Door community (initieel liedetecter), Op maa 21 jul 2014 11:43, 48 reacties, nieuws

Wat is de ware toedracht rond de Maleisische vlucht MH17?Paul Craig Roberts - 19 juli 2014

Washington's propaganda machine staat in zo'n hoge versnelling dat we zicht dreigen te verliezen op de feiten die we voorhanden hebben.

Eén feit is dat de separatisten niet het dure BUK anti-vliegtuig raketsysteem of het nodige kundige personeel bezitten om deze te bedienen.

Een ander feit is dat de separatisten geen incentive hebben om een passagiers vliegtuig neer te schieten en Rusland ook niet. Iedereen kan het verschil zien tussen laag vliegende aanvals vliegtuigen en een passagiers vliegtuig dat op 33.000 voet hoogte vliegt.

De Oekraïners hebben wel BUK luchtafweer-raketsystemen, en een BUK batterij was operationeel in de regio en ingezet op een locatie waar het een raket zou kunnen hebben afgevuurd op het vliegtuig.

Net zoals de separatisten en de Russische regering geen incentive hebben om een passagiers vliegtuig neer te schieten, heeft, zou men denken, de Oekraïense regering dit ook niet.
Zelfs de krankzinnige extremistische Oekraïense nationalisten die milities gevormd hebben om tegen de separatisten te strijden op een wijze waar de Oekraïense regering niet happig op is zouden een dergelijke daad niet ten uitvoer brengen – tenzij er een plan is om Rusland de schuld in de schoenen te schuiven.

Volgens een Russische generaal die bekend is met het wapen systeem was er waarschijnlijk een vergissing gemaakt door de ongetrainde Oekraïense militairen in het gebruik van het wapen. De generaal zei dat hoewel Oekraïne een paar van dergelijke wapens bezit, Oekraïners al 23 jaar geen training meer hebben gehad in het gebruik ervan. De generaal denkt dat het een ongeluk was te wijten aan incompetentie.

Deze verklaring lijkt aannemelijk, in ieder geval veel aannemelijker dan de propaganda van Washington afkomstig. Het probleem met de uitleg van de generaal is echter dat het niet verklaart waarom het BUK raket systeem werd ingezet in een gebied wat onder separatistische controle staat. De separatisten hebben ook geen vliegtuigen. Het lijkt vreemd voor de Oekraïne om een peperduur raket systeem te hebben in een gebied waar het van geen enkel militair nut is en ook nog op een lokatie waar het geschut kan worden ingenomen door separatisten.

Als Washington, Kiev, en de aan de leiband gelegen media zich hard maken voor de propaganda dat Poetin het gedaan heeft, zijn we verstoken van betrouwbare informatie van de Amerikaanse media. We moeten er dan wel zelf voor gaan zorgen.

Eén manier om daarmee te beginnen is om te vragen: Waarom was het raketsysteem waar het was? Waarom riskeren een duur raket systeem te verliezen door het te implementeren in een conflictzone waarin het geen enkel nut heeft? Incompetentie is een antwoord, en een ander is dat het raketsysteem wel degelijk een beoogde functie had.

Welke beoogde functie dan? Nieuwsberichten en indirect bewijs leveren twee antwoorden.

Eén daarvan is dat de ultra-nationalistische extremisten van plan waren het presidentiële vliegtuig van Poetin naar beneden te halen en het Maleisische vliegtuig verward werd met het Russische vliegtuig.

Het persbureau Interfax citeert anonieme bronnen, blijkbaar luchtverkeersleiders, en meldde dat het Maleisische vliegtuig en Poetins vliegtuig binnen een paar minuten van elkaar bijna identieke routes vlogen. Interfax citeert de bron: "Poetin's vliegtuig en de Maleisische Boeing kruiste elkaar op hetzelfde punt binnen hetzelfde tijdsframe.
Dat was in de buurt van Warschau op 330-m ter hoogte van 10.100 meter. De presidentiële jet was er om 16:21 Moskouse tijd en het Maleisische vliegtuig om 15:44 Moskouse tijd. De contouren van de vliegtuigen lijken sterk op elkaar, de afmetingen zijn zeer vergelijkbaar en de kleuren zijn zeker op afstand bijna identiek."

Ik heb geen officiële Russische weerlegging van dit persbericht gezien, maar in plaats daarvan verklaarde de Russische regering in een reactie op het Interfax nieuwsrapport dat het presidentiële vliegtuig van Poetin niet meer over de Oekraïne route vliegt sinds het uitbreken van de vijandelijkheden.

Voordat we deze ontkenning op waarde kunnen schatten, moeten we er ons van bewust worden wat de implicaties zouden zijn als Oekraïne de president van Rusland zou hebben vermoord: oorlog, en die wil Rusland vermijden. Het houdt ook in dat Washington medeplichtig zou zijn, want het is hoogst onwaarschijnlijk dat de marionetten van Washington in Kiev zo'n gevaarlijke daad zouden riskeren zonder de steun van Washington.

De Russische regering, intelligent en rationeel, zou natuurlijk meldingen van een poging tot moord op de Russische president door Washington en de Kiev marionet ontkennen. Anders zou Rusland daar iets aan moeten doen, en dat betekent oorlog.

De tweede verklaring is dat de extremisten die buiten de officiële Oekraïense militairen opereren, een plan uitgebroed hadden om een vliegtuig neer te schieten om de schuld op Rusland af te schuiven.

Als een dergelijk plot heeft plaatsgevonden, is het waarschijnlijk ontstaan ​​met de medewerking van de CIA of een operatieve arm van Washington en was het de bedoeling om de EU te dwingen te stoppen met haar verzet tegen de sancties van Washington tegen Rusland en de waardevolle Europese economische betrekkingen met Rusland te verbreken.

Washington is gefrustreerd dat haar eenzijdige sancties niet door hun NAVO-puppets of andere landen in de wereld, behalve misschien het schoothondje van de Britse premier, nagevolgd worden.

Er is veel indirect bewijs ter ondersteuning van deze twééde verklaring. Er is de youtube video waarin een gesprek tussen een Russische generaal en separatisten te beluisteren valt waar besproken wordt dat zij ten onrechte een civiel vliegtuig hebben neergehaald. Echter, uit rapportage van deskundig onderzoek van de code in deze video, blijkt dat deze op de dag voordat het vliegtuig werd geraakt geproduceerd was.

Een ander probleem met de video is dat terwijl we kunnen zeggen dat het voor separatisten denkbaar is om een vliegtuig te verwarren op 33.000 voet met een militair aanvals vliegtuig, dat voor het Russische leger zeker niet geldt. De enige conclusie is dat door het betrekken van het Russische leger in de video deze zichzelf in dubbel diskrediet heeft gebracht.

Indirecte bewijzen dringen veel beter door tot niet-technische mensen door het zien van speciaal geprepareerde nieuwsprogramma's die de schuld op Rusland af schuiven vóórdat men kennis heeft genomen van de feiten.

In mijn vorige artikel maak ik gewag van een BBC nieuws-reportage die ik hoorde en die volledig vooraf werd geproduceerd om alle schuld aan Rusland te geven. Het programma werd afgesloten met een BBC-correspondent die ademloos melden dat hij net de youtube video heeft gezien en dat de video de smoking gun is waaruit bleek dat Rusland het deed.
“Er is geen twijfel meer”, zei hij.

Op een of andere manier kwam die informatie op een video en op YouTube, vóórdat het nieuws van de aanslag de Oekraïense regering of Washington bereikte.

Het bewijs dat Poetin de schuldige was, is dus een video die gemaakt is voorafgaand aan de aanval op het vliegtuig. De gehele BBC-reportage die uitgezonden werd op National Public Radio is vooraf georkestreerd met als enige doel, voorafgaand aan enig bewijs, Rusland verantwoordelijk te stellen.

Inderdaad de hele westerse media spreekt uit een mond: Rusland deed het. En de presstitutes spreken nog steeds op dezelfde manier.

Het is heel wel mogelijk dat dit uniforme standpunt slechts een weerspiegeling is van de Pavlov-respons van de westerse media om automatisch met de opinie van Washington in te stemmen. Geen enkele media bron wil zich aan de kritiek blootstellen “unamerican” genoemd te worden, of zichzelf geïsoleerd zien raken met een andere mening dan die van het moment, en daardoor een slechte score op te lopen. Als voormalig journalist voor, en bijdrage geleverd te hebben aan de belangrijkste Amerikaanse nieuws publicaties, weet ik precies hoe dit werkt.

Aan de andere kant, als we de Pavlov-conditionering buiten beschouwing laten, kan de enige conclusie nog zijn dat de hele nieuws cyclus met betrekking tot het neerhalen van het Maleisische vliegtuig wordt georkestreerd om de schuld bij Poetin te leggen.

Romesh Ratnesar, adjunct-hoofdredacteur van Bloomberg Businessweek, levert overtuigend bewijs voor orkestratie in zijn eigen opmerkingen van juli 17.
Ratnesar's titel voor zijn opiniestuk is: "The Malaysia Airlines Shootdown Spells Ramp voor Poetin". Ratnesar bedoelde daarmee niet dat Poetin wordt geframed. Hij bedoelt dat voorafgaand aan Poetins neerschieten van het Maleisische vliegtuig "het voor de overgrote meerderheid van de Amerikanen Ruslands inmenging in de Oekraïne slechts een oppervlakkige betkenis had voor de Amerikaanse belangen. Die calculus is veranderd. . . . Het kan maanden, zelfs jaren duren maar Poetin's roekeloosheid zal hem uiteindelijk inhalen. Als dat zo is, kan het neerhalen van MH 17 worden gezien als het begin van zijn ondergang."

Als voormalig Wall Street Journal redacteur zou iedereen die mij een dergelijk shit-stuk zou voorschotelen als Ratnesar publiceerde, direct zijn ontslagen. Kijk naar de insinuaties terwijl er geen bewijs is om die te ondersteunen. Kijk naar de leugen hoe de staatsgreep van Washington uitgelegd wordt als "inmenging van Rusland in Oekraïne."

Waar we hier getuige van zijn is de totale gecorrumpeerdheid van de westerse journalistiek door imperialistische agenda van Washington. Journalisten moeten meedoen met de leugens óf ze worden omvergelopen.

Kijk om je heen waar de eerlijke journalisten zijn. Wie zijn ze? Glenn Greenwald, die voortdurend onder vuur ligt door zijn collega-journalisten die allemaal hoeren zijn. Wie kun je anders nog meer bedenken? Julian Assange, opgesloten in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen op bevel van Washington.

De Britse marionet regering staat de vrije passage van Assange niet toe zodat deze zijn asiel in Ecuador niet kan krijgen. Het laatste land die iets dergelijks deed was de Sovjet-Unie, die haar Hongaarse marionet beval Kardinaal Mindszenty voor 15 jaar vast te houden in de Amerikaanse ambassade in Boedapest, vanaf 1956 tot 1971. Mindszenty werd politiek asiel verleend door de Verenigde Staten, maar Hongarije wilde op Sovjet-bevel zijn asiel niet eerbiedigen, net zoals nu de Britse marionet, op Washington's bevel Assange's asiel niet eerbiedigd.

Als we eerlijk zijn en de moed hebben om de realiteit onder ogen te zien, zullen we ons realiseren dat de Sovjet-Unie niet is ingestort. Het is gewoon verplaatst, samen met Mao en Pol Pot naar Washington en Londen.

De fout in Poetin's diplomatie is dat Poetin's diplomatie gebaseerd is op goede wil en op het idee dat de waarheid zal overwinnen. Echter, het Westen heeft geen goede wil, en Washington is niet geïnteresseerd in of de waarheid overwint maar uitsluiten in Washington's eigen overwinning. Poetin wordt niet confronteert met redelijk "partners", maar met een op hem gericht propaganda-ministerie.

Ik begrijp Poetins strategie die Russische redelijkheid contrasteert met de bedreigingen van Washington, maar het is een riskante gok. Europa is al lang een deel van Washington, en er zijn geen Europeanen aan de macht met enige visie die nodig is om Europa te scheiden van Washington. Bovendien worden de Europese leiders grote sommen geld betaald om Washington te dienen. Een jaar Tony Blair was goed voor maar liefst $50.000.000 dollar.

Na de rampen die Europeanen hebben meegemaakt, is het onwaarschijnlijk dat de Europese leiders denken aan iets anders dan een comfortabel bestaan ​​voor zichzelf. Dat comfort wordt het best verkregen door Washington te dienen. Zoals de succesvolle afpersing van Griekenland door banken bewijst, zijn Europese mensen zelf machteloos.

Hier is de officiële verklaring van de Russische Defensie Ministry: http://www.globalresearch.ca/mh-17-crash-in-ukraine-official-statement-from-russian-defense-ministry/5392000

Washington's propaganda aanval tegen Rusland is een dubbele tragedie, omdat het de aandacht heeft afgeleid van de nieuwste wreedheden van Israël tegen de Palestijnen die opgesloten zitten in het Ghetto van Gaza. Israël beweert dat de luchtaanvallen en invasie van Gaza slechts Israëls poging is om uit te vinden waar de vermeende tunnels zijn waardoor Palestijnse terroristen in Israël een bloedbad zouden aanrichten en deze te vernietigen.

Natuurlijk zijn er geen tunnels en geen terroristisch bloedbad in Israël.

Men zou kunnen denken dat minstens één journalist ergens in de Amerikaanse media zou vragen waarom het bombarderen van ziekenhuizen en civiele huisvesting ondergrondse tunnels naar Israël zou afsluiten. Maar dat is te veel gevraagd van de hoeren die zich de Amerikaanse media noemen.

Verwacht nog minder van het Amerikaanse Congres. Zowel het Huis en de Senaat hebben aangegeven resoluties te ondersteunen om Israël het slachten van de Palestijnen toe te staan. Twee Republikeinen - de verachtelijke Lindsey Graham en de tegenvallende Rand Paul – en twee democraten Bob Menendez en Ben Cardin zijn de indieners van de resolutie voor de Senaat welke Israël steunt Palestijnse vrouwen en kinderen te vermoorden. De resolutie werd door de "uitzonderlijke en onmisbare" mensen van de Senaat unaniem aangenomen.

Als beloning voor haar genocide beleid, heeft het regime van Obama onmiddellijk $429.000.000 van Amerikaanse belastinggeld aan Israël overgemaakt voor de slachting.

Zet de steun van de Amerikaanse overheid voor de Israëlische oorlogsmisdaden af tegen de propaganda aanval op Rusland op basis van leugens.

We zijn weer helemaal terug bij "Saddam Hoessein's massavernietigingswapens," "Assad's gebruik van chemische wapens" en "Iraanse kernwapens."

Washington heeft al zo lang gelogen, dat het niets anders meer kan.
Annotaties:
| #215090 | 21-07-2014 12:34 | hakkietakkie
The circumstantial evidence easiest for non-technical people to understand is the on cue news programs organized to put the blame on Russia prior to the knowledge of any facts.

Niet dat de programma's/nieuwsitems van te voren geproduceerd zijn, maar wel dat de neuzen allemaal dezelfde kant op wijzen: er kan maar een verantwoordelijk zijn voor deze tragedie en zijn naam megint met een P.
hakkietakkie's avatar
| #215092 | 21-07-2014 12:38 | liedetecter
Ja, dank Hakkie, dat was slecht vertaald, ik pas het straks aan ...
| #215095 | 21-07-2014 13:06 | liedetecter
Ok, mee eens -;)
| #215097 | 21-07-2014 13:20 | liedetecter
BREAKING: Door media verzwegen sateliet beelden waarop duidelijk oekraiense militairen zichtbaar waren die het BUK raket systeem bedienden welke MH17 neerschoot ....

http://consortiumnews.com/2014/07/20/what-did-us-spy-satellites-see-in-ukraine/
| #215099 | 21-07-2014 13:26 | liedetecter
Robert Parry is ook geen kleine jongen ook in journalisten land. Bekend van onderzoek bij Iran Contra's schandaal voor de AP.
| #215102 | 21-07-2014 13:36 | liedetecter


What I’ve been told by one source, who has provided accurate information on similar matters in the past, is that U.S. intelligence agencies do have detailed satellite images of the likely missile battery that launched the fateful missile, but the battery appears to have been under the control of Ukrainian government troops dressed in what look like Ukrainian uniforms.

The source said CIA analysts were still not ruling out the possibility that the troops were actually eastern Ukrainian rebels in similar uniforms but the initial assessment was that the troops were Ukrainian soldiers. There also was the suggestion that the soldiers involved were undisciplined and possibly drunk, since the imagery showed what looked like beer bottles scattered around the site, the source said.
| #215108 | 21-07-2014 14:58 | Nico de Geit
Het vliegtuig vloog richting Rusland, zou binnen enkele minuten boven Rusland zijn. Oekraïense transportvliegtuigen vliegen die kant niet op.
Nico de Geit's avatar
| #215110 | 21-07-2014 15:06 | Nico de Geit
The Russian military detected a Ukrainian SU-25 fighter jet gaining height towards the MH17 Boeing on the day of the catastrophe. Kiev must explain why the military jet was tracking the passenger airplane, the Russian Defense Ministry said.

http://rt.com/news/174412-malaysia-plane-russia-ukraine/
Nico de Geit's avatar
| #215111 | 21-07-2014 15:20 | Nico de Geit
Het Westen weigert onderzoekers naar de rampplek te sturen 'omdat het er niet veilig is'. En dat terwijl Maleisiërs er al dagenlang rondlopen om onderzoek te doen. Het Westen wil helemaal geen onafhankelijk onderzoek.

Ondertussen wordt de lucht-lucht-raket steeds aannemelijker.
Nico de Geit's avatar
| #215114 | 21-07-2014 15:44 | liedetecter
12u23 'Lichamen in redelijk goede staat'
Volkskrant-correspondent Olaf Koens rijdt nu achter een colonne van het team van Nederlandse forensische experts aan. Het team zal voor de eerste keer op de rampplek komen en ter plekke het terrein gaan inspecteren, zegt Koens. Eerder was hij met het team bij de treinen waarin de lichamen zijn geborgen. 'Ze hebben de trein geïnspecteerd en kregen vrije toegang tot de wagons. Ze constateerden dat de lichamen in redelijk goede staat waren en de koeltrein werkte, dus daar waren ze content mee', vertelt Koens.


en
Olaf Koens ter plekke:
Hoofd van het forensische team laat weten dat hij onder de indruk was van het werk van de plaatselijke reddingsdiensten

....de "rebellen" dus ...
| #215128 | 21-07-2014 19:32 | Charles
@liedetector

Hulde voor je stuk.
1 opmerking, ik denk dat de mensen uit o.a. Donetsk geen "separatisten" (= afscheidenaars of zoiets) zijn.
Ik denk dat de Oekraïne de separatist is, de welke zich wenst te ontdoen van de mensen die onwelwillig zijn om te stemmen op pro-westerse politiek en buiten de EU en/of NATO/NAVO wensen te blijven.

Om te voorkomen dat deze mensen nog een keer kunnen kiezen voor het "Oosten", worden er getracht ze uit de Oekraïne te verwijderen/te doden.
Het is een genocide op de Oekrainise bevolking in het oosten van de Oekraïne.
Charles's avatar
| #215129 | 21-07-2014 19:35 | spaceman
Laat we nou eens maar eerst de onderzoeksresultaten afwachten.Maar eerst de slachtoffers naar huis.
spaceman's avatar
| #215130 | 21-07-2014 19:52 | liedetecter
@Charles ... De Russen spreken dan ook over "zelfverdedigings krachten", een veel betere benaming. Het is overigens niet mijn stuk maar van Paul Craig Robberts, ik heb het slechts vertaald.

Laat we nou eens maar eerst de onderzoeksresultaten afwachten.Maar eerst de slachtoffers naar huis.
fff...stating the obvious again? ... De BS er van is dat we al veel te lang wachten: als de Amerikanen beweren 11 bewijzen te hebben waarop hun insinuaties (want meer is het niet tot nu toe, alleen wel met oorverdovend veel media getrommel), dan hebben de nabestaanden en bedreigde naties nu direct recht op die info ipv er politieke poker spelletjes mee te spelen.

Het niet vrijgeven van de de bewijzen na al meer dan 4 dagen doet steeds meer vermoeden dat het om louter speculatie gaat.

De Amerikanen zijn nu meer dan ooit aan zet nu de Russen hun sateliet bewijzen op tafel hebben liggen met een stel keiharde vragen daaraan gekoopeld ...

De Russen spelen aardig potje schaak ipv Amerikaans blufpoker ...
| #215131 | 21-07-2014 19:59 | spaceman
@Liedetecter

fff...stating the obvious again?


Nee. Gewoon schijtziek van dit onnozele gespeculeer.
spaceman's avatar
| #215134 | 21-07-2014 20:08 | liedetecter
de onderzoeksresultaten afwachten
Hahaha ...dan kan je lang wachten ... Nederland is bizar passief ... strategie is duidelijk de zelfverdedings troepen continue de schuld te blijven geven van vertragingen. Zou het in opdracht van de Amerikanen zijn die naarstig met de tijd worstelen om nieuwe bewijslast in elkaar rommelen na die twee uber fails ....

Intussen gaan de black boxes naar Maleisie ... wat een uber afgang voor Nederland en schaamteloos t.o.v. de nabestaanden ...

schijtziek van dit onnozele gespeculeer.


As we know, there are known knowns; there are things we know we know. We also know there are known unknowns; that is to say we know there are some things we do not know. But there are also unknown unknowns—the ones we don’t know we don’t know.

Donald Rumsfeld
| #215137 | 21-07-2014 20:18 | spaceman
@liedecter,

Heb je wel in de gaten dat dit het 2e Malaysia Airlines vliegtuig is dat of is verdwenen in de oceaan of is gecrasht? Dus moeten we bijzonder slecht onderhoud ( besparingen) niet in rekenschap houden in plaats van allerlei achterlijke theorieën? Bovendien klopt het militair en Geo-politiek van geen kanten.Al zullen vele imbecielen die amper hun pik kunnen vinden denken van wel.Bij een raket ( missile) zullen er ALTIJD sporen worden gevonden. Onmogelijk om die te verbergen.Leg mij verder eens uit: Wat zou het nut zijn? Oorlog? Nou, die komt er niet. NWO: Die komt er ook niet.Dus wat? Jezus, vermoeiend dit.Denk nou eens zelf even na!!!!!!!
spaceman's avatar
| #215139 | 21-07-2014 20:23 | liedetecter
Dan heb je of de strekking van Paul Craig Robberts stuk niet begrepen of niet gelezen of je hebt het compleet ergens anders over ... Dit stuk gaat over de idiote media die de waanzins politiek van de VS unaniem opo schandalige onbewezen gronden uitdragen .... Daarnaast wordt de logica van zgn insinuaties ontkracht ...

Weinig gespeculeer dus ..
Of zit je weer aan drank ? ...
| #215141 | 21-07-2014 20:28 | liedetecter
| #215142 | 21-07-2014 20:34 | spaceman
@Liedecter

Dan heb je of de strekking van Paul Craig Robberts stuk niet begrepen of niet gelezen


Ow. Wow. The Messias has spoken? Dus buiten dat is er geen andere waarheid? Black boxen e/d zijn nog niet eens onderzocht en ook de VCR niet? Maar ik zit aan de drank??. @LD : Een suggestie: Pak een neger dildo van 50 cm ( eerder ben je niet tevreden) en ram die zonder glijmiddel in your ars. Dan voel je hoe ik over je denk met je bijzonder nare ad hominem opmerkingen.
spaceman's avatar
| #215144 | 21-07-2014 20:38 | liedetecter
Pak een neger dildo van 50 cm ( eerder ben je niet tevreden) en ram die zonder glijmiddel in your ars.


nare ad hominem opmerkingen


Och gussie ...ons kruis-ridderje is weer afgegleden naar lagere regionen ....
| #215146 | 21-07-2014 20:39 | liedetecter
Aan de drank dus weer .... Ging toch anders best goed de laatste tijd joh -;)
| #215148 | 21-07-2014 20:46 | Paul2

Robert Parry is ook geen kleine jongen ook in journalisten land. Bekend van onderzoek bij Iran Contra's schandaal voor de AP.

Waarom zo ver zoeken LD.
De research-toppers werken bij de NPO
http://www.welingelichtekringen.nl/cultuur/340247/eenvandaag-maakt-excuses-voor-uitzending.html
| #215149 | 21-07-2014 20:48 | spaceman
@LD

Uiteraard maar voorlopig heb jij mijn beweringen niet weerlegd. Niet gek voor een bezopen, geile, vrijmetselaar, illuminati, Jezuiet bezopen gozer :) Pfffffffffffffffffffffffffff
spaceman's avatar
| #215150 | 21-07-2014 20:57 | piet graniet
Begin juni begon het. Burgervliegtuigen boven Duitsland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië en Slowakije verdwenen voor even van de radar. Na terugkeer werkten de transponders niet meer. Niet eventjes, maar vrij langdurig. Het ging om een ingreep van buitenaf, die volgens kenners alleen via een satelliet voormekaar kan worden gebakken. Het verschijnsel was voor een stel leden van het Duitse parlement aanleiding tot het stellen van een lijstje lastige vragen aan het ministerie van Verkeer en Digitale Infrastructuur. Op 14 juli rolden deze antwoorden binnen. Als u een beetje over de oostgrens kan communiceren let dan vooral op het antwoord van vraag 7. Boven Duitsland werden voornamelijk vliegtuigen die ca. 10 kilometer hoog vlogen met een plotseling optredend transpondereuvel geconfronteerd. Een Buk-installatie is normaliter in staat om dankzij die transponder uit te vogelen of een vliegtuig dat een oorlogsgebied passeert al dan niet van burgerlijke aard is. Als de transponder niet werkt zit je al gauw met de peren. Stay tuned.


http://www.stelling.nl/kleintje/actueel/IXJQ1405950385.html
piet graniet's avatar
| #215151 | 21-07-2014 21:02 | liedetecter
De research-toppers werken bij de NPO
Zo bizar die Nederlanders .... enerzijds gebral van de regering dat ze er niet bij mogen en anderzijds stikt het van daar de sensatie journalisten .... Wanneer gaat Nederland eens serieus voor de slachtoffers staan?

Maleisie loopt nu weg met een deal met de zelfverdedigings troepen daar over de black boxen ... waar is NL? Bij de nazi's op schoot!
| #215152 | 21-07-2014 21:04 | Paul2

Uiteraard maar voorlopig heb jij mijn beweringen niet weerlegd. Niet gek voor een bezopen, geile, vrijmetselaar, illuminati, Jezuiet bezopen gozer :) Pfffffffffffffffffffffffffff

Ah een trol komt tot bloei :)
| #215153 | 21-07-2014 21:04 | spaceman
@LD There's always something.....!!!!
spaceman's avatar
| #215154 | 21-07-2014 21:07 | liedetecter
Na terugkeer werkten de transponders niet meer. Niet eventjes, maar vrij langdurig.

Een Buk-installatie is normaliter in staat om dankzij die transponder uit te vogelen of een vliegtuig dat een oorlogsgebied passeert al dan niet van burgerlijke aard is. Als de transponder niet werkt zit je al gauw met de peren. Stay tuned.
Auch ... goed onderzoek ...
| #215155 | 21-07-2014 21:11 | liedetecter
Ah een trol komt tot bloei :)


Yep, de argumentatie van Paul Craig Robberts is te veel voor zijn ....euh, hoe zei-ie-ut-zelf-ook-weer? tere
bezopen, geile, vrijmetselaar, illuminati, Jezuiet
hartje ... draadje moet nodig bescheten worden blijkbaar-:)
| #215157 | 21-07-2014 21:21 | Manus
Top vertaald, Liedetector!
Dit is het beste stuk over de crash dat ik tot nu toe gelezen heb, maar Paul Craig Roberts is dan ook wel iemand met ervaring en niet de domste. Alleen dat zinnetje over die tunnels is niet zo slim, natuurlijk zijn die er wel. Laatste stukje over Israel had hij eigenlijk sowieso beter weg kunnen laten, dat is teveel off-topic.

Gelukkig dat zaplog weer in de lucht is met dit belangrijke nieuws waar van alles aan stinkt.
Heel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen dit stukje lezen, heb hem geliked op facebook, al zag ik vorige keer dat mijn likes van zaplog niet meer doorkomen op facebook...?

.

Eigenlijk zou het laatste stukje over Israel eraf moeten dat is teveel off-topic en leidt af van de issue.
Manus's avatar
| #215161 | 21-07-2014 21:32 | liedetecter
Eigenlijk zou het laatste stukje over Israel eraf moeten dat is teveel off-topic en leidt af van de issue.
Ik denk het niet Manus, de tragedie van de MH17 killing is werkt wel als een media dekmantel waaronder Israel zonder al te veel aandacht extra gemakkelijk haar perverse gang gaat in de Gaza strook kwa timing ...
| #215164 | 21-07-2014 21:35 | Paul2

De fout in Poetin's diplomatie is dat Poetin's diplomatie gebaseerd is op goede wil en op het idee dat de waarheid zal overwinnen.

Teveel naïviteit is ook niet goed.Veel journalisten kunnen hun werk daar ook niet doen als ze tegen Poetin zijn,en Roberts zegt juist zo hoog op te geven van onafhankelijke journalistiek.

Als we eerlijk zijn en de moed hebben om de realiteit onder ogen te zien, zullen we ons realiseren dat de Sovjet-Unie niet is ingestort. Het is gewoon verplaatst, samen met Mao en Pol Pot naar Washington en Londen.

Hij houdt van sterke taal,maar om regering -Obama nou met Pol Pot op 1 lijn te zetten..
| #215166 | 21-07-2014 21:38 | piet graniet
Auch ... goed onderzoek ...

van Kleintje Muurkrant. Ik zocht wat informatie over NEWFIP 2014, de NAVO-oefening waar sprake van was, en ik kwam uit bij deze post op godlikeproductions.com:

SA-11 uses SSR interogation and SSR interception (passively listening to interogations by other grounds) for target reconaisance - as do most widely sold airdefense targeting systems. If MH-17 read without problem, it would have returned the flight-control issued identifyer, the operators would have ignored it and that's it. However... Imagine that the reponses on Mode A/C were suppressed (cheap standard jamming as happens all the time by accident when two planes fly in a line of sight from the ground antenna and are less then 4km apart). And that instead a transponder being on the same line of sight from the ground would have answered to NATO MILMOD (Mode 4/5) requests from a third
party. The SU-11 controllers would have immediately identified it as a NATO military plane, or if Mode 2 for a Ukrainian plane... In that case the ATR of the control unit would have pre-selected the plane wrongly, making MH-17 a "confirmed target". This would be far-fetched if not for the NATO electronic warfare training doing exactly these scenarios just a month ago, and if that separatist women were not claiming the beginning of the use of shadowing tactics in the same timeframe.


http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2597941/pg1
piet graniet's avatar
| #215171 | 21-07-2014 21:48 | liedetecter
Hij houdt van sterke taal,maar om regering -Obama nou met Pol Pot op 1 lijn te zetten..

De door ons ondersteunde premier Yatsenjuk houdt het erop dat Poetin de duivel is @
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/31522/Vliegtuigcrash-in-Oekraine/article/detail/3692804/2014/07/21/Live---Dat-is-vreemd-Daar-lopen-de-experts-die-met-de-trein-mee-zouden-reizen.dhtml

'Ik verwacht niks van de Russische regering. Ze leverden de wapen, stuurden hun strijders. Poetin moet begrijpen dat het nu genoeg is. Dit is geen conflict tussen Oekraïne en Rusland. Dit is een internationaal conflict', vertelde Jatsenjoek tijdens een persconferentie. Rusland staat aan de donkere kant, aan de kant van de duivel.'


... dus Paul's Pol Pot valt dan nog best wel mee -;)
| #215172 | 21-07-2014 21:55 | liedetecter
ik zocht wat informatie over NEWFIP 2014,
Ook ergens gelezen dat westerse wapensystemen een baken ingebouwd hebben, in eerste instatie om casualties van eigen vuur in complexe oorlogsvoerings op basis van electronische communicatie te voorkomen ... en dat kan natuurlijk ook op een ander manier ingezet worden ...
| #215175 | 21-07-2014 22:05 | Nico de Geit
Pol Pot droomde van een samenleving in harmonie met de natuur, zonder geld, banken of schulden. Kleine zelfvoorzienende leefgemeenschappen. Dat mocht niet van Washington.

Pol Pot vergelijken met Obama raakt kant noch wal.
Nico de Geit's avatar
| #215182 | 21-07-2014 22:24 | liedetecter
Pol Pot vergelijken met Obama raakt kant noch wal.
Mwaa ... Obama droomde ook van 'change' ... is uiteindelijk meer van hetzelfde geworden, net als bij Pol Pot: massa moord ...
| #215211 | 22-07-2014 09:45 | Paul2

Pol Pot droomde van een samenleving in harmonie met de natuur, zonder geld, banken of schulden. Kleine zelfvoorzienende leefgemeenschappen. Dat mocht niet van Washington.

Klinkt als zweverig Zen

Maar helaas kunnen velen daar niet meer over navertellen
De gecombineerde effecten van dwangarbeid, ondervoeding, slechte medische zorg en executies resulteerden in de dood van ongeveer 21% van de Cambodjaanse bevolking. In totaal zijn naar schatting 2 tot 4 miljoen mensen gestorven onder zijn leiderschap.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Pol_Pot
| #215258 | 22-07-2014 19:38 | Atlas
Krijg je vaak als je idealisten aan het roer zet van een land.

@Liedetecter: alle Surface to Air Missile - systemen hebben als het goed is een IFF (identification Friend or Foe) module. Dat systeem is wel een beetje ingewikkeld, dus op civiele airliners zit het niet. Bij een F-16 bijvoorbeeld is het herkenbaar aan de vier platte antennes op de neus, vlak voor de canopy, in de lengterichting.

Diana_FC_-0679.jpg

Hier overigens een goed artikel van The Post; met aan het einde een paar links naar o.a. IFF.

http://nieuws.thepostonline.nl/2014/07/20/mans-en-garde-buk-s-300400-sam/
| #215263 | 22-07-2014 22:13 | JFK
Hitler droomde van een wereld zonder centrale banken, een wereld zonder een agressief nomadenvolk van de steppen dat zich van achter een bijbelse dekmantel in iedere mogelijke machtpositie wist te insinueren, hij wou ze als straf naar een onbewoond tropisch paradijs deporteren.
Moet je zien hoe dat is afgelopen...

De term 'Nazi' is sinds zijn ontstaan tijdens de Tweede Propaganda Oorlog een belediging geweest, en ik kan begrijpen dat goed geinformeerde individuen zoals deze hier aanwezig zijn ook wel eens naar een belediging grijpen wanneer zij emotioneel worden.
Maar weet wel dat je in de zin van je aartsvijand handeld en zijn woorden gebruikt.

De terroristische knokploegen van Kiev hebben niets, maar dan ook helemaal niets, met het eervolle Nationaal-Socialisme van toen te maken, zij handelen naar de Bolsjevistische methoden van Stalin en Washington, methoden waar Putin boven uit gegroeid lijkt te zijn...
JFK's avatar
| #215322 | 23-07-2014 16:08 | Atlas
JFK, ik kan dat verhaal van Hitler's droom moeilijk rijmen met een Kristallnacht om maar iets te noemen. Vanaf het begin zijn in het 'derde rijk' joodse mensen op de korrel genomen.

Poetin heeft niet zo'n beste pers als het gaat om persvrijheid; http://www.aivl.be/subthema/bedreigde-critici-van-het-poetin-regime/43338

Hij is zeker niet zo erg als Stalin of zo, maar om te zeggen dat zijn gedrag niet zou misstaan op een galadiner, nou nee.
| #215324 | 23-07-2014 16:46 | Frans Waterman
Hitler was hoogstwaarschijnlijk van Joodse komaf net als zijn vrouw Eva Braun en Nationaal Zionistisch
Frans Waterman's avatar
| #215375 | 24-07-2014 00:51 | JFK
Persvrijheid is een vreemd begrip, wat is de pers? Wat persen ze? Moet het hun toegestaan worden te persen wat ze maar willen, ook ten koste van het algemene goed?

Vanaf het begin was het enige doel het Zionisme uit Europa te verwijderen, de meest praktische methode was het om zijn dekmantel als geheel te verwijderen.
Dat kun je als 'op de korrel nemen' interpreteren, maar je kunt het ook als de einige praktisch uitvoerbare oplossing zien.

Ja er werd met dit doel in de ogen met Zionisten samengewerkt, nadat de oorspronkelijke Madagaskar methode geen optie meer was, maar er is geen enkel bewijs dat dat de top der Nationaal-Socialistische beweging zelf Zionistisch was.

Er waren ex-Joden in de NS beweging, overtuigde NS'ers die hebben bewezen niets met het Zionisme te maken te hebben, er waren ex-Joden lid der SS, er waren ex-joden die met hun laatste adem Berlijn verdedigden.
Jouw 'hoogstwaarschijnlijk' Frans, is niets anders dan 'spekulatius' en na-oorlogse propaganda.
JFK's avatar
| #215389 | 24-07-2014 10:52 | Frans Waterman
Ik ben halverwege mijn private studie judaïsme, maar de invloed van joden op de westerse beschaving is tamelijk groot volgens mij.

Ik bedoel heel de Nederlandse en Britse geschiedenis vanaf de 7 provinciën; Koning Willem III, Prins Maurits, Oliver Cromwell, gebroeders De Witt is Joods volgens mij.

Geschiedenis van Portugal; Pedro Cabral?: de orde van Christus waren voormalige tempelridders dus ook heel veel Joden volgens mij.

Het enige Rijk wat niet direct onder Joodse controle stond was volgens mij het Spaanse Rijk waar dan weer wel veel Dominicanen en Jezuïeten invloed hadden hoewel de adellijke famlies: Hertog van Alva en de De Guzman ook anders doen vermoeden.
Frans Waterman's avatar
| #215398 | 24-07-2014 12:35 | liedetecter
@atlas ...
ale Surface to Air Missile - systemen hebben als het goed is een IFF (identification Friend or Foe) module. Dat systeem is wel een beetje ingewikkeld, dus op civiele airliners zit het niet.


Blijkt dat NATO oefeningen (TRIDENT-III) in de regio aan het doen was op het momnet van de MH-17 tragedie, waarbij een jet zo'n 3 km een commercieel passagiers vliegtuig benadert, de radar/gps weet te "jammen" zodat radar van grondtroepen het passgiers vliegtuig als "military aircraft" herkent ipv een airliner ....

@Frantzzzzz, allemaal prima die te pas en te onpas te berde gebrachte joodse studies, maar zou je ze dan in een eigen joods/anti jooods/illuminatie draadje willen plempen kwa off-topic? Kan je eindeloos uitbreiden naar eigen behoefte ...
| #215402 | 24-07-2014 12:52 | Atlas
Ik las het. Ben benieuwd of we daar ooit iets over horen.

@Frans; eens met Liedetecter. Start eens een draadje:)
| #215407 | 24-07-2014 14:21 | Frans Waterman
@liedetectie, Atlas,
Zoals gezegd ben ik pas halverwege mijn onderzoek maar investeerders in het onderzoek zijn altijd welkom. Ik kan eventueel hoogstpersoonlijk naar Sweetlake City komen om het contract te verlengen.
Frans Waterman's avatar
| #215412 | 24-07-2014 14:40 | Nico de Geit
De brokstukken die liggen in Donetsk zullen toch wel van de MH17 zijn? Of zijn ze van het verdwenen Malaysia toestel? Wie het (zeker) weet mag het zeggen.
Nico de Geit's avatar
aanmelden / inloggen