Door Nixxus, Op din 5 aug 2008 11:03, 2 reacties,    

war on terror - the boardgame

2i77neo.jpg

In 2006 is er een spel geintroduceert met de illustere naam "War on Terror - the boardgame". De bedoeling van het spel is dat je de oorlog tegen terreur wint. Dat kan op een aantal manieren. Via kapitalisme de terroristen uitroeien. Maar het kan zijn dat je daardoor falliet raakt en aan lager wal komt te staan. Dan heb je geen keus dan meedoen met de terroristen. En soms kun je als kapitalistisch land de terroristen steunen. Door ze in de juiste richting te duwen worden andere landen aangevallen. Daar worden die landen natuurlijk zwakker van en die kunnen dan ook weer overgenomen worden.

Ik heb het nog niet helemaal doorgelezen maar toen ik het zag liggen wist ik dat ik het moest hebben. Het is gemaakt door een groepje vrienden die genoeg hadden van de oorlog in Irak en al in 2003 besloten een spel er over te maken.
Toen ik de doos openmaakte wachte er nog een verassing op me. Een zwarte gezichtsverhullende muts met in het rood "EVIL" op de voorkant. Geweldig! Misschien doe ik hem wel op en dan maak ik een foto van mezelf als evil terrorist.
Of niet...
Annotaties:
| #37311 | 05-08-2008 14:33 | Patman
Patman's avatar
| #37323 | 05-08-2008 15:54 | Nixxus
Dus nu ben ik subversief want ik heb dat spel ook.
Ben benieuwd of ze het ook uit mijn huis meenemen als ze binnen vallen.
Note: in het artikel uit het blog hierboven staat dat de politie die invallen deed bij mensen oa. dat spel hebben meegenomen omdat het aanstootgevend zou zijn.
Ja want als mensen dat spellen worden ze ECHT terroristen. Oh oh, arme ik...
Nixxus's avatar
aanmelden / inloggen