Door community (initieel Best Well), Op woe 27 sep 2017 10:50, 0 reacties, nieuws

“VS en haar bondgenoten (Nederland!) medeplichtig aan ISIS”Ja beste landgenoten, het is niet altijd een pretje om Nederlander te zijn. Zeker als geconstateerd wordt dat je land, als collaborateur van de VS, medeplichtig is aan ISIS. Ga het maar uitleggen op de camping aan je buitenlandse buurman: "Ik kom uit Nederland en mijn regering verleent hand en spandiensten aan de VS en aan ISIS"

VS bombardeert voor, niet tegen IS. En Nederland?

De VS bombardeert met opzet het Syrische leger, waardoor IS posities kan heroveren. Dat zijn de VS waaraan Nederland met Jeanine Hennis en Mark Rutte 100% gehorig is. Maar we zijn in goed gezeldschap, ook Saoedie Arabie, Qatar en het Turkije van Erdogan, steunen volop de terreur in Syrie. "Gewapende oppositie" wordt dat verharmlosend genoemd bij Nederlandse en vergelijkbare gelijkgeschakelde staatsmedia; maar gewapend verzet tegen een zittende regering wordt in elk van die landen, zoals Nederland en Turkije, als terreur bestempeld. Behalve in Syrie. Daar noemen onze staatsmedia het plots oppositie! Terwijl het veelal nog om ingevlogen buitenlanders gaat die de gewapende strijd tegen Syrie voeren. Daarbij hebben we zojuist in de We are Change repostage gezien dat je in Nederland niet eens de wapens hoeft op te pakken om voor 3 uur als gevaar gegijzeld te hoeven worden door de staatspolitie.

Nederland illegaal bezig in Syrie

De Syrische Minister van Buitenlandse Zaken, veel integerder dan alle NATO-Ministers bij elkaar, zegt het klip en klaar: Al het militair optreden van landen, zonder overleg met het Syrische leger, is illegaal. Als Jeanine Hennis dit niet begrijpt, laat de Nederlandse soldaten en piloten het dan begrijpen: jullie zitten daar dus 100% illegaal. En 100% Immoreel. Stop met die poppenkast! Blijf weg uit Syrie! Onderstaand de glasheldere toespraak van de Syrische Minister van Buitenlandse Zaken en Vice Premier. Krijg je bij de NOS of NPO niet te zien of te horen. Wel bij Blik.Israel houdt illegaal Golan bezet en steunt terreur

Al iets over gehoord bij de NOS over de agressieve politiek van Israel op het grondgebied van Syrie? En de steun van Israel aan terreur in Syrie?

En dan nog dit...

Petr Poroshenko, Chokolenko, heeft vandaag een wet ondertekend die er voor moet zorgen dat er alleen nog in het Oekraiens onderwezen mag worden. De Russen bij monde van Peshkov vindt dit niet verstandig en niet van deze tijd. Maar ook vanuit Hongarije en Roemenië, met groepen van hun minderheden in het land, komen felle reacties. Bij de NOS hoor je hier natuurlijk niets over. Acht miljoen Russisch taligen in Oekraine. Hoe gaat het daarmee onder deze nieuwe wet? Geen item bij de NOS. Ook geen item bij de NOS dat een munitie-opslag bij Vinitsa, Oekraïne, in lichter laaien staat. Het luchtruim erboven is afgesloten en omwonenden zijn ge-evacueerd.

En dan ook nog dit...


heeft u al getekend voor het referendum tegen de sleepwet?

Een 5-ling geboren in Vladiwostok

Moeder en kinderen maken het goed! Eind augustus waren ze geboren. Maar ze moesten na de keizersnee op 7 maanden eerst nog even aansterken in het ziekenhuis, voordat ze, feestelijk, naar huis mochten. Vier jongetjes en 1 meisje. Eerst dachten ze dat het een vierling met 4 jongetjes zou zijn. Maar op het laatste moment bleken het totaal toch 5 te zijn met 1 meisje er nog bij. Oma uit Wit Rusland is over en die gaat een beetje meehelpen. Ze hebben 2 duo kinderwagens en 1 enkele. Het meisje was met 1350 gram de lichtste van het stel. De jongetjes zaten allemaal rond de 2 kilo bij geboorte. Normaal zijn het vader en moeder die de kinderen dragen, maar omdat het er zoveel waren hielpen ook de zusters, vrienden en bekenden mee om de kinderen het ziekenhuis uit te krijgen. Wat de kinderbijslag betreft, vertelt de moeder dat het er wel meer hadden mogen zijn dan vijf!
Annotaties:
aanmelden / inloggen