India en China. Daarbij komt dat je hindoes niet boos wilt maken. Het is wellicht aanlokkelijk voor de criminele maffia om een oorlog uit te lokken tussen Pakistan en India, vandaar deze NGO-reclame, maar dat wordt een ramp hoor.

Want als die mensen eenmaal beginnen houden ze niet meer op. Kali-Yuga enzo. De moslim-jihad is een begrip dat uit het Hindoeïsme geleend is. Er bestaat onder moslims een groot verschil van mening over de diverse betekenissen van jihad, vandaar dat ze niet eensgezind zullen optreden. Hindoes hebben daar geen last van, die kennen er maar 1: totale uitroeiing. En als je denkt dat moslims last hebben van doodsverachting, wacht tot je het verkeer in India ziet. U zij gewaarschuwd.
https://www.youtube.com/watch?v=mPne-q4ynts vanaf 4:35
Ness's avatar
| #249687 | 30-03-2016 16:37 | ..................
Ness

Dit topic plaatste ik voor spaceman,omdat hij eenzijdig een topic plaatste waarin de vrouw werd onderdrukt.
Mijn bedoeling was alleen laten zien dat dit overal gebeurt vandaag de dag.En niet specifiek in bepaalde moslimlanden.
aanmelden / inloggen