Door community (initieel vonnegut), Op maa 12 jun 2017 19:52, 0 reacties,    

We leven in een NEP wereldWe leven in een NEP wereld

Dat we in een consensus realiteit leven wist ik al lang en dat de media de poortwachter voor die consensus realiteit zijn was mij ook bekend maar toen ik onlangs de documentaire “What the Health”, over de zogenaamde gezondheids organisaties (diabetes, kanker, hart en vaat ziektes) zag, werd ik toch wel enigszins van mijn stuk gebracht. Als complotdenker ben je natuurlijk al enigszins paranoïde als het om politiek en de wereldproblematiek gaat en ik ben, met een gereformeerde opvoeding in de rugzak, ook bekend met het feit dat mensen geneigd zijn tot alle kwaad maar dat de wereld zo smerig en corrupt was had ik eigenlijk ook nog niet durven denken.

Uit die documentaire komt namelijk glashard naar voren dat die gezondheids organisaties in bed liggen met de organisaties die ze eigenlijk zouden moeten bestrijden. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt bijv. dat bepaalde producten zeer slecht zijn en hart en vaat ziekten, kanker of diabetes kunnen veroorzaken. Op de websites van de grootste gezondheidsorganisaties worden echter diëten aangeprezen waarin die producten wel voorkomen en wat blijkt nu, de gezondheidsorganisaties worden gesponsord door de producenten van die producten. Met andere woorden de gezondheidsorganisaties maken misbruik van mensen met bepaalde ziektes. Ze zamelen op allerlei manieren geld in en krijgen geld toegestopt van de voedsel industrie om vervolgens de grootste oorzaak van de ziekte waar ze tegen strijden compleet te negeren. Duizenden mensen hebben een goedbetaalde baan bij deze organisaties en durven daarom niet te zeggen dat de keizer geen kleren draagt.De directeur van de diabetes organisatie in de V.S. wilde voor de camera niet ingaan op bepaalde onderzoeken die bepaalde voedselsoorten als oorzaak voor diabetes hadden aangewezen. Hij reageerde als door een wesp gestoken op een vraag van de documentaire maker over die onderzoeken en stopte direct het interview. Daarmee gaf de directeur natuurlijk te kennen dat hij flink betaald wordt door een bepaalde voedsel lobby want je zou toch denken dat iemand van een diabetes stichting juist heel erg geïnteresseerd is in nieuwe onderzoeken naar diabetes en hoe je deze ziekte het beste te lijf kan gaan.

Kortom we kunnen mensen die zogenaamd over onze gezondheid waken niet meer vertrouwen. Het wetenschappelijk onderzoek wordt trouwens ook vaak gefinancierd door de voedselindustrie en we weten allemaal dat wie betaalt die bepaalt. Zo was er onlangs een groot (wetenschappelijk) onderzoek naar de gezondheidsgevolgen van fructose en dat onderzoek werd betaald door Coca Cola. Wat schetst mijn verbazing…niets aan de hand…u kunt zoveel frisdrank met fructose drinken als u maar wilt….geen centje pijn.

Het probleem is natuurlijk dat onze economie is gebaseerd op bepaalde peilers en als we een van die peilers onderuit halen dan stort een belangrijk deel van onze economie in. Dat dit ten koste gaat van vele miljoenen levens wereldwijd moet worden gezien als bijkomende schade en aan die schade verdient de gezondheidszorg en farmaceutische industrie ook weer vele miljarden. Mensen die ziek worden en dood gaan brengen geld in het laatje…heel veel geld en daarom zitten we met z’n allen in een vicieuze cirkel van corruptie en hypocrisie.Politici worden wereldwijd gesteund door de lobby van banken, farmaceuten, olie, voedsel etc. en worden direct omgekocht of via het draaideur systeem, waarbij politici na hun politieke carrière, goedbetaalde baantjes krijgen bij grote bedrijven. Dit alles staat natuurlijk een eerlijke, onafhankelijke beoordeling in de weg en leidt tot slechte wetgeving die de belangen van het grote geld dienen.

Het is een vorm van corruptie die tot in de poriën van onze samenleving is doorgedrongen en is geaccepteerd door vrijwel iedereen en daarom eigenlijk onuitroeibaar is. Het is als een vrouw die accepteert dat haar lieve man iedere avond zijn dochters misbruikt en daar maar niets van zegt omdat ze bang is dat anders haar fijne gezinnetje naar de knoppen gaat…
Annotaties:
aanmelden / inloggen