Door community (initieel Best Well), Op vri 15 dec 2017 23:32, 0 reacties, nieuws

VS-jagers proberen aanval op IS te voorkomen..!

We hebben het op allerlei manieren al laten zien hier op de site: het bewijs van vele kanten afkomstig, dat de IS-strijdkrachten gesteund worden door de VS en niemand minder dan de Israëlische staat.. Van gewonde IS-strijders, die de grens met Israël worden overgebracht om in ziekenhuizen te worden verpleegd, tot de dreigingen van de premier van Israël, Benjamin Netanyahu, dat Syrië vergeldingsacties voor de kiezen zou krijgen, als het pogingen zou ondernemen het Syrische leger de troepen van IS aan te laten vallen..De tatoeages van IS-strijders spreken nog misschien wel de meeste boekdelen in dit opzicht. Vandaar de bivakmutsen, die iedereen tegenwoordig voor gewoon houdt.. Verborgen strijders..? Is dat nodig dan, als je trots voor IS de heilige oorlog strijdt..?? Het is duidelijk dat de huurlingen van ISIS worden gebruikt om het smerige werk op te knappen in Syrië, teneinde de boef die Assad heet, van zijn troon te verdrijven. Daarbij is het weer toegestaan, onder het doorzichtige wapen van de Valse-Vlag-methode, anderen het vuile werk op te laten knappen..!Of het nu gaat om het vergiftigen van burgerbevolking in Syrië met gifgas, en dit op het conto van Assad proberen te schrijven, het roven en vervoeren van aardolie uit de Syrische bodem, of om het uitmoorden van hele gebieden in de Syrische en Iraakse woestijn. De bewijzen zijn duidelijk en in die zin lijdt het Amerikaanse leger, ongetwijfeld aangevoerd door hoge legerofficieren van de CIA, een zéér gevoelige nederlaag tegen het Russische leger, dat in samenwerking met het sterke Syrische leger toch maar in staat bleek, het Westers-imperialistische leger te keren.

Nu is er nieuw bewijs voor de krampachtige pogingen van het Amerikaanse leger, nog iets heel te houden van het ISIS-strijdkrachten.. Russische vliegtuigen, die IS-kampementen willen bombarderen, worden hierin ernstig gehinderd door.. Amerikaanse gevechtstoestellen..! Hier het verhaal zoals verteld door een hoge officier van het Russische leger. Op het NOS- of RTL-journaal gezien..?? Nee toch! Dat geeft te denken!

VS-jager probeert aanval op IS te voorkomen..!
2017 © WantToKnow.nl/be
origineel: South Front


De Russische Su-25 (dezelfde toestellen die rondom de MH17 zouden zijn gezien)
Op 9 december jl, liet de Russische generaal-majoor Igor Konashenkov als woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie weten, dat een VS-gevechtsvliegtuig, een F-22, op 23 november geprobeerd heeft te voorkomen, dat 2 Russisch gevechtsstraaljagers van het type Su-25, een IS-basis wilden bombarderen op de westoever van de rivier de Eufraat. Deze interventie van het Amerikaanse toestel stopte pas, zo verklaarde de Russische generaal, toen zich nóg een Su-25-toestel van de Russische strijdkrachten meldde bij zijn 2 collega’s. Of zoals Konashenkov het verwoordde bij televisiezender ‘RT’:

“Het F-22 gevechtstoestel lanceerde camouflage stroken en gebruikte haar luchtremmen, terwijl het continue aanwezig was bij de 2 Russische Su-25-toestellen. Daarbij deed het toestel alsof het een luchtgevecht voerde. Russische en Amerikaanse vliegtuigen die in het gebied rondom de rivier de Eufraat gestationeerd zijn, worden in verband gebracht met pogingen van Amerikaanse toestellen om hun Russische collega’s ‘voor de voeten te lopen’ bij gevechten tegen terroristen van Islamitische Staat”,


Generaal-majoor Konashenkov.woordvoerder van het Russische leger in Syrië.
Majoor-generaal Konashenkov ontkrachtte ook een statement van de Amerikanen, gemaakt door luitenant-kolonel Damien Pickart, woordvoerder voor het US Air Force Central Command. Deze had, in een bijna krampachtige poging, iets te zeggen over deze confrontatie, verklaard, dat de oostelijke oever van de rivier de Eufraat, ‘toebehoord’ aan de door de VS-geleide coalitie.. De vraag is dan natuurlijk over welke ‘coalitie’ de beste man het heeft..! En hoe kan de VS iets ‘toebehoren’..???

Deze Amerikaan verklaarde in een CNN-interview op 9 december jl. “We hebben gezien dat er ongeveer 6 tot 8 incidenten dagelijks zijn geweest in november, waarbij Russische en Syrische vliegtuigen over zijn gevlogen naar ‘ons luchtruim’ op de oostzijde van de rivier.”

Wij kunnen ons bijzonder vinden in de daarop volgende zakelijke reactie van deze Russische woordvoerder van het Russische leger, inzake deze opmerking van deze Amerikaanse luitenant-kolonel..Konashenkov noemt de verklaring van de VS ‘intrigerend’ en vertelde daar eventjes fijntjes bij dat het grondgebied tot Syrië behoort, dat een soevereine natie is én lid van de Verenigde Naties.

De Russische generaal liet daarbij meteen even fijntjes weten, dat het wellicht beter zou zijn, wanneer de Amerikanen zich zouden richten op het vernietigen van ISIS in Irak, in plaats van schermutselingen met de Russische jagers te ondernemen. Om daar tenslotte weer heel fijntjes aan toe te voegen: “In tegenstelling tot het Russiche leger (dat door president Assad is uitgenodigd red.), is de ‘coalitie’ die de VS heeft gevormd niet gebaseerd op ook maar enige rechtmatige basis.”

Veel Syrië-experts geloven dat deze schermutselingen een onderdeel zijn van een VS-plan, om ook na de vernietiging van ISIS in Syrië te blijven en daarvan alvast duidelijke signalen af te geven. Met het doel om uiteindelijk het land te verdelen, op eenzelfde manier waarop Korea is gescheiden in een zuidelijk en noordelijk deel. Dit scenario, het zal je niet bevreemden, is afgewezen door zowél de Syrische regering als de oppositie in het Syrische parlement.

Annotaties:
aanmelden / inloggen