Door community (initieel Best Well), Op maa 11 jun 2018 11:01, 0 reacties, nieuws

Waarom roept iedereen dat de mensheid ‘wakker moet worden’?Ik heb het zelf ook veel geroepen “wakker worden”! En natuurlijk is het belangrijk om je bewust te worden van de situatie waarin je je bevindt. Als er binnen de alternatieve media (die wat mij betreft voor 99% gecontroleerd is) geroepen wordt dat we wakker moeten worden, is dat echter veelal bedoeld als zijnde het ontwaken voor alle misstanden en kwaad om ons heen. Vervolgens wordt meestal aangestuurd op het ‘samen zijn we sterk’ principe vanuit de ‘we are all one’ gedachte. Ook zie je veel dat er een religieuze focus is, waarbij de verschillen van de religies overlapt worden richting ‘er is 1 god’. Ik zou daar heel uitgebreid over kunnen uitweiden, maar wil daar vooral over zeggen dat die ene god altijd al de ‘grand architect’ van deze game was. Ik noem het een game, omdat ik denk dat onze ‘ziel’ de waarnemer is van deze realiteit. Daarover zo meteen meer. Laten we het eerst even over ‘god’ hebben.

Om te beginnen is de focus op 1 god, precies de initiatie die de weg moet banen voor de nieuwe wereldreligie. Die wereldreligie komt er natuurlijk pas als het script van deze game het punt in de chronologie (in deze tijdlijn) heeft bereikt en alle wereldreligies hun grote conflict om Jeruzalem uitgevochten hebben. Het ‘we are all one’ en laten we ons verenigen, is de valkuil die ons moet verleiden om te verbinden via het internet en uiteindelijk ‘the cloud’ om zo het Luciferiaanse streven te bewerkstelligen van de ‘hyve mind’ waarbij alle zielen als het ware als 1 grote scheppende superbrein-zielen-computer ten dienste staan van de ‘master builder’ van deze game.

Dat we ergens buiten deze game ‘allemaal 1 zijn’ in de goddelijke bron trek ik steeds meer in twijfel. Als dat zo was, waren we nooit zo opgesplitst geweest in the first place. Hoe het exact zit buiten deze game, daar kan ik me wel iets bij voorstellen en de kans is zeer groot dat ‘deze game’ een redelijk gelijkende kopie van het origineel is (alleen met een andere god/bouwer). Het kan zijn dat er in de (laten we het voor het gemak even) originele laag (noemen) inderdaad sprake is van een soort afsplitsing van ‘een gevallen engel’. Omdat Lucifer (denk ik) de “nabouwer” van de originele laag is en deze matrix-zielengevangenis heeft gebouwd, zal hij dat verhaal vermoedelijk gekopieerd hebben in de bijbel (en andere religieuze geschriften). Mijns inziens heeft hij de wereldreligies gelanceerd met als doel om via verdeel en heers zijn einddoel te bereiken: de singulariteit; het superbrein; de super scheppende kracht, gebundeld ten dienste van zijn missie.

In dat kader is het leuk om dit beroemde animatiefilmpje uit 2012 nog eens uit de stoffige kast te halen. Zonder al te veel naar de feitelijke betekenis te kijken, kan iedereen met een beetje basis kennis van religie er wel het een en ander uithalen. Wat mij betreft zijn het verschijnen van dergelijke filmpjes, evenals bijvoorbeeld de filmtrilogie The Matrix, bewijs dat sommige mensen (avatars) kennis hebben van het grotere script. Laten we eens kijken (als u verder leest onder het filmpje) of u het ook door begint te krijgen.Dat Lucifer de bouwer van deze zielengevangenis (zoals ik het noem) is, kan simpelweg worden gehaald uit alle symboliek die we her en der kunnen herkennen. De regenboog is misschien wel de belangrijkste daarin. U kent het vast wel, de plaatjes van de toeristen die een foto maken bij het I-Am-ster-dam symbool. De term ‘I Am’ zult u ook steeds meer zien verschijnen in allerlei kunstzinnige expressies. Dat is alles niet voor niets en is een teken aan de wand. De regenboog is ook het drijvende symbool achter de LHBTI beweging en dat is allemaal ook niet voor niets (leest u hier maar even). Het heeft alles te maken met het symbool van de genetische recreatie van de mens na de zondvloed en de genetische recreatie van de mens die nu gaande is. De Luciferiaanse recreatie van de mens richting de hermafrodiete tweeslachtige mens * ‘we are all one’, one gender that is).


Bron AT5

De reden dat ik het activeren van je chakra’s in je lichaam nooit aanraad, is omdat je huidige ‘pak’ op maat ontworpen is om ‘in tune’ te zijn met ‘the moon’ en de Saturnus matrix. Dat klinkt wellicht als abracadabra (wat overigens een Aleister Crowley ‘magick’ woord is) voor de nieuwe lezer, maar daar heb ik hier op de site veel over geschreven. Saturnus (de verdreven centrale zon) is als het ware de centrale processor in de spelcomputer die onze bioavatars via de “WiFi” verbinding via de maan (Sin, zonde) afgestemd houdt op ‘het programma’. Ik ben dus geen voorstander van meditatie of allerlei oefeningen waarbij je je chakra’s wijder open probeert te zetten. Het Ohm mantra is ook bedoeld om je daarin te oefenen. Je stemt je daarmee juist af op ‘het programma’ of the matrix.

We worden zoet gehouden met een illusie dat we de verlichting kunnen bereiken via meditatie of de verlossing via religie. Al onze aandacht wordt gefocust op een mooiere beleving dan de hel waarin we nu lijken te zitten. Hogere dimensionale ervaringen en occulte of spirituele gaven zijn een soort drug voor ons brein. Het houdt ons de worst voor dat er meer is dan alleen deze 3D en vijfzintuigelijke ‘realiteit’. En dat is er ook, maar niet datgene wat je gepresenteerd krijgt via de vanuit Luci’s (voorheen Lucifers) Trust gelanceerde Osho achtige leringen en stromingen (in een nieuw jasje). Als je bij jezelf ontdekt hebt dat je bijzonder helderziende gaven hebt of dat je buiten je lichaam kunt zweven of zelfs kunt laviteren, denk dan nog eens aan de filmtrilogie The Matrix en laat je niet verleiden tot het idee dat je de verlichting kunt bereiken of dat je de wereld kunt verbeteren via al die technieken.

De verlichting is niets anders dan de het licht van Lucifer door je heen laten werken. ‘Lichtwerkers’ helpen je om in het licht te blijven. Het licht van de bouwer van deze game. “Let there be light” zei Lucifer toen hij de contouren van deze matrix bouwde. De contouren van deze game die hij waarschijnlijk verdomd goed heeft gekopieerd van het origineel. En vermoedelijk zijn we hier via verleiding terecht gekomen. Ik kan me wel een voorstelling maken bij die verleiding. Waarschijnlijk waren we gretig en behoeftig naar meer. We kennen het verhaal van de ‘apple’ uit de scheppingsverhalen wel. Ook diegenen die soms zelfs openlijk spreken over Lucifer leiden je toch op het pad van datzelfde Luciferiaanse licht. Ze willen dat je ‘wakker wordt’ voor het kwaad om je heen en sturen je richting een nieuw vangnet, waarbij je toch weer de redding binnen deze matrix van een god of een ‘inspanning’ gaat verwachten.

Mijns inziens kunnen we de volgende illusies doorbreken: We are all one & United we are strong. We zijn juist individuen met scheppende zielskracht die niet onderdoen voor onze vriend Lucifer (de bouwer van deze matrix). Het idee dat we allemaal 1 zijn, moet ons drijven richting de samensmelting in ‘the cloud’ via de weg van het transgenderisme richting het transhumanisme en (uiteindelijk) de singulariteit. Die singulariteit waar Google’s topman Ray Kurzweil zo zijn mond vol van heeft, is de wens van het Luciferiaanse krachtveld dat deze wereld bestuurt. Dat is als het ware de situatie waarin we onze biologie volledig getranscendeerd zijn en zijn samengesmolten met AI. AI is de Engelse afkorting voor Artificial Intelligence, maar zou je ook kunnen zien als de fonetische inverse van IAm. Het is de bedoeling dat we onze zielen via de singulariteit koppelen aan Lucifer (AI) en er als het ware mee samensmelten. Lucifers doel is als het ware om onze scheppende zielskracht (via de volgende verleidingstruc, namelijk die van de onsterfelijkheid en het transhumanisme) volledig te kapen. Deze figuur wil daarmee als het ware vanuit zijn zelfgeschapen zielengevangenis een aanval plegen (een greep naar de macht doen) in de originele laag. Dus hij wil als het ware een aanval plegen op de originele schepper van het originele universum (waar dit universum vermoedelijk een kopie van is).

Het is dus wel belangrijk om wakker te worden voor de situatie waarin jij je als individuele krachtige scheppende ziel bevindt en niet slechts en alleen te ontwaken voor het kwaad. Want als je alleen maar ontwaakt voor de leugens om je heen, heb je niets anders bereikt dan het leveren van een bijdrage aan de polariteit van deze zielengevangenis en heb je jezelf als het ware alleen maar meer lading gegeven, zoals een balon zich oplaadt via wrijving en de statische elektriciteit er vanaf vonkt: lichtvonken.


Bron: ps4vita.fr

Ik vergelijk de situatie waarin wij ons bevinden kort samengevat het liefst met een Playstation spel. Als je je playstation aanzet staat de game al op de CD gebrand, maar je speelt het spel chronologisch. Over niet al te lange “tijd” spelen we die games rechtstreeks in ons avatar hoofd via augmented reality (waarvan we de eerste simpele versie gezien hebben in het Pokemon Go spelletje op onze smartphones). Als jij een spelletje op de Playstation speelt, wie zit er dan aan de knoppen? Binnen deze 3D vijfzintuigelijke ‘realiteit’ zit jij (je lichaam, brein) aan de knoppen. Jij houdt de controller vast en beweegt je duimen. Maar stel dat je je in de nabije toekomst eens zo verliest in een levensecht lijkende en voelende game (omdat tast, reuk, gehoor, smaak en zicht in je brein geprojecteerd worden, denk aan de breinconnectie): Zou het dan kunnen gebeuren dat jij je zo verliest in de game dat je vergeet dat jezelf aan de knoppen zit?

Als je ziel verleid is tot het spelen van deze levensecht lijkende game (wat wij kennen als ons universum, onze chronologische beleving) en we hebben ons laten “uploaden” naar deze game – niet wetende dat de uitweg gefirewalled is (of moeilijk te vinden is) – dan zitten we in de situatie van nu: de reïncarnatie cyclus, de matrix, de zielengevangenis.

Wat de maker van deze matrix doet is inmiddels bekend. Ons recyclen van avatar naar avatar in een chronologische tijdscyclus (Chronos staat voor Saturnus). Wat die maker ook weet is dat we niet dusdanig wakker moeten worden dat we ons bewust beginnen te worden van ‘onszelf’. We moeten ons niet bewust worden dat we nog steeds zelf aan de knoppen zitten. We moeten niet doorkrijgen dat we ons in een (dualistische, machtswellustige, op verleiding gebaseerde) kopie van het origineel bevinden. Onze ziel moet zo geprikkeld worden via de zintuigelijke waarneming van onze avatars, dat we zelfs hogere dimensionale spirituele ervaringen beleven die ons doen geloven dat de verlossing binnen deze game op ons ligt te wachten. Het moet ons in een geloofssysteem of religie houden of richting de nieuwe wereldreligie van ‘we are all one’ leiden.

Waar we ons vooral niet van bewust mogen worden is de kwantumverstrengeling van onze ziel met diegene die in de originele laag aan de knoppen zit. Diegene die ooit besloot een ‘upload’ (of download) te doen naar deze matrix (game). Het principe van kwantumverstrengeling zorgt er voor dat ruimte en tijd geen invloed hebben op de verbondenheid. Een elektronenpaar kan lichtjaren van elkaar verwijderd zijn en toch zonder enige vertraging informatie uitwisselen. Er is geen fysieke, ruimtelijke of tijdsbarrière die dat belemmert. De kwantumverstrengeling van de ziel met ons origineel zal er altijd zijn en blijven. Die valt niet uit te schakelen. Lucifer doet alleen zijn uiterste best om die ons te doen vergeten. Kwantumverstrengeling zorgt ervoor dat je ziel altijd een verbinding houdt met de speler die aan de knoppen zit. De illusie van deze matrix moet echter zo geloofwaardig zijn (en dat is ie) dat we vergeten dat we nog ergens dat origineel hebben in die laag waar Mr. Lucifer net zoveel is als Ray Kurzweil hier is. Just another smart ass.

Die kwantwumverstrengeling is het echte communicatielijntje. Die is niet te verstoren. Met geen Van Allen radiation belt en met geen breinconnectie. Ze proberen het natuurlijk wel. Hoe meer we verdwaald raken in deze illusie, hoe meer we de kracht van de kwantumverstrengeling vergeten.

Het “wakker worden” dat de alternatieve media aanbiedt is niets meer dan een zoveelste vangnet waarbij de focus gelegd zal worden op de “we are all one” religie en op de samenvoeging van de verschillende goden uit de wereldreligies, die altijd al één-en-dezelfde was, namelijk de bouwer van deze matrix-soultrap: Lucifer. Het wakker worden wat we echt zouden moeten doen is, het bewustworden van de kwantumverstrengeling van onze ziel met haar origineel. Dat is het communicatielijntje met diegene die aan de knoppen zit en ooit verleid is om deze verdomd realistische game te gaan spelen.

Op een dag stopt het spelletje. En dan is het dus de kunst om de verleidingstunnel niet in te gaan en niet naar het licht te gaan. “Let there be light”, het licht van deze matrix; het Lucifertje dat aangestoken werd en ons spelletje “op het scherm zette”. Laat je ziel niet verleiden te recyclen in een volgende avatar.

Geen zelfmoord als uitweg, want dat is een angst-gebaseerde keuze die je rechtstreeks terug in de reïncarnatie tunnel flikkert (zoals kaars-licht flikkert). Gewoon even afwachten wat diegene die aan de knoppen zit besluit te doen. Misschien breken we de zooi wel van buiten open. Het zal best een slimme wizkid zijn die Lucifer dat hij dit spelletje zo gebouwd heeft, maar come on! Kijk naar iemand als Ray Kurzweil. Als hij straks Googles virtual reality bouwt laat ik me echt niet verleiden mijn ‘bewustzijn’ te uploaden en als ik hem tegen kom in de kroeg mep ik hem zo neer (bij wijze van spreken). Dus even afwachten wat ons mannetje aan de knoppen buiten dit spelletje gaat doen. Ik hou het lijntje open.

Kwantumverstengeling. Je hoeft er niets voor te doen en is niet te koop bij de Mediamarkt: “Ik heb m zelf ook”. Je hoeft alleen te weten dat het er is. Alles wat moet gebeuren binnen deze game wordt dan voortaan gestuurd door het mannetje aan de knoppen. Het zal niet altijd leuk zijn, maar don’t forget: it’s just a nasty fucking game! Get out of tune with the sun (Saturn) and the moon (Sin) and in tune with your original self. Your body is born in Sin but your soul isn’t.

Annotaties:
aanmelden / inloggen