Door loveulongtime, Op zat 1 okt 2016 09:48, 1 reacties, all rights reserved

Waarom is er een Dieselgate en geen Benzinegate?

Het antwoord blijkt uiteindelijk heel simpel te zijn. De uitstoot van giftige deeltjes kleiner dan 23 nanometer is door EU wetgeving gewoon toegestaan. Dit is geregeld dankzij de lobby van de energie en fossiele industrie. Benzine bestaat ongeveer voor de helft uit chemicalien en giftig chemisch afval van industriele processen. Dit chemisch afval kan op deze manier "verwerkt" worden, anders zou het tot in de eeuwigheid opgeslagen moeten worden. Vroeger werd dit afval gewoon in de rivieren geloosd, maar toen de vissen dood gingen mocht dat natuurlijk niet meer en werd het de schoorsteen uitgestookt.

Nu staan er katalysatoren op die schoorstenen en hangen er katalysatoren onder benzine autos die deze chemische giffen tot nanoparticles kleiner dan 23 nanometer verwerken. Daarom vinden onderzoekers nu grote hoeveelheden van deze nanoparticles in hersenen en longen van alle mensen die erop onderzocht werden.

Kortom dit is dus de belangrijkste reden dat 95% van de wereld bevolking chronisch ziek is geworden sinds er katalysatoren zijn geintroduceerd. En dit zorgt tevens voor de broodnodige "economische groei" in de vorm van de verkoop van peperdure medicatie zoals de chemo kuren voor kanker.

Iedere keer dat ik aanvullende info zoals dit ontdek dan meld ik het aan Milieu defensie. Maar uit hun antwoorden blijkt dat ze weigeren om erover te berichten of het op de agenda te zetten. Ook weigeren ze om aan te dringen bij de overheid tot het installeren van een ultrafijn en nanoparticle monitor netwerk.

Dat Milieudefensie (en dat geldt natuurlijk ook voor Greenpeace enz) onder controle staat van de olie en energie industrie blijkt ook uit het feit dat Milieudefensie ook steeds weer de overheids leugen blijft herhalen dat de lucht in Nederland nog nooit zo schoon is geweest. Dat kun je inderdaad alleen blijven volhouden als je nanoparticles verzwijgt.

Wiens brood men eet diens woord men spreekt.

Nu we het probleem begrijpen is de oplossing ook simpel. De wet moet veranderd worden. Dus iedereen die chronisch ziek is en beter wil worden. Klim in de pen of breng dit verhaal onder aandacht van je volksvertegenwoordiger. Zodra de uitstoot van nanoparticles strafbaar gesteld wordt dwingen we de vervuilers om het probleem op te lossen. Want alle oplossingen liggen n.l. gewoon al vele jaren in de laden bij de multinatonals en kunnen snel en gemakkelijk geimplementeerd worden.
Annotaties:
| #258655 | 04-03-2017 21:55 | ffloor
Over loslatende poederkatalisators heb ik het in een discussie met @Antares al eerder over gehad. Het ging over de extreme noodweerbliksems boven Thailand en als bekend de benzinestad bij uitstek - en tegenwoordig is Peking dat vooral.
In mijn opinie is bliksem extreem gevoelig voor radioactiviteit en slaat ogenblikkelijk in: al is het maar een miniem spoortje ervan en verteert dat - maar mensen worden veel zeldzamer getroffen.
Zo werd in Laren (Hilv) van een villa de feroxdurestaafjes naast elke bliksemafleider maar eens opgemeten en de eigenaar vertelde dat er nog nooit was ingeslagen - de staafjes vertelden een heel ander verhaal want hij bleek in 3 weken al 15 keren met 10 kAmp te zijn getroffen dat nooit was opgemerkt! De remedie was eenvoudig: een ½ mtr boven de grond een kleine zaagsnede in elke regenpijp zodat hij belucht werd van op straat achtergelaten en ingespoelde katalisator-poederresten.

Bliksem heeft heel duidelijk een relatie met luchtvervuiling: dat bleek na onderzoek van univ. Philadelphia alwaar er 7x méér bliksems boven de stad (en hun raffinaderij) zijn dan in hun 25 x grotere achterland. 2 scripties - maar er stond niet bij dat aardolie zwáár radioactief is en met magneten eerst nog eruit gehaald moet worden ja dat ding zien studentjes dan weer niet. Waarom zetten ze de magnetische sensor op iedere telefoon dan niet even aan? En dat app-je voor hun zeven sensors = gratis.
Stem toegevoegd.
aanmelden / inloggen