Door community (initieel Best Well), Op woe 13 sep 2017 12:03, 0 reacties, nieuws

Wat hoor ik nu? Het Russische leger! Oei!Terwijl de spanning over Noord-Korea toeneemt, wanen wij ons in Europa redelijk veilig, want Korea ligt zo ongeveer aan de andere kant van de wereld. Maar het blijft natuurlijk gevaarlijk, met al die Russen langs de Europese grens. Met Poetin als dictator en oppercommandant van het leger weet je maar nooit. Het Russische leger is sterk en goed getraind, deze strijdbare mannen (en vrouwen!) werken feilloos samen en zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. Laten we het Russische leger daarom vooral niet onderschatten, maar luisteren naar deze krachtige soldaten. Want geloof me, de Russische strijdkrachten hebben veel meer in hun mars dan alleen wat bommen, kanonnen en Kalashnikovs.

In de onderstaande video kunt u zien hoe de verschillende legeronderdelen samen marcheren. Daar is de NATO echt niets bij vergeleken! Daar kunnen de Amerikaanse troepen vast niet tegenop, laat staan onze Hollandse jongens van Stavast. Blijf dus op uw hoede als de Russen komen, houd ze in de gaten en luister goed naar hen!

Праздничный марш – Alexandrov Ensemble (2017)

Natuurlijk heb ik voor die Russen geen goed woord over, ik waarschuw u alleen. Wees ook heel voorzichtig met wat u zegt als de Russen er eenmaal zijn, want zij verstaan meestal wel Engels en wij geen Russisch. Die Russen zijn werkelijk onvermoeibaar in het uitdragen van hun agressieve propaganda! Als ze hun plannen zo luid en duidelijk bekend maken in het Engels, berg je dan!

Russian Army Choir – We Will Rock You.
The Red Army Choir – Get Lucky


.
The Red Army Choir – HappyDit kan ook gevaarlijk zijn, want het begint heel rustig, maar net als je denkt dat dit een taptoe is, waarna je lekker kunt gaan slapen, barsten ze los! En dan zijn ze beslist niet mals, die Russische soldaten.

Russian army doing Gangnam StyleEn denk nou niet dat het wel mee zal vallen en dat ze niet naar Europa komen, want ze maken deel uit van Europa en ze zijn al doorgedrongen tot het Vaticaan! Het zijn verstokte communisten die geloven in de Orthodoxe kerk, waar Rome al sinds eeuwen een schisma mee heeft! Toch drongen ze op naar Rome. Gelooft u me niet? Dan is hier het bewijs:

Nabucco – Va, Pensiero – Russian Red Army Choir in VaticanPas ook op voor de Russische kinderen, want het Russische spreekwoord luidt: “Jong geleerd, oud gedaan.” Ze lijken lief en onschuldig, maar je weet maar nooit… als ze wat ouder zijn… dan moet je toch wel op je tellen passen met zo’n lief kind!

Katyusa (Катюша) – Valeria Kurnushkina & Red ArmyDit zijn de Russische matrozen, uiterst gediciplineerd en goed getraind. Iedere man is volledig voor zijn taak berekend. Deze matrozen wil je op de Noordzee liever niet tegenkomen, laat staan op het IJsselmeer…

Танец “Яблочко”, ансамбль танца Игоря МоисееваEn dit bataljon moet men ook niet onderschatten! Ze zien er uit als speelgoedsoldaatjes, maar het zijn Russen. Dat volk is echt een meester in camouflage! How do they do it?
Annotaties:
aanmelden / inloggen