Door community (initieel Sambeo), Op din 13 jan 2015 11:28, 5 reacties,    

Waar waren deze demonstranten en 40 staatshoofden toen ……

Informatie vooraf: Takfiri zijn Soennitische moslims, maar het zijn vooral moslim-fundamentalisten. Ze noemen zichzelf salafisten, en worden door anderen vaak Wahabieten genoemd.
De Takfiri zijn vooral kritisch over andere moslims die zich niet aan de juiste islamitische regels houden. Ze zijn dus de ideale mensen om in te zetten tegen andere moslims.

Waar waren deze demonstranten en 40 staatshoofden toen ……

Dus 3 miljoen mensen gingen de straten van Parijs op, met inbegrip van 40 staatshoofden, om de moorden van 17 slachtoffers door een terroristische aanslag van de Takfiri aan de kaak te stellen.

Waar waren ze?

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van Afghanistan? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen de sjiieten van Saoedi-Arabië? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen sjiieten in Bahrein? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen de bevolking van Tsjetsjenië? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het Servische volk? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het Libische volk? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het Syrische volk? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van Irak? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van Koerdistan? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen de bevolking van Libanon? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van Nigeria? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen de bevolking van Pakistan? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van India? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van Rusland? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen de bevolking van Somalië? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van Kenia? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van Jemen? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen de bevolking van Algerije? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van Indonesië? Nergens!

Waar waren deze 3 miljoen en 40 staatshoofden toen de walgelijke Takfiri terreur werd ontketend tegen het volk van Iran? Nergens!

Waarom niet?

Meer vragen:

Hebben ze geen baby's in Algerije gekruisigd? Hebben ze geen gijzelaars gemarteld op video in Tsjetsjenië? Hebben ze geen bruiloften met kogelregens belaagd in Bosnië? Hebben ze geen bommen laten ontploffen in Indonesië? Hebben ze geen mensen levend gevild in Afghanistan? Hebben ze geen gijzelaars door wolven laten bewaken in Tsjetsjenië? Hebben ze geen mensen doodgemarteld en gekruisigd in Syrië? Hebben ze de bevolking in Palestina niet bijna volledig uitgeroeid?

Of zijn sommige onschuldige slachtoffers meer gelijk dan anderen?

Waarom gingen 3 miljoen mensen NIET de straat op toen heel Europa de Syrische Takfiri EN de Oekraïense nazi’s ondersteunden?

Hoeveel van die 3 miljoen mensen en 40 staatshoofden weten echt niet dat Takfirisme zorgvuldig is gekoesterd, georganiseerd, gefinancierd, getraind, gefederaliseerd, geregisseerd, gesteund, bewapend en beschermd door het AngloZionistisch Rijk?

Hoeveel van die 3 miljoen mensen en 40 staatshoofden weten echt niet dat Takfirisme een golem is die twee functies heeft:
1. om te worden losgelaten op diegenen die ongehoorzaam durven te zijn aan het AngloZionistische Rijk
2.- de mensen van het Westen angst aan te jagen en zodoende door nieuwe
“beveiligingsmaatregelen” (lees meer controle) de politiestaat verder in te voeren

Zullen we het ooit leren?

We hebben het allemaal eerder gezien. Op 9/11 werd het Amerikaanse volk letterlijk geconditioneerd om te reageren met angst en hysterie. Het werkte perfect en we weten allemaal hoe dat eindigde: met vele grote oorlogen en miljoenen dode mensen (Irak!). De meeste Amerikanen stopten gewoon met nadenken en bleven in een paniekreactie hangen in plaats van een zorgvuldige analyse te maken. In Europa is nu precies hetzelfde gebeurd. Dezelfde oorzaken zullen dezelfde resultaten opleveren. Zullen we het ooit leren?

En wie is de vijand eigenlijk?

Oh zeker, het is zo krom. "Wij zijn niet tegen de islam !!", "De islam is een religie van vrede !!", "We hebben niets tegen moslims !!!".

Yeah, right!

De waarheid is dat terwijl “ze” niets tegen "de islam" hebben en "de goede moslims", zij ook "toevallig" denken dat “multiculturalisme heeft gefaald "en dat "de islam onverenigbaar is met de westerse samenlevingen ". Niet alleen dat, maar omdat "slechte moslims" de neiging hebben om zich te verbergen onder “goede moslims ", kunnen we beter op safe spelen en heel erg alle moslims "in de gaten houden" voor het geval dat één van hen plotseling verandert in een krankzinnige Jihad zelfmoordterrorist. Snap je?

Fout!

Heb je gemerkt hoe al deze Takfiri freaks "toevallig" ontzettend veel contacten hebben met allerlei westerse veiligheidsdiensten? Het is net een Ku Klux Klan bijeenkomst in de VS: voor 10 gemaskerde deelnemers heb je 2 debielen en 8 federale agenten undercover werken. Exact dezelfde geldt voor deze Takfiri. Vervolgens doen de twee idioten iets echt heel ergs en”toevallig” hoor je niets meer van die 8 federale agenten (of ze plegen zelfmoord). Heeft dat iets te maken met de islam? Natuurlijk niet! Het heeft alles te maken met de Deep State (geheime diensten) en de heimelijke manipulatie van waarschijnlijk elke terroristische groep op de planeet.

Dus wat is logischer: Bang zijn voor Moslims of bang zijn voor de westerse veiligheidsdiensten die de Takfiri freaks zorgvuldig manipuleren?

De waarheid is dat precies dezelfde westerse veiligheidsdiensten die de Takfiri freaks aansturen willen dat wij allemaal de moslimse gaan haten. Waarom? Gewoon om een sfeer van sociale chaos te creëren, burgerlijke onrust en zelfs burgeroorlog. Dus terwijl wij bezig zijn die "slechte moslims" op te jagen worden wij door hen tegen elkaar uitgespeeld.

Dus wat kunnen we doen?

Simpel! Onze keizerlijke heersers willen dat we precies drie dingen doen:

Wees doodsbang
Haat
Stop met denken

Dus alles wat we moeten doen is:

Wijs de angst af, wees moedig
Heb lief
Blijf nadenken

Het is echt zo simpel.
Als we vrezen, haten en stoppen met denken – winnen zij .
Als wij weigeren bang te zijn, als we liefhebben, als we blijven nadenken en handelen kunnen we een andere betere samenleving creëren.
Hun hele imperium is gebouwd op angst, haat en domheid.
Laten we dit weghalen door moed, liefde en intelligentie!

Wat we in Parijs zagen waren 3 miljoen en 40 staatshoofden demonstreren om twee redenen: sommigen werden gehersenspoeld door de ophitsende media, anderen deden dat om politieke redenen. 40 staatshoofden voorop, die dezelfde mensen belazeren en tegen elkaar opzetten. Sommigen zijn zelf terrorist zoals Netanyahu, of ondersteunen terroristische regimes zoals Rutte, Merkel en Cameron in Oekraïne. Die hun eigen bevolking de armoede insleuren, hun vrijheid steeds verder beperken onder het mom van veiligheid. Hun eigen bevolking voorliegen en de landelijke pers in hun broekzak hebben. De westerse pers die voor een groot deel verantwoordelijk is dat dit soort situaties kunnen plaatsvinden door hun niet aflatende leugens, ophitsing en zich niet kritisch opstellen ten opzichte van regeringsleiders en andere elitaire criminelen.
Het is begrijpelijk dat mensen eenheid zoeken en een standpunt willen innemen. Iedereen heeft een onderbuikgevoel dat er iets flink mis is. Laten we hopen dat deze mensen ook ik de gaten krijgen dat ze gestuurd en gebruikt worden.
Maar laten wij ook luid en duidelijk verkondigen dat we niet in de val trappen, dat zij onze ziel NIET met haat en onze hersenen NIET met domheid kunnen vervuilen, dat als er miljoenen gehersenspoelde mensen zijn, er miljarden anderen door de leugens heenkijken en die dit hele mentale landschap van angst, haat en domheid verwerpen.
Annotaties:
| #227278 | 13-01-2015 12:18 | Sambeo
The Saker noemt de demonstranten gehersenspoelde zombies. Omdat ik dat te hard vind gesteld en je daarmee net zo kwetsend te werk gaat als het beledigen van moslims is dit artikel aangepast en aangevuld met mijn eigen inzichten. Met toestemming van The Saker aan wie ik de engelse vertaling heb toegestuurd.
Sambeo's avatar
| #227279 | 13-01-2015 12:23 | Antares
Hebben ze de bevolking in Palestina niet bijna volledig uitgeroeid?

Verdreven, onderdrukt en uitgebuit, dat wel, maar de genocide is nog niet voltooid.

ParisMarchDignataries.jpg
Wat we in Parijs zagen waren 3 miljoen en 40 staatshoofden demonstreren om twee redenen

En blijkbaar ook op twee plaatsen. ;)

mentale landschap van angst, haat en domheid

Nu ik toch bezig ben: angst en haat behoren niet tot het mentale landschap.
Antares's avatar
| #227281 | 13-01-2015 13:10 | Antares
parijs_demonstratie.jpg
Antares's avatar
| #227282 | 13-01-2015 13:28 | Sambeo
Wow, wat worden we weeeer belazerd. Tjonge jonge
Sambeo's avatar
| #227303 | 13-01-2015 20:55 | vonnegut
Aan de ene kant lijkt het me vrij logisch dat alles wat dicht bij je staat, je ook harder raakt. Als een direct familielid van mij overlijdt vindt ik dat erger dan dat er 1000 mensen aan de andere kant van de wereld omkomen door een tsunami. Lijkt me toch vrij logisch.
Fransen en de vrijheid van meningsuiting, staan dichterbij ons dan Afrikanen met een hele andere cultuur.
Is misschien moreel gezien niet helemaal juist, maar het werkt wel zo.
aanmelden / inloggen