Door community (initieel Best Well), Op zat 23 jun 2018 22:13, 0 reacties, nieuws

Wat is er waar van de aanslag met raketwerper op Panoramagebouw ?
De aanslag op het gebouw van de bladen Panorama, Nieuwe Revu (en andere) van donderdagavond rond 23:00 uur is een opmerkelijke uit een reeks met raketwerpers die weer veel weg heeft van nepnieuws geproduceerd door de mainstream media. De verdachte was binnen 7 uur gearresteerd, wat wel heel opmerkelijk te noemen is. Helemaal als je het verhaal rond de verdachte bestudeert blijkt het te gaan om de nogal klunzige “crimineel” Richard Z. (41 jaar). Je gaat dus op een pand schieten van een tijdschrift dat recent nog over jouw motorclub publiceerde en snijdt de kabels van de beveiligingscamera’s door (zie dit artikel in het AD) en beseft je dan niet dat je waarschijnlijk de eerste de beste verdachte bent? Richard Z. is president van de Chapter Silencio, afdeling Woerden, van motorclub Caloh Wagoh MC Main Triad. Het AD meldt:

Een paar maanden geleden schreef Panorama nog dat twee mannen die worden vervolgd voor het doodschieten van de Amsterdamse crimineel Jaïr Wessels banden hebben met Caloh Wagoh MC.

Dan weet je toch dat de link naar jou wel heel erg snel gelegd is? Als je dan toch besluit om met een raketwerper lekker op de gevel van zo’n blad te gaan lopen schieten, zorg er dan tenminste voor dat je de lanceerbuis onvindbaar maakt. Maar nee, Richard Z. liet de raketwerper gewoon lekker slingeren.


bron: deredactie.be

Er zijn geen media te vinden die serieus kritisch zijn op dit verhaal, waarmee ze allemaal keer op keer weer bewijzen de perceptiemanagers te zijn die het volk moeten bespelen met psychologische operaties (PsyOp’s) die er voor zorgen dat nieuwe wetgeving of maatregelen doorgevoerd kunnen worden.

We zien de laatste tijd veel aandacht voor de motorclubs en dat lijkt te maken te hebben met de focus op potentieel gewapend verzet in de maatschappij. Motorclubs noemen we liever motorbendes. Die zware jongens handelen in drugs en lopen met imposante wapens rond. Is dat niet een prachtig probleem voor de stelregel ‘Problem, Reaction Solution‘? Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je de agenten van de politiestaat zwaarder wilt kunnen bewapenen, zonder dat het volk daar raar vanop kijkt? Je moet het probleem geloofwaardig verkopen, de reactie uitlokken via publicaties in jouw patsy media om de oplossing er vervolgens zonder weerstand door te kunnen drukken. Is het dan niet handig dat zo’n presidentje van een motorclub een raketwerpertje in huis heeft gehaald? Ik zie de gepantserde politiewagens al door de straten van Amsterdam rijden. Mark my words.bron: military-today.com

De belangrijkste reden waarom ook deze verslaggeving weer op nepnieuws lijkt, komt uit het feit dat wapendeskundige (subliminale programmering: ‘we moeten alles aan de deskundigen overlaten’) Jas van Driel in de Telegraaf meldt dat het om een RPG-18 raketwerper zou gaan. Nu we weten dat Richard Z. de lanceerbuis gewoon thuis naast een koud pilsje had staan, kunnen we dus ook met stelligheid achterhalen welke raketwerper is gebruikt. Gesteld dat Jas van Driel gelijk heeft en het inderdaad om een RPG-18 gaat, dan zijn dit de specificaties van dat apparaat (aldus de website weaponsystem.net):

The RPG-18 fires the PG-18 HEAT rocket. The shaped charge warhead will pierce 300 mm of homogenous steel armor. Alternatively it can penetrate 1 m of brick or 0.5 m concrete. The maximum effective range is 200 meters. The practical range is quoted as 100 to 150 meters.

De website military-today.com meldt zelfs dat de raket door een meter gewapend beton heen schiet. Het wapen is geschikt om bunkers kapot mee te schieten. De raket penetreert het gebouw (zelfs dus door gewapend beton van minimaal een halve meter dik) en komt vervolgens tot ontploffing. Kijken we dan naar de schade van het Panoramagebouw, dan moeten we bijna wel een lachbui krijgen.

De media zijn wel erg scheutig met het wegzetten van Richard Z. als gevaarlijk crimineel, maar ik vraag me af hoe serieus we dat allemaal moeten nemen. Ligt er eigenlijk wel cash geld bij zo’n Bank of Japan die deze Richard overvallen zou hebben? Mijn onderbuik gevoel zegt dat we hier opnieuw met nepnieuws te maken hebben en ik raad u aan eens op te letten wanneer we de pantserwagens in het straatbeeld zien verschijnen. U weet wel: Problem, Reaction, Solution.
Annotaties:
aanmelden / inloggen