Door spaceman, Op don 17 maa 2016 11:13, 7 reacties, citaat / intro / linkdump

Waarheidsvinding valt volgens deze jongens onder terrorisme. .Maarten heeft onderzoek gedaan naar weer manipulatie .Via Schiphol is hij achter verschillende dingen gekomen .
Oa de originele benaming van Geo Engineering. Waarheidsvinding beschouwt als terrorisme ?
Luister naar het verhaal van Maarten die de AIVD aan de deur heeft gehad en zelf heeft opgebeld om zijn bevindingen te delen.
Het telefoon gesprek met de AIVD is te beluisteren na het interview met Maarten . ...
Annotaties:
| #248897 | 17-03-2016 11:29 | spaceman
Two GeoEngineering Activists Are Putting The Gov’t in a State of Panic! Eye-Opening Interview! You Won’t Believe The Evidence We Gathered Against Them! Undeniable Proof!


http://beforeitsnews.com/alternative/2015/04/dont-believe-in-geoengineering-you-will-after-this-110-undeniable-tangible-evidence-that-will-convince-skeptics-eye-opening-interview-with-two-activists-who-are-causing-the-government-to-p-3137678.html
spaceman's avatar
| #248899 | 17-03-2016 12:37 | Ness
Klimaatbeheersing is/was door de UN verboten omdat het een wapen is. Evengoed wil de oorlogsmachinerie er gebruik van maken. Zo is het CO2 sprookje in de wereld gekomen; met albedo-beheersing is het mogelijk de gevolgen van opwarming tegen te gaan, werd de goedgelovige politici verteld. Maar het plebs mocht het niet weten want dan krijg je gezeik.

Maar ja, er zijn teveel mensen die teveel snappen van natuurkunde en chemie; het klimaat is typisch een multidimensionale wetenschap, waar zowat iedere specifieke wetenschap een vinger in de pap heeft. Mondiaal in al zijn aspecten dus.

Dat had tot gevolg dat er heel veel mensen, die zich niet door flauwekul lieten overtuigen, luidkeels via het net begonnen te mekkeren. Neem de laatste flauwekul, dat warmte-opslag plaats kan vinden in de diepzee. Dat idee is volkomen in strijd met het gedrag van water, en mensen die enigszins op de hoogte zijn van het anomalisch gedrag van water barsten dan ook in een gierend lachen uit. Alleen een wetenschappelijk stuk onbenul kan zo'n uitspraak doen - maar toch is dit de manier waarop 'klimatologen' worden opgeleid. Het ontbreekt hen aan algemene kennis der natuur, met dit soort blunders tot gevolg.

Het waren niet de oliemaatschappijen die begonnen te protesteren tegen de opwarmingshypothese, het waren de bona-fide wetenschappers, die inzagen dat er pseudo wetenschap werd afgeleverd. Sommigen zijn naar de rechter gestapt. Afijn, uiteindelijk zijn we op het punt aangeland dat IEDERE uitspraak van klimatoleugen per direkt gedebunked wordt door onafhankelijken; het enige wat de leugen nog rest is het verzieken, achterhouden, vernietigen en verbergen van de originele rauwe data - maar ook daar is achter te komen.

Ja, de planeet is samen met alle andere planeten een korte tijd warmer geweest dan 'normaal' - dwz het gemiddelde vóór deze periode; en ja, dat mag je helemaal op het conto van de zon schrijven. Als deze zonne-activiteit had doorgezet, hadden de klimatoleugen 'gelijk gekregen' en was de albedo-verwoesting via 'chemtrails' te rechtvaardigen geweest. Maar de zon werkt niet mee, die rotzak, die is gaan minimumlijden. Afkoeling dreigt, en des te harder als men gewoon doorgaat met chemtrails - die overigens uit belastingcenten en 'potjes' door de burgers betaald wordt. Dus is men gedwongen te stoppen.

Maar U mag niet eens weten dat het al 15 jaar aan de gang is, want dan vallen de uiterst STOMME blaaskakerige politici, die deze smakken-met-geld kostende smerige vervuiling jarenlang hebben gefaciliteerd, door de mand.

Beforeitsnews is een site om te vermijden. En deze vitali's heb ik ook niet hoog zitten. Maar als ze gaan graven in deze materie dan zullen allerlei poison the well- instanties er bovenop springen, opdat het gepraat hierover beperkt blijft tot een kleine kring ongeloofwaardige ufologen, lichtwerkertjes ed. Met Argusradio voorop.
Ness's avatar
| #248903 | 17-03-2016 13:54 | Ness
Het is juist vanwege deze chemtrails dat ik klimaatwetenschap niet serieus kan nemen. Om echt te weten of ons aandeel CO2/methaan aanzienlijk bijdraagt aan opwarming moet je een uitgangspositie hebben, en die is onmogelijk gemaakt.

Het is mogelijk, zelfs waarschijnlijk, dat albedo-vervuiling een omgekeerd effect heeft: het kan wel zijn dat er ietsje meer zonne-energie wordt afgeweerd, en tevens dat wat wél door de atmosfeer doordringt, opgesloten blijft zodat er een opwarmend effect ipv een afkoelend effect ontstaat. Albedo-vervuiling kan een *broeikasgas* effect hebben. De planeet staat de meeste warmte af des nachts, bij klaarheldere hemel, en neemt de meeste warmte op overdag, bij klaarheldere hemel.

Als je dus die helderheid gaat verzieken is het maar de vraag wat het meeste telt, gebrek aan afkoeling 's nachts of gebrek aan opwarming overdag. https://en.wikipedia.org/wiki/Global_dimming#Relationship_to_global_warming

De waargenomen global dimming van vroeger was een natuurlijk effect, een respons van mechanismen van de planeet. Die is gestopt. De global dimming van nu is grotendeels te wijten aan roet vanwege het grootscheeps afbranden van oerwoud, en aan vervuiling/chemtrails. Maar er is niets bekend over het vasthouden van warmte van de deeltjes die worden gesproeid. Die deeltjes zijn de oorzaak van de toegenomen bewolking, en bewolking houdt óók warmte vast. De kans dat er gesproeid wordt *om de global warming hypothese te bewijzen* is mi groot.

Over CO2 kunnen we kort zijn. Plant bomen, veel bomen! Klaar.
Ness's avatar
| #248922 | 17-03-2016 20:19 | Argwaan
Of elk ander soort van plantje, gras doet het ook erg goed, bamboe ook en dat groeit nog snel ook, kan je van alles van maken.
Maar ik denk dat we de hoeveelheid aan planten (algen) die in de oceanen groeien niet bij kunnen benen met ons geplant en dat gaat nog helemaal vanzelf ook.

Nogmaals: beter niet mee bemoeien, het ecosysteem aarde zorgt voor zichzelf en als het dat niet meer doet (zon opgebrand bijvoorbeeld), dan is het einde verhaal en daar kunnen we niets aan doen.
Argwaan's avatar
| #248931 | 17-03-2016 21:25 | Rotterdam
Ach, een verspreider van 'galactisch nieuws'. UFO's, chemtrails, de hele Niburu reutemeteut komt weer voorbij. En zoals gebruikelijk bij dit soort lieden heeft hij weer een behoorlijk onsamenhangend verhaal.
| #248985 | 18-03-2016 17:59 | Antares
Over CO2 kunnen we kort zijn. Plant bomen, veel bomen!
Het is een kringloop, wat bomen opslaan aan CO2 komt weer vrij wanneer ze doodgaan en worden opgegeten. Maar bomen geven wel verkoeling.
Antares's avatar
| #248989 | 18-03-2016 21:22 | Ness
Nou wat bomen opslaan valt in de vorm van bladeren op de grond, en daarin en in het hout zit de C van de CO2. Bomen zijn CO2 sinks. Bossen produceren daarbij ook nog eens zuurstof.
Ness's avatar
aanmelden / inloggen