Door community (initieel zanussi), Op woe 30 dec 2015 18:53, 3 reacties, nieuws

VVD. Fijn volk.VVD raadslid slaat ondernemer ziekenhuis in

De VVD. Fijn volk.

Heeft het zin om aandacht te besteden aan een politieke partij, de politiek uberhaupt, die openlijk moreel ethisch compleet failliet is en zich daar niet voor schaamt? Omdat het de main stream media heeft om alles wat krom is recht te praten. Journalisten zijn tegenwoordig politician-pleasers. En de echte journalisten die er nog zijn, hebben hun eigen site / blog. Heeft het zin dit bericht over een antisociaal VVD gemeenteraadslid uit Weert te bloggen op Zaplog?
Annotaties:
| #259554 | 02-05-2017 21:09 | G.B. Wolf
Heeft het zin dit bericht over een antisociaal VVD gemeenteraadslid uit Weert te bloggen op Zaplog?

Ja, altijd. Dit tuig moet worden verwijderd uit Nederland en het liefst van de wereld. Men heeft niet voor niets gepoogd deze partij te bestempelen als criminele organisatie
De petitie is helaas voorbij, maar kan natuurlijk weer worden geactualiseerd.
Bij FTM loopt een thread over een ander lid van die criminele organisatie en eindelijk, eindelijk doet de MSM ook een beetje mee, alleen, die snappen er geen ruk van.
G.B. Wolf's avatar
| #259556 | 02-05-2017 22:47 | Unseen
Hier nog zo'n criminele VVDer

Eind december deed zij aangifte wegens zware mishandeling tegen de voormalig KLM-baas. Die zou haar ‘heftig en langdurig’ hebben mishandeld, zodat zij naar eigen zeggen ‘een hersenschudding, een gebroken elleboog, uitgescheurde oorbelgaatjes en kneuzingen en bloeduitstortingen over mijn hele lichaam opliep.’ Dit alles, volgens Tessa tegen een vriend, ‘nog naast alle psychische gevolgen.’


Psychische gevolgen die ervoor zorgden dat zij, hoewel het incident vorig jaar al op een julidag zou hebben plaatsgevonden, pas in december alle moed bijeen geraapt had om Eurlings bij de politie aan te klagen.
Unseen's avatar
| #259557 | 02-05-2017 23:15 | Unseen
En het strafvervolg van Eurlings

De strafvervolging van Eurlings komt voor ingewijden niet als een verrassing. Politie en Openbaar Ministerie deden diepgaand onderzoek naar de aangifte van Rolink en de tegenaangifte door Eurlings. Het slachtoffer leverde bewijs in de vorm van foto’s en getuigenverklaringen. Ze werd naar eigen zeggen in elkaar geslagen na een feest in Valkenburg. Eurlings was minister van Verkeer en Waterstaat en CEO van de KLM. Als IOC-lid vertegenwoordigde hij Nederland bij de Olympische Spelen.
Unseen's avatar
aanmelden / inloggen