Door community (initieel Best Well), Op don 27 jul 2017 19:34, 0 reacties, nieuws

Waarom de EU perse Griekenland de grond in moest borenIn het nieuws het volgende:

EU vordert 22.000 woningen om vluchtelingen te huisvesten. De Europese Unie trekt 93,5 miljoen euro uit om 22.000 huurwoningen te kopen in Griekenland. De huurwoningen worden gebruikt om 30.000 vluchtelingen te huisvesten.

Ik had eerder al beschreven waarom schulden (in Griekenland) zo winstgevend zijn en hoe de NL overheid feitelijk met ‘onze leningen’ aan Griekenland (zorgt voor nog hogere schulden) voornamelijk onze eigen bankiers redden van hun eigen slechte investeringen ten koste van zowel de Nederlandse als Griekse bevolkingen.

Maar er is nu dus nog een extra dimensie bijgekomen.

De omvolking van Europa, op jouw kosten

Doordat de EU lobbyorganisatie en de eurogroep Griekenland en de Griekse economie op de knieën gedwongen heeft (mede mogelijk gemaakt door ECB topman Mario Draghi die toen Europa-baas van Goldman Sachs was) ontstaat er een mooie mogelijkheid om goedkoop een landgrab te doen in Griekenland voor een andere hobby van de EU: Omvolking.

De EU dwong eerst de Griekse economie door de knieën, en gebruikt nu de daardoor goedkope woningen voor de ongewenst door hen opgedrongen immigratie. En dat alles, mogelijk gemaakt met je eigen belastinggeld. Het mag duidelijk zijn dat het door de EU lobbyorganisatie opkopen van woningen voor gebruik voor immigratie valt in de categorie omvolking. Zeker in combinatie met het feit dat ze de mensensmokkel zelf ook financiert en mogelijk maakt.

Lekker hoor: met de EU op naar “nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa” !

En nog op je eigen kosten ook. Hop, daar gaat weer 93 miljoen belastinggeld voor 30.000 asielzoekers (3100 euro per asielzoeker) nog voor de gezinshereniging volgt uiteraard is een mooi extraatje, bovenop de vele miljarden trouwens. Herinner trouwens recent ook het wandelen met immigranten a 3500 euro per uur. (Wandelen is het nieuw thee drinken kennelijk.) En daarbij geeft de EU vandaag ook nog eens 209 miljoen euro aan Griekenland voor de overige migrantenopvang. Ja, de omvolking van Europa mag gerust wat kosten. Migranten terugsturen? Dat uiteraard nooit!


Juncker (midden, de ongekozen lobbykoning, dronken) en Timmersmans (links, PvdA, ongekozen EU schoothondje, “braaf…”) zijn beide pro-immigratie, werken op uw kosten.

Complot of gewoon zeer slecht gedrag?

OK, of dit alles al dan niet met voorbedachte rade is gebeurd valt wellicht te betwijfelen. In het slechtste scenario is dit uiteraard een complot met voorbedachte rade, we zouden de EU hierop niet voor het eerst op betrappen (een willekeurig voorbeeld) en de tekenen zijn ook hier niet rooskleurig.

In het beste scenario is de EU uiteraard zeer stevig nalatig in het beschermen van de Europese manier van leven, nalatig in het beschermen van Europese vrouwen en nalatig in het beschermen van de samenlevingen in Europa. En de EU profiteert nu in ieder geval handig van de Griekse financiële en economische rampspoed die het grotendeels zelf heeft veroorzaakt door het opdringen van het door henzelf gerealiseerde euro-sloopbeleid voor het verder brengen van hun migratiewensen.

En als dat het beste scenario is in het licht van de ondertussen bekende feiten, dan hebben we als Europese samenlevingen duidelijk een probleem met de EU. Het bekende gezegde is hierbij uiteraard waar: Niets in de politiek gebeurt per toeval.

Een Make-or-Break momentje

Het feit wil natuurlijk dat het asielprobleem/-beleid voor de EU een make-or-break moment is. Als de EU haar wil niet kan opdringen in heel Europa bij dit ‘vluchtelingen’ ‘debat’, is de EU als (ongekozen en anti-democratische) centrale bestuursorganisatie c.q. lobbybedrijf uiteraard niets waard.

Eens te meer omdat het stimuleren van (im)migratie één van de grote speerpunten van de EU is. Herinner de overnamemechanisme afspraken, de mobilisering van studenten, de inteelt van Schauble, de instorting van Mogherini, de open grenzen, de goedkope werknemers voor het grootbedrijf, etc. Het spel rondom de ‘vluchtelingen’ wordt door de EU dus steeds harder en harder gespeeld, het is voor de EU van levensbelang. Waarvan bij deze akte.

Men koopt nu dus goedkope woningen op in Griekenland (een landgrab) voor het aldaar herbergen van de Nieuwe Europeanen die ze zelf op basis van zogenaamde ‘overnamemechanisme’ contractafspraken vrijwillig en met behulp van gratis openbaar vervoer ophaalt uit Libië.

De EU is er niet voor de Europese bevolkingen.
Annotaties:
aanmelden / inloggen