Door community (initieel Best Well), Op din 10 jul 2018 19:15, 20 reacties, nieuws

VS-overheid geeft toe: ‘Lyme als biowapen ontworpen’..!!De Amerikaanse regering heeft toegegeven dat de ziekte van Lyme, in feite een biowapen. Ontworpen om door het leger, tijdens een oorlog, in te zetten tegen vijandelijke strijders. Verspreid via dit kleine insect, de teek..


Inmiddels wordt de epidemie van de ziekte van Lyme, want daar praten we over, bijna routinematig verkeerd gediagnosticeerd..! Van M.E. tot MS, tot aan hypochondrie. Volgens onderzoekers van The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn ziekten zoals miltvuur, tularemie, cholera, lyme, woestijnvalkoorts en andere parasitaire en schimmelziekten ‘potentiële bioterroristische agentia’.Voor het eerst erkent een Amerikaanse overheidsinstantie dus dat de ziekte van Lyme een biologisch oorlogsmiddel is. Dit is de reden dat honderdduizenden mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld met verkeerde diagnoses zijn opgezadeld. Of dat deze aandoening, de ziekte van Lyme (h)erkend werd, maar dat hen is verteld dat het een ‘gemakkelijk te behandelen’ ziekte is.

Simpel even drie weken antibiotica, om vervolgens te horen te krijgen, dat ze maar naar een andere arts moesten, wanneer symptomen zich na ‘de behandeling’ voordeden.In Groot-Brittannië wordt het bestaan van de epidemie nog steeds volledig ontkend, en wordt er vrijwel geen enkele poging gedaan om het publiek te waarschuwen of voor te lichten over de gevaren van teken, die de bacteriën Borrelia burgdorferi dragen.

Oorlogswapen..
De Borrelia genus is minstens al tijdens de Tweede Wereldoorlog het onderwerp geweest van experimenten met biologische oorlogsvoering, toen de beruchte Japanse Eenheid 731, die martelde en experimenteerde op levende gevangenen, deze bacterie bestudeerde. De realiteit is dat de ziekte van Lyme een slopende ziekte is. Een voor velen een chronische, afschuwelijke, invaliderende ziekte, die verlammende vermoeidheid, constante pijn, geheugenverlies, mogelijke verlamming, psychose, blindheid en zelfs de dood veroorzaakt. Kijk naar het plaatje in dit artikel.Het was voor de uitvinders van ‘biologische wapens’ een ideale stof voor oorlogsvoering, omdat Lyme de opsporing op routinetests ontwijkt, een enorme waaier van verschillende presentaties heeft, en daarnaast nog een van alles kan nabootsen.. Van ADHD tot MS (multiple sclerose), en van handworteltunnelsyndroom tot aan reumatoïde artritis, chronisch moeheidssyndroom (M.E.) en schizofrenie kan nabootsen. Vijandig medisch personeel zou dus nooit weten wat hen had getroffen, NOOIT dat slechts ÉÉn ziekte hun bevolking had getroffen, in plaats van een onverklaarbare plotselinge stijging van tientallen bekende aandoeningen zoals hiervoor genoemd.

Artsen en medische wetenschappers onder druk...
Eerlijke artsen en wetenschappers die de ziekte van Lyme volgens ethische principes probeerden te behandelen of te onderzoeken, zijn op vreselijke wijze vervolgd door door de overheid gesteunde militaire-‘veiligheids’organisaties in de VS, Europa en elders. Veel specialisten in de VS werden bedreigd met het verlies van hun vergunning of kregen anonieme, valse beschuldigingen aan hun broek, die zelfs naar de medische tuchtraad werden gestuurd. Claims die hen boeide in bergen papierwerk en overlaadde met juridische kosten … Sommigen werden gedwongen de geneeskunde te verlaten of zelfs tot zelfmoord gedreven..!

In plaats daarvan werden medische desinformatie-agenten, waarvan de meesten een achtergrond hebben in militaire/biowarfare-eenheden, zoals Dr. Allen Steere, Mark Klempner, Philip Baker, Edward McSweegan, David Dennis, Alan Barbour etc. in staat gesteld topposities in te nemen in het Lyme-onderzoek, binnen de CDC, NIH etc. Van hier uit, verstrekten ze valse informatie, waarmee zij de ware ernst en het chronische karakter van de ziekte verhulden, en onnoemelijke aantallen tot een levende hel veroordeelden.

Voor het volledige verhaal lees je het artikel van de hand van Hugo van der Zee, door op de grote illustratie te klikken hieronder. Helpt alstublieft patiënten van Lyme door het bekend maken van dit schandaal, dat massaal zoveel leed heeft veroorzaakt en zal blijven veroorzaken.

The Officially Ignored Link Between Lyme Disease and Plum Islandvia
http://truthstreammedia.com/2017/09/09/officially-ignored-connection-lyme-disease-plum-island/

Binnenkort bij u in de buurt:zie
https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/lyme-en-aids-menselijke-uitvindingen/
| #264033 | 10-07-2018 20:05 | Rotterdam
'Voor het eerst erkent een Amerikaanse overheidsinstantie dus dat de ziekte van Lyme een biologisch oorlogsmiddel is.'

Nergens een bron, dat is nog eens handig. Maar ja, WantToKnow, dan weet je weer dat het grote onzin is.

Want:

'A team of researchers led by the Yale School of Public Health has found that the Lyme disease bacterium is ancient in North America, circulating silently in forests for at least 60,000 years—long before the disease was first described in Lyme, Connecticut, in 1976 and long before the arrival of humans.'

“The Lyme disease bacterium has long been endemic,” she said. “But the deforestation and subsequent suburbanization of much of New England and the Midwest created conditions for deer ticks—and the Lyme disease bacterium—to thrive.”

https://publichealth.yale.edu/article.aspx?id=15651
| #264034 | 10-07-2018 20:22 | Rotterdam
De complottheorie is ontstaan omdat de ziekte in de jaren zeventig werd ontdekt in Lyme en Old Lyme, niet ver van Plum Island, waar het onderzoekscentrum van het Plum Island Animal Disease Center (PIADC) bevond.

https://mysticurious.com/plum-island-conspiracy-theories

Maar Borrelia burgdorferi is zelfs aangetroffen in een Italiaanse mummie van 5000 jaar of ouder.

https://lymediseasecentralmass.com/lyme-disease-is-ancient-history-only-recently-spreading-rapidly-with-help-from-humans/
| #264035 | 10-07-2018 21:20 | Best Well
(de advocaat en onderzoeksspecialist John Loftus)
Loftus voerde gesprekken met meerdere personen die op Plum Island werkzaam waren, of waren geweest. Onder andere met Jerry Callis, de directeur van dit lab, die hem bevestigde dat er proeven werden gedaan met geïnfecteerde teken.


https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/lyme-en-aids-menselijke-uitvindingen/

Maar Borrelia burgdorferi is zelfs aangetroffen in een Italiaanse mummie van 5000 jaar of ouder.

En met wat extra verbeteringen in de bestaande Borrelia burgdorferi en het gebruik van een teek als drager lijkt het sommige mensen daarna wel een bruikbaar biowapen.
Best Well's avatar
| #264036 | 11-07-2018 04:57 | Rotterdam
In dat boek van Loftus, dat alweer jaren geleden is verschenen, staat nergens dat de Amerikaanse overheid heeft toegegeven dat Lyme ziekte op Plum Island is ontstaan. Sterker nog: dat is juist met kracht ontkend.

https://www.counterpunch.org/2015/10/02/the-politics-of-lyme-disease/

Gelet op de geringe verspreiding in die jaren van teken zou dat sowieso een weinig effectief wapen zijn geweest.
| #264041 | 11-07-2018 11:17 | liedetecter
Altijd weer een ware orgie van zotheid en mislukte argumentatie met die Rotterdam ....

Nu weer ondergraaft hij zijn eigen poging tot debunken van de (allang bewezen) connectie tussen Lyme, het plotseling verspreiden van de ziekte door teken en verwoed ge-experimenteer met teken door bio-wapenlabs, door de linkjes die hij zelf aanhaalt.

Dat Lyme een oude ziekte is zegt natuurlijk helemaal geen klap, nog jota, noppes en nada niks over het al dan niet ineens kunstmatig zeer snel verspreiden van de ziekte middels teken ...

Je moet Rotterdom heten om met dergelijk absurd verwrongen metaal geblokkeerde argumentatie aan te komen zetten ....

De andere stellingen getuigen van zo mogelijk een nog lagere IQ, dat zelfs de mieren Rötterdöm met open bek aanstaren bij zijn poging van 1 + 1 een 3 te maken. Niemand heeft waar dan ook maar beweerd dat Lyme op dat eiland gemaakt werd, wel dat er mee op teekjes is geëxperimenteerd.

Rotterdam faalt pathetisch te overtuigen met zijn zelfingenomen strategie van oogklepperij en non argumentatie.
| #264042 | 11-07-2018 11:22 | liedetecter
Dank voor de vermakelijk zotte bijdrage Rötter ... ik lag weer op de vloer te rollen van het lachen.
| #264043 | 11-07-2018 12:04 | Escogido
Het staat in ieder geval vast dat de VS op Plum eiland o.l.v. een paperclip nazi onderzoek heeft verricht naar Lyme als mogelijk biologisch wapen en dat de Lyme besmettingen in de regio's rond Plum eiland hoger lag dan elders.
Escogido's avatar
| #264049 | 11-07-2018 16:39 | Rotterdam
Debunken is in dit geval niet zo moeilijk hoor, want Plum als unieke 'bron' van Lyme verklaart niet de snelle verspreiding van de ziekte in Europa. Met afwijkende ziekteverschijnselen ook nog. Of de vele stammen en substammen met een langdurige mutatiegeschiedenis.

De reden voor de toename zowel hier als in de VS is de klimaatopwarming. Open bossen vangen meer licht op en dat heeft een invloed op de groei van planten en knaagdieren. En dus floreert ook de teek.
| #264050 | 11-07-2018 17:23 | Best Well
Vogels vliegen nu eenmaal de hele wereld rond.
Wanneer de geest uit de fles is is het onmogelijk deze daar weer in terug te stoppen.


In Nederland zijn ca. 20% van de teken besmet.

https://www.tekenradar.nl/teken/teken/hoeveel-teken-zijn-besmet.

Besmette teken blijven nu eenmaal levenslang besmet.
Best Well's avatar
| #264051 | 11-07-2018 18:00 | Zhen
De titel klopt niet. Het had moeten vermelden:

VS-overheid geeft toe: "Lyme als biowapen onderzocht..!! (Net als voor anthrax e.d.).

Het artikel van Rense (dat de basis is voor de diverse artikelen waarnaar verwezen wordt) vermeldt niet meer dan dat.

Zie
https://rense.com/general69/lyme.htm

via
https://nworeport.me/2018/04/04/us-government-admits-lyme-disease-is-a-bioweapon/
https://truthstreammedia.com/2017/09/09/officially-ignored-connection-lyme-disease-plum-island/
Zhen's avatar
| #264055 | 11-07-2018 21:55 | liedetecter
De reden voor de toename zowel hier als in de VS is de klimaatopwarming. Open bossen vangen meer licht op en dat heeft een invloed op de groei van planten en knaagdieren. En dus floreert ook de teek.


Hahahahahah ... KOSTELIJK!!! Substam Rötterdöm gaat vollop voor de laatste trendy 'reductio ad hitlerum' drogreden Climate Change !!! Hah .. Hihi ..Hi .... Whoehaaaaaaa! Ohh ... kuch ... Rötter, oh man ... joh!! Make my day ...

Wie had dat gedacht ook ...

Ik had echt serieus ingeschat dat je minimaal verder met "de Russen hebben het gedaan" aan zou komen oid, Rötter, veel logischer toch als het over bio wapens gaat !?!?

Mijn fout .. mijn fout ... mijn fout ... Hoooooly mozes!

...want Plum als unieke 'bron' van Lyme verklaart niet de snelle verspreiding van de ziekte in Europa.


Goed zo, alleen de conclusie dat het klimaat schuldig is aan de verspreiding is weer je reinste faliekante duimzuigerij lariekoek om over het zo vreselijk pikante biowapen onderwerp heen te kunnen lullen ... want daar hebben we het toch over?

Je afleidingsmanoeuvre gaan we verder een Brötchen Rötter noemen ipv aap ... want apen zijn toch best slimme wezen over het algemeen, en kunnen zeer zeker een teek herkennen voor wattie is, itt tot Rötterdöm die wegkwijlt in fantasieverhalen over het klimaat. LOL.

Niet echt creatief ook ... de teek floreert helemaal niet bij "open bossen door klimaat opwarming" maar is gewoon een bloedzuiger en zoekt gebieden waar de meeste hosts zijn, niks bossen dus,
maar juist aan de rand van dichtbevolkte gebieden.
https://academic.oup.com/jme/article-abstract/34/4/461/2221625?redirectedFrom=fulltext

De ziekte wordt verspreid door de teek, brötchen, niet door het klimaat ... en met die teek en Lyme hebben ze op Plum eiland lekker lopen Mengelen ... doe je niks an.
| #264056 | 11-07-2018 22:15 | Best Well
Misschien ziet Rotterdam ze ook wel vliegen: teken reizen soms even heel snel via de luchtpost
TickBird01.jpg?w=324&ssl=1
Best Well's avatar
| #264057 | 12-07-2018 05:56 | Rotterdam
Vliegende teken? Echt, je leert iedere keer weer wat nieuws van de plottertjes. Maar het kan natuurlijk zijn dat ze op Plum er een paar vleugeltjes aan gemonteerd hebben, waarna de grote oversteek naar het Europese continent begon.
| #264058 | 12-07-2018 06:03 | Rotterdam
Natuurlijk komt het van Rense. Daar haalt Guido Jonkers doorgaans al zijn onzin vandaan.
| #264059 | 12-07-2018 08:33 | Best Well
Gebruik jij drugs Rotterdam ?
Best Well's avatar
| #264060 | 12-07-2018 17:04 | zenmaster
Daar hoef je geen drugs voor te gebruiken want Rotjeknor heeft een overheids-implantaat onder zijn dakpan dat waar alles van waarde is voor de mensheid, volledig is uitgefilterd. Zijn hoofd is net een leeggeplunderde winkel.
zenmaster's avatar
| #264062 | 13-07-2018 08:07 | liedetecter
Vliegende teken? Echt, je leert iedere keer weer wat nieuws van de plottertjes.


Uit Brötchen Rötters eigen zgn "debunk linkje":

Birds likely transported the pathogen long distances to new regions and small mammals continued its spread. Imprinted on the bacterial genomes was also a signature of dramatic population growth. As it evolved, it seemed to have proliferated.


Rotterdam, de ontspoorde forum robot-trol.
Ik ben er wel van overtuigd dat de teek gemanipuleerd is tot het gevaarlijke beestje wat het nu is en bewust uitgezet in de Russische bossen.
In de jaren 50/60 speelden kinderen in de bossen, korte broek en hempje. Nooit van teken of last gehoord. Ook de padvinderij geen woord. Niets.

De gemanipuleerde Teek uit Rusland overleefde zijn natuurlijke soortgenoten, vogels hadden een sensor voor die manipulatie, dat moet je niet eten, want dan ga je dood. De gemanipuleerde Teek met al zijn smerige ziekten verbreidt zich via vastbijten in vogels ( zo hebbeb ze hun vleugeltjes Rotterdam) en over land via andere dieren en mensen.

Nu 70 jaar later mag je alleen nog het bos in met dichtgesnoeide broekspijpen in Nederland. Plopsaland, Duinrel, en ander pretparken allemaal in bosrijke omgevingen. Wedden dat we einde zomer een plaag van onbekende ziektes hebben welke aan Lyme toe te schrijven zijn maar niet worden herkend.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
Na verontrustend bovenstaand bericht, plots een verhelderend bericht op radio en TV: 1/3 minder Teken beten, want de Teek zou zich met dit droge weer ingraven in de grond. Best mogelijk, maar ze gaan niet dood, en na een fiks buitje komt de epidemie.
Johan Alphons (Independent, spaceship Earth)'s avatar
aanmelden / inloggen