Door community (initieel liedetecter), Op zon 6 jul 2014 14:12, 9 reacties,    

VS/EU Nazis in Kiev: “Russen zijn Sub-humaan”30 juni 2014 ( Tony Cartalucci - NEO ) - Arseny Yatsenyuk, de zelfbenoemde premier van Oekraïne van de "Vaderland Partij" heeft Russen, in navolging van het racistische vitriool van het nazisme wat hij en zijn aanhangers onderschrjjven, in een publieke statement als "sub-humaan" omschreven.

Na een gewapende en gewelddadige coup van Neo-Nazi militanten die Yatsenyuk tesamen met de neo-nazi politieke front partij Svoboda aan de macht bracht, was de weg vrij voor frauduleuze verkiezingen, die voorspelbaar een pro-VS-EU regime opleverde.

Yatsenyuk deed zijn uitspraken te midden van aanhoudende gevechten in het oosten van Oekraïne, waar Kiev oorlog voert tegen mede-Oekraïners middels beschietingen en bombardementen op steden in provincies die de machtsgreep van het Neo-Nazi regime begin 2014 weigeren te erkennen.

Na een aanzienlijk verlies van het leven tijdens een van de vele ondoordachte militaire operaties van Kiev, verklaarde Yatsenyuk :

Ze verloren hun leven, omdat ze mannen en vrouwen, kinderen en ouderen verdedigden diie zich in een bedreigde situatie bevonden van een invasie die gesponsord wordt door die subhumans. Eerst zullen we de helden herdenken door degenen die hen doodde weg te vagen en ons land schoon te maken van kwaad.


Van het verzinnen van een "invasie", naar claims van "bedreigd" leven, en vervolgens de etikettering van de Russen als "onmenselijk" reciteerd Yatsenyuk volledig het script dat het nazisme gebruikte om zijn diverse historische misdaden tegen de menselijkheid te rechtvaardigen.

Kiev's troepen vechten in het oosten van de Oekraïne niet tegen een "invasie", maar vormen zelf de binnenvallende partij, waarbij Kiev middels ongekende wreedheden tegen de lokale bevolking hoopt controle te verwerven over gebieden die duidelijk sympatiseren met het afwijzen van de authoriteit van Kiev, en zich verenigen in zelfverdedigings troepen.

Om een idee te krijgen waar de mentaliteit vandaan komt die uit Yatsenyuk's racistische reacties spreken, moet men zich bekend maken met het beruchte nazi-pamflet, "Der Untermensch" , (letterlijk "de minderwaardige mens").

Het pamflet karakteriseert het Slavische volk als barbaren, die te vergelijken zijn met "Attila en Gengis Khan."

In het hoofdstuk "De subhuman heeft de mensheid uitgedaagd, aldus begon de verschrikkelijke invasie van Attila en Gengis Khan!" luidt het pamflet:

"Op hun kleine lelijke steppepaarden, lijken de onmenselijke hordes alsof ze deel uitmaakten van het dier, groeiend uit zijn vacht, streken zij in Europa neer met hun onmenselijke kreet! "

Hun smalle ogen straalden van opwinding en met gulzig bloeddorstige verlangen om te regeren en vuur en vernietiging op hun pad meenemend.

De kreet "de Hunnen komen" werd voor eeuwen gehoord en werd synoniem met angst en afkeer. Rusland werd de springplank van waar de onmenselijke ideologie en doctrine uitbarstte tegen de wereld van het licht.
Herhaaldelijk kwamen deze wilde barbaren met geslepen speren, vloekend met schuim op de mond vernietiging van de beschaafde westerse wereld brengen.


Deze "horden" worden in heel het pamflet direct vergeleken met de Slavische bevolking van Rusland en natuurlijk ook met "Joden", met daarnaast het "Arische ras" gezien als de "beschermers" van Europa:

De Duitse Arische Ridder staat als het bolwerk tegen de mensonwaardige horde, nobele strijders voor alles wat goed is, waardoor Europa van afdalen in de put van wreedheid en domheid wordt beschermt.


De tirades van Adolf Hitler's nazi-propagandisten klinken duidelijk door in de verklaringen afkomstig uit Kiev en zelfs die van Washington en Brussel vandaag de dag - het typeren van de weerstand tegen het openlijke grijpen van de macht door Nazi's met geweld in Kiev als een "invasie" van "subhumans."

Als men een pamflet als "Der Untermensch” afsteekt tegen zowel de nazi achtergrond van Yatsenyuk's politieke partij en haar bondgenoten in de Neo-Nazi Svoboda partij en hun extreem rechtse sector militant front - is het moeilijk om over de retoriek uit Kiev iets anders te concluderen dan dat die rechtstreeks afkomstig is van het nazisme.

Het enige erger dan Nazi Vitriool is het verdedigen van hen die het verspreiden.

US State Department woordvoerdster Jennifer Psaki, werd direct gevraagd of ze de opmerkingen van Kiev met betrekking tot zowel de Russische president Vladimir Poetin en de racistische opmerkingen over het Russische volk zelf als "Untermenschen" ondersteund. Psaki zou volkomen falen om de uitspraken te veroordelen en in plaats daarvan deze verontschuldigde en als inspanningen "ter ondersteuning van een vreedzame oplossing" typeren - dit zelfs wanneer Kiev de eigen bevolking straft met aanvallen van gevechtsvliegtuigen en bombardamenten op dicht bevolkte steden met artillerie.

Annotaties:
VS/EU Nazis in Kiev: “Russen zijn Sub-humaan” #zaplog
| #214727 | 06-07-2014 17:21 | liedetecter
| #214728 | 06-07-2014 17:34 | liedetecter
Dat Nazisme anno 2014 een officieus/officieel door de US/EU gedoogde en ondersteunde praktijk is geworden is een trieste realiteit waar de Europeanen collectief nog steeds voor wakker moeten worden. Blijkbaar is er maar 1 generatie nodig om de gevolgen van fascisme te doen vergeten .... how insane
| #214729 | 06-07-2014 18:48 | liedetecter
welcome tegengas -:)
| #214737 | 06-07-2014 21:24 | vonnegut
Als je moet kiezen tussen Bolsjewisten en Nazi's....wie kies je dan? Als Oekraiener had je, tenminste als je geen Jood was, minder te vrezen van Nazi's dan Bolsjewisten...
| #214739 | 07-07-2014 09:24 | liedetecter
@vonnegut, dat was uitdrukkelijk toen die keus er was, nu zijn we een stukje verder. Alleen de weerstand tussen de Nazi's van toen en Russen in het algemeen is echter al die tijd zorgvuldig levend gehouden. Het is geen magic trick dat die nazi's nu uit de hoge hoed getovert zijn oid ...
| #214743 | 07-07-2014 15:16 | vonnegut
Liedetecter, Ben ik met je eens...die oude sentimenten worden weer gebruikt om de zaak tegen elkaar op te stoken. De Oekraieners zijn een verdoemd volk dat tussen twee grootmachten dient als kop van jut...bloedlanden.
| #214746 | 07-07-2014 16:31 | Nico de Geit
De Oekraïner als übermensch, interessant.
Nico de Geit's avatar
| #214765 | 08-07-2014 15:22 | liedetecter
WTF - Nazi's hebben het recht de eigen bevolking te bombarderen om "de integriteit van hun land te bewaken" ....
https://www.youtube.com/watch?v=NCy4ndFvF4Q

Die Psaki blabbert een nasty piece of mindcontrolled mouthdirt ... Duidelijk waar we staan, aan de kant van de Nazi's.
aanmelden / inloggen