Door community (initieel Best Well), Op vri 17 maa 2017 21:18, 4 reacties, nieuws

VS bombarderen moskee Aleppo; weer 50 dodenWat is het toch met de VS? Wat doen ze met hun bommen op Aleppo? Op notabene een moskee? Nederland is onderdeel van de door de VS geleide coalitie. Hoe lang blijven we nog aan deze mensen onderworpen? Wanneer begint er nu eindelijk eens een debat over onze gruwelcollaboratie?

Piraten

Hoe komt het dat notabene Ancilla van der Leest van de Piratenpartij de enige en de eerste is die wij horen zeggen zojuist op radio 1, Dit is de Dag: "Misschien moeten we ook eens kijken naar die oorlogen in het Midden Oosten. Die komen ook niet uit de lucht vallen. Wat is onze rol daar geweest?" (We zeggen het even in onze eigen woorden; geen letterlijke quote). Lees meer over de bloedige luchtaanval bij Russian Insider en over het fake nieuws van de Westerse media rond deze Amerikaanse terreurdaad bij RT.


De Westerse media waren er als de kippen bij om de Amerikaanse criminele terreurdaad in de schoenen van de Russen te schuiven. Een stramien dat meer dan eens van stal gehaald wordt.

Vier NATO oorlogsschepen naar Odessa

Niet minder dan 4 NATO oorlogsbodems meren aan in Odessa, Oekraine, voor de deur van Rusland. Wanneer stopt dit? Vinden we dit in Nederland: Normaal. Doen?


Archieffoto. NATO schepen rukken op naar de Russische grens.

En dan nog dit...

Ook nog eens 42 Somaliërs die op de vlucht waren naar Jemen zijn omgekomen toen hun gammele bootje onder vuur werd genomen door een helicopter. Wat voor een wereld zijn we terecht gekomen? Op de vlucht naar Jemen? En dan op zee door een helicopter beschoten worden. De dader ligt op het kerkhof.
Annotaties:
| #258823 | 18-03-2017 10:13 | Ness
Ook nog eens 42 Somaliërs die op de vlucht waren naar Jemen zijn omgekomen toen hun gammele bootje onder vuur werd genomen door een helicopter. Wat voor een wereld zijn we terecht gekomen? Op de vlucht naar Jemen? En dan op zee door een helicopter beschoten worden. De dader ligt op het kerkhof


Somaliers op de vlucht? Dat is een Oil Qaeda cq ISISachtige- variant broeinest hoor. Waarom zouden die naar Yemen VLUCHTEN? Het is daar heftige oorlog inclusief hongersnood... moet je wel héél erg gemotiveerd zijn... er komen geen Somaliers naar Europa via een Jemen route, want er je komt daar niet meer weg, tenzij via Saoedie Arabie. Alle havens geblokkeerd.

En deze: http://syria.liveuamap.com/en/2017/17-march-us-acknowledged-strike-on-mosque-area-near-aljinah <-- moskee is niet in de provincie Aleppo maar in provincie Idlib, broeinest van de foute soort FSA. Dat er doden vallen wegens 'vergissing' (kan ook wegens opzettelijke foute info zijn om Trump te kakken te zetten) is lullig, maar de media laten wel veel weg zeg, of ze verhaspelen het. Aleppo klinkt veel beter dan Idlib, nah? Overigens hebben zowel USA als de coalitie als Turkije helemaal niks te zoeken in Syrie.
Ness's avatar
| #258851 | 18-03-2017 23:43 | Zinoco
christenen zijn levens gevaarlijk.
| #258854 | 18-03-2017 23:55 | Zinoco
Vergelijk het aantal burger slachtoffers in het oosten
versus het aantal opgeblazen burgers in het westen
| #258855 | 19-03-2017 00:03 | Zinoco
En we gaan nog meer investeren in "defensie"
Wij zijn onderhand de terroristen,
kan Hitler nog een puntje aan zuigen.
aanmelden / inloggen