Door Ness, Op vri 24 maa 2017 21:39, 5 reacties,    

We lopen hier op eieren zeg
Syp Wynia legt uit waarom. Het stukje gaat over die posters van Erdogan in Rottendam, en waarom het veel te paranoia is om die weg te halen. De bevolkingsgroep/lobbygroep Erdogan/AKP'ers heeft het recht om reclame te maken, dat recht kan men die mensen niet ontnemen. Ik denk dat Aboutaleb hier bakzeil moet halen. Die man krijgt inmiddels wél grijze haren van de hele situatie neem ik aan. Dan liggen buitensporige reakties voor de hand. Het is niet Aboutaleb's schuld dat er zoveel paniek rond Nederturken ontstaat; dat komt omdat er slecht geregelde wetgeving is op gebied van paspoorten. Maar zelfs al zouden alle Nederturken vandaag nog hun Turkse paspoort weggooien, dan nog heeft de AKP dit recht meen ik, zolang de boodschap aan fatsoensregels voldoet.
Annotaties:
| #258982 | 25-03-2017 10:37 | ..................
Achteraf blijkt dus dat ze onschendbaar waren en nederland ze niet mocht aanhouden.In het geniep Kutte wel zijn excuus heeft aangeboden.

Het kan ook spel zijn.Wat merkwaardig is dat is dat Turkije precies doet wat de NWO wilt.
Turkije is een staatsreligie en ruimt met de rest alle tegenstanders op.die bv een califaat willen of in ieder geval geen corrupte politieke systeem.
Je heb een califaat en een califaat.
Dat van IS is een fake califaat.omdat nergens in de islam staat dat je ze moet doden.
Het leuke ervan is dat juist in het oude testament en bijbel staat beschreven om andersdenkende te vermoorden/uit te moorden.
| #258983 | 25-03-2017 11:30 | Ness
Nou Tamso, idd. Als Turkije een fatsoenlijk voorbeeld kan geven van een goed georganseerde samenleving, waarin Islam is geïncorpereerd, dan is Turkije welkom als gast. Want kijk, de relaties Oiropa en Turkije zijn heel erg oud. Omdat hier zo verrekte veel moslims aanwezig zijn, moet de islam enigszins worden tegemoet gekomen. In die zin is een partij uit die hoek wel welkom, mits ze zich een tikkie gedeisd houden. Want wij stellen hier eisen als ontvangers van gasten.

Dit is een rechtstaat, soms een kromstaat. Het rechtenstelsel op zich is hier OUDER dan de godsdienst. Het zit ingebakken. Het was al een factor voordat het christendom zich hier vestigde. Het is deel van "het Nederlandse Wezen", de ziel van het land zeg maar, ruim ingeschat. Mensen hier zijn heel wetsgetrouw, met geloof vrij ruim op de tweede plaats.
Ness's avatar
| #258984 | 25-03-2017 16:36 | ..................
Ik ben geen pro erdogollem fan.
Maar weet je wat het hypocriete van alles is,dat landen als saoudie onbesproken blijft.
We (truthers) weten allang dat IS (radicale islan) vanuit saoudie komt.
En dat saoudie een dictatuur pur sang is.
Daarover hoor je nooit wat.

Voor de rest lijkt het mij te gaan om een complot.

Ik las van de week een interview van Bishop Williamson hoe hij het zag,en daarin moet ik hem wel gelijk geven.
De vuile zio joden (zie zweedse jodin) over de multi culti samenleving,om joden een speciale plaats te geven in europa,om die one world goverment te vestigen.
Met het binnen halen van moslims,ze (socalljews) het cultuurtje van europa willen veranderen.

Ik denk inderdaad dat dit het doel is,maar dat het doel nog erger is dan wat ze doen overkomen.
Die refo's zijn ook weer achterbakse gluiperds,wat hun eindtijden zien uitkomen,of willen zien uitkomen.
Zie de arnegendon,waarin het westen tegen het oosten de eindstrijd zal uitvechten.
Je heb eigenlijk nu 2 kapiteins op een boot in europa.
De socalljews en de refo's wat beide lopen te stoken.
We weten allebei dat socalljews de media domineren en bepalen wat nieuws is.
Het haat zaaien en het vermelden van hoaxen over de radicale islam is een doel op zich.
Hoe dan ook..een oorlog tegen het westen moet er komen.
Het gaat niet zozeer alleen om de moslims,want ook rusland en china zullen erin worden meegezogen
Aan de ene kant vertrouw ik die Putin ook niet.
Hij is ook een zakenmannentje.
Aan de andere kant het die vuile ziobende is die uit is op een confrontratie.

Dat turkije het pispaaltje is geworden te maken heeft met de banden die turkije heeft aangehaald met rusland,en dat zint zio europa niet.
Wat ik vind van nederland,dat is het het schaapjes zijn.
De meeste hebben shit for brains.En zijn heel makkelijk te beinvloeden,en te besturen.
| #258985 | 25-03-2017 18:14 | Ness
Nou over joden. Ik heb niks joods, maar ik heb wel wat met joden, en dan ook nog vanuit diverse invalshoeken. De QM/wiskunde zegt mij dat DIE ZAAK MOET WORDEN OPGELOST. Want het gaat niet over, niet vanzelf.

Joden hebben daar van oudsher gewoond, net als christenen. Israel mag geen arabieren wegjagen, maar ook geen christenen of hun eigen piepels, en dat laatste doen ze dus wel. Er zijn plenty prima joden. Maar die krijgen de schuld van eeuwen over zich heen. Die kant moet het niet uit. Zij zijn hier altijd gedoogd, en wij waren maar wat blij met de joodse bakkertjes.

En als ik naar mijn familie kijk, dan denk ik dat je in ons bloed zomaar flink wat berber aantreft, en/of uit evt nog verder weg uit het MO. Maar dat zegt mij persoonlijk verder weinig. Er zijn nog steeds veel onderlingen verbanden, en een hele Amsterdammer is op zeker een halve jood. Maar so what.

Israel heeft een natuurlijk recht van bestaan want een eigen tijdslijn met happenings intern en extern. Dat krijg je niet weg dat zul je moeten accepteren. Maar je moet erg oppassen met iets op papier zetten. Je moet nooit wat tekenen met die gasten. Je moet met je eigen voorstel komen, beetje beleefd graag. Israel moet echt heel erg gaan inbinden want het gesodemieter hangt iedereen de strot uit na 70 jaar. En de NL'ers hebben daar wat over te zeggen. Want ons kent ons.
Ness's avatar
| #258986 | 25-03-2017 19:55 | Ness
Ik wil wel heel duidelijk stellen dat ik me met heel israel en al het gezeik en geziek niet meer bemoei. In tegenstelling tot Geert, die soms aan alle kanten over Israel heen dweilt, ben ik helemaal klaar met dweilen en Israel. Kome wat kome. Kijk eens, je hebt respect op te brengen voor mensen, ook als dat Arabs zijn. Punt. Als het daar al mis gaat wat je de dan nog van mij? Mij ben je kwijt. Krijg het rambam, Israel. Jullie hebben mijn uhm moedertaal vermoord, het Jiddisch. Kankerjoden :P. Hier kom ik mee weg. Hahaha
Ness's avatar
aanmelden / inloggen