Door Ness, Op maa 12 sep 2016 10:53, 9 reacties,    

We maken van Israël het grootste Joodse getto ter wereldIk zeg: doen! Zeker op de manier die de schrijver voorstelt:

"Baram is zelf actief in de beweging ‘Twee Staten, Eén Thuisland’. Deze club, een burgerinitiatief van Israëliërs én Palestijnen, ziet heil in twee aparte staten met een fluïde scheiding, die samenwerken in een confederatie. Simpel gezegd: de Arabieren in Israël kunnen blijven, zij worden Palestijns staatsburger en Israëlisch ingezetene. Ook de kolonisten blijven waar ze zijn: zij worden juist Israëlische staatsburgers die in Palestina wonen."

Dit is geen oplossing, dit is de de-facto situatie. Dit is een kutsmoes van formaat. Aangezien er niets kan worden opgelost, in geen 1000 jaar, zal het Israhel-gebeuren uiteindelijk op precies één manier eindigen: met een bloederige, alles vernielende oorlog. En alle partijen staan al trappelend klaar. Maar men moet het zelf weten in Israhel. Wie in een beerput wil wonen moet niet janken als hij stinkend verzuipt. Israhel heeft geen bestaansrecht, en heeft het nooit gehad. Dat is uiteindelijk de kern van de zaak, alle blabla daargelaten. Pallywood en Hollywood, het is om het even. Het vernielen van een maatschappij in balans (Levant, Arabische wereld) - en daar gaat het om, balans, ook al gruw je van de methode waarop die bereikt wordt - is een business model. Dat was de opzet en die is geslaagd. Tot groot genoegen van de maffia, voor wie Israel slechts een militaire basis was en is. Met gedresseerd kanonnenvoer.

@Israeli's: het is niet veilig waar je zit. Als Israhel onbruikbaar wordt dan gaat Israhel onder de bus. Ook daar kan men lekker misbruik van maken. Het maakt voor de toekomstige slachtoffers niet uit wie er wint of wie er gelijk had. Wie oren heeft die hore.
@Palestijnen: veel sterkte en succes.
Annotaties:
| #254483 | 13-09-2016 11:35 | Ness
Over het bestaansrecht van mensen kun je heel kort wezen. Dat heeft iedereen, punt.

Maar een staat? Een staat/natie verwerft bestaansrecht dmv constant knokken voor het behoud van de identiteit. Door alle eeuwen heen. Zo'n natie heeft een gemeenschappelijke taal, een gemeenschappelijke historie, een eigen cultuur, tradities, gewoonten en een volksziel, een sausje waar iedereen die binnen die natie geboren is wordt overgoten. Een pseudostaat als Israel speelt vals in dit opzicht vanaf het begin. Zonder steun van Amerika zou het als een plumpudding in elkaar zakken.

Miljarden Amerikaans belastinggeld gaan daar wit naar toe en ettelijke miljarden via internationale criminaliteit gaan er zwart naar toe; via de totale greep op Palestijnse gebieden gaat ook het grootste deel van de 'hulp' naar Israhel toe. Heel Israel is een witwasmachine, een slushfund. Van de Amerikaanse maffia voornamelijk, en in het verlengde daarvan van de ganse verzameling maffia's behalve de katholieke.

In IsraHel is je carrierekeuze beperkt tot werken voor het militair-industrieel complex, wat staatsverzorgertjes en daargelaten. Het echte werk wordt gedaan door geëmporteerde slaven of Israelische Palestijnen, want een jood maakt daar zijn handen niet vies aan, dit is traditie en al vele malen bevestigd.

Israhel heeft een kunstmatige taal, een kunstmatige historie en uitsluitend op (een hele rare, primitieve) religie tradities. Israhel heeft geen ziel. Judaime is pakweg 95% bijgeloof van het ergste soort. Ultra's mompelen doorlopend vervloekingen en verrichten rituele handelingen alsof ze aan een psychose lijden, en dat doen ze ook.

De historie van Israhel berust op flutleugens. Israeliers zijn grotendeels Europeanen. Hun religie is nooit geaccepteerd in Europa want zodra joden hun religie op traditionele wijze gaan 'beleven' worden ze aangemerkt als criminelen en verjaagd. Een joods ras bestaat al 2000 jaar niet meer. Het jodendom als religie is gezien het aantal aanhangers, een totale flop.

In Spanje rond 1400 kwam er een einde aan de Islamitisch-JOODSE bezetting van dat land. Moslims en joden werden verjaagd. Wat is daar bijzonder aan? De geschiedenis bulkt van dit soort verschuivingen, maar de enigen die er na 20 eeuwen nóg over janken zijn de so-call joden.

Het morele bestaansrecht van Israhel zou moeten blijken uit oude boekjes, mythen en legenden, en de holocaust. Daar blijft dus na onderzoek niets van over. De bevolking bestaat uit de nakomelingen van mensen die onder valse voorwendselen naar Israhel zijn gedreven vanuit de Europese en Arabische wereld, via zionistische terreur inclusief valse vlagjes. Die eerste kolonisten zijn subiet ontdaan van hun cultuur, hun taal, hun geschiedenis; hun identiteit werd gewist en vervangen door een kunstmatige. Maar zo'n bezopen allegaartje voegt zich niet. Zonder de Palestina-kwestie vliegen ze daar elkaar naar de strot in no-time. Israel is een volle leugen. En een leugen heeft geen bestaansrecht.
Ness's avatar
| #254485 | 13-09-2016 12:03 | tamsowashere
Als we het gaan hebben over de oorspronkelijke bewoners/veroveraars op dat gebied,dan moeten we hen het volk van israel noemen.De hebreeuwers.Tot ca 700 vC hebben ze gezamelijk als 1 volk geleefd in het gebied wat nu israel heet.
De hoofdreden was het belastingheffen van de laatste koning,omdat hij in luxe wilde leven.
Daarbij geloofde hij niet meer in de leer van het oude testament en ging zich bezig houden met een occulte leer.
Wat een shisma tot gevolg heeft gehad en het land uiteen viel.
Vanuit daaruit sekte's zijn ontstaan,wat we de judaisten/judea/juda zijn gaan noemen,wat ontstond na de val van israel.
Volgens het oude testament is dat land verloren gegaan,omdat er in andere goden werd geloofd,dan hun god,en dat ze dat beloofde land nooit meer zouden terug krijgen.

Het messiaanse jodendom is ontstaan rond 300 vC en waren de voorlopers van het huidige christendom.Daarin word de komst van een messias/nwo aangekondigd.
En waarin israel zogenaamd word terug gegeven,of wat zogenaamd het jodendom zou toebehoren en konden claimen.
Wat niet waar is en een fabeltje.
Het is wel het christendom die nu naar dat doel toewerkt.

Dan heb je ook nog de islam die eigenlijk hetzelfde zegt,dat israel toebehoort aan het volk van israel.

En dan heb je ook nog die talmoed joden,die zichzelf beter achten dan het goyim.Vanuit daaruit dat nationalistische gedachtegoedje is voortgekomen.Ook dat NWO denken hetzelfde is als dat van die talmoed aanhangers.

Als je het nieuwe testament erbij pakt,veel van die profetien (menselijk handelen) zijn uitgekomen.

En laatste punt is wat ik wil maken,dat de hebreeuwers/nazaten van abraham eerder zwart waren,dan blank zoals die netayaho of andere fop joden,die afstammen van japeth.

Feitelijk ben ik het wel eens met de titel van dit topic,omdat het een ghetto moet worden voor de socalljews,omdat echte aanhangers van het oude testament weigeren te wonen in een zionistische politieke israel.
Het doel van die refo's is alle joden bijeen trommelen voor de laatste dag des oordeels.

Voor die occulte aanhangers is het evenbeeld van die ene god nabootsen,door israel opnieuw op te bouwen.

Het huidige probleem zijn al die godsdiensten bij elkaar die niet door 1 deur kunnen.
Als die NWO dat probleem zou kunnen oplossen,dan zou ik voorstander zijn voor die nwo.
Uiteindelijk draait het alleen om macht.
tamsowashere's avatar
| #254487 | 13-09-2016 12:38 | Ness
Heeh Tamso :) Zeg ik vloek behoorlijk op de islam en Turken, omdat in dit policor moeras dringend behoefte is aan keiharde feiten. Feiten die Nederland kunnen helpen te overleven en de hoogst noodzakelijke collectieve identiteit te behouden. Want Nederland wordt opgevreten door de maffia. Maar het getier is geenszins persoonlijk bedoeld; wie zich toch persoonlijk voelt aangevallen heeft ruim onvoldoende eigen identiteit, al zal een en ander vast behoorlijk pijn doen. Hakken, spaanders, sorry.

Voor wat Israel betreft: het is een militair versterkte maffiabasis die via oplichterij staatsrechten heeft verworven, meer niet. Het doel is de Arabieren permanent in onbalans te houden om greep op de grondstoffen te verzekeren. Daarom wordt ook de verrotting van de Soennie-religie door diezelfde maffia aangestuurd, en dat al heel lang. Dragers van die rot in NL zullen nimmer geaccepteerd worden. Wij hebben onze eigen rot en het is al lastig genoeg dat op te schonen.

Dubbele Europese paspoorthouders in Israel moeten beseffen dat hun ouders en grootouders gewoon terug naar huis hadden gekund. Want er was helemaal geen sprake van jodenvervolging in West-Europa, voor de oorlog niet, tijdens de oorlog niet en na de oorlog niet, althans niet vanuit de bevolkingen, op een paar ratten na. En een atheistische jood is een contradictio in terminis. Zo'n indeling kent Europa niet want hij berust op waanzin en sprookjes. Wie niet reli-jood is, is domweg geen jood, en fuck de hasbara/propaganda. Datzelfde geldt trouwens voor moslims. NL sterft van de so-call moslims :P
Ness's avatar
| #254490 | 13-09-2016 16:56 | tamsowashere
Dat er geen joden werden vervolgd in wo2 vind ik wel iets te ver gaan.
De bruikbare joden konden emigreren naar israel.Diegene die niet naar israel wilde gaan,vertrokken naar amerika.
Ook die zionisten de grens dichtgooide voor de gevluchte joden.
En dan heb je nog de kansarme joden die geen cent te makken hadden en de religeuse joden die israel afwijzen.
Die zijn daadwerkelijk slachtoffer geweest voor die jodenhaat,wat als doelstelling Israel had.
Zonder jodenhaat/adolf Hitler,er geen israel bestaan had/heeft.
Je kan stellen dat er socalljews zijn geweest,die hun eigen volk hebben opgeofferd,wat je de holocaust/brandoffer kan noemen voor israell.

Inderdaad wat je hier moslims noemt ook socallmoslims zijn.
Alleen schijnheilig doen tijdens ramadan.
tamsowashere's avatar
| #254492 | 13-09-2016 17:39 | Ness
Dat er geen joden werden vervolgd in wo2 vind ik wel iets te ver gaan.

Ik ook. De vervolging, het afvoeren en opsluiten in kampen, dat is zeker gebeurd. Bovendien hebben in Oost-Europa veel joden het kamp niet eens gehááld. De vraag is slechts: wie zette dit in werking? Voor Nederlanders kwam het als een verassing hoor. Er was een bezetting gaande; iedereen had problemen, en het afvoeren van joden heeft er heel diep ingehakt. Het verhoogde de angst voor de Nazi's en de eigen regering bij de rest.

De 'joodse geschiedenis' is voor een deel een en al gezeik over pseudo vervolgingen op een paar uitzonderingen na. Kijk als je binnenkomt met een religie die stelt dat Jesus in de hel in zijn eigen vuiligheid wordt gekookt dan vraag je om moeilijkheden. Dan moet je niet janken maar je conclusies trekken. Om te integreren zal je religie op de schop moeten, zoals nu ook de moslims bemerken; anders krijgen westerlingen de Islam domweg niet door de strot en wordt je bij het minste geringste collectief uitgespuugd. Want integratie gaat niet per individu maar per groep.

Maar ook de vervolging in ww2 was een pseudo-vervolging. De bankiers, de nazi's, de zionisten, de maffia hebben het op hun geweten. Niet de bevolking. Want het waren ONZE joden. Ze waren eigen. Men had er geen problemen mee; het waren tenslotte Nederlanders. Men kon prima met elkaar opschieten. Ik ben zelf het levende bewijs.

Het had prima kunnen lukken trouwens, het concept Israel. Maar dan hadden ze hun graftakken moeten weren. Want het zijn altijd de rabbijnen die de joden de das omdoen, uiteindelijk. OOK in ww2.

De nieuwe brandoffers worden met subsidie op de West Bank door een kudde zeugen geworpen. Ik noem het zo omdat het voor de geschifte schuimbekkers zeugen zijn. In Israhel is het fokken van koters een dikbetaald beroep.

Die krijg je niet weg. Die gooien met hun vrouwen en kinderen of gebruiken ze als schild. Ga dan maar schieten, als normaal mens... Ik heb het gezien op TV, ooit, met de ontruiming van kolonisten in Gaza. Daar was een Belgisch wijf bij dat in Belgie onmiddellijk uit de ouderlijke macht zou zijn ontzet.

Tegen de tijd dat er 6 miljoen 'joden' zijn in Israhel, gaat Israël onder de bus en begint het geween opnieuw. Dat plan ligt mi al vast. Extrapolatie heh, dmv de juiste info. Het restant wordt *elite* volgens de gekke graaf. Onze nieuwe heerschers.... Nja...
Ness's avatar
| #254497 | 13-09-2016 19:14 | Ness
Ter bewijs van anti-integratie retoriek: https://www.youtube.com/watch?v=KliaqV1uYDs
https://duckduckgo.com/?q=jesus+as+a+monkey+television+show+israel&t=ffab&ia=web <--van het net gehaald, maar niet om aan te zien zo platvloers. Zo denken ze daar in Israel over het christendom. Niet dat het mij wat kan schelen, maar anderen wellicht wel. Dus tis maar dat U het weet.

Zo dachten de joden er in 1517 ook over. Luther kreeg er een antisemitische fittie van. Toen was geloof nog allesoverheersend bij mensen, dus zulk gelul kon je je als immigrant niet veroorloven. De meeste joden waren toendertijd analfabeet dus die hebben dit nooit begrepen; het waren de schriftgeleerden die de vervolgingen uitlokten en dan aan het janken sloegen elders. Serieus.
Ness's avatar
| #254512 | 14-09-2016 02:31 | tamsowashere
Dat joden analfabeet waren,betwijfel ik.
Immers moet je de thora kunnen lezen,om je te beschouwen als een jood.
Precies al wat je aangeeft over het moslim zijn,dat de meeste wannabe moslims zijn,maar zelf de koran niet snappen.
Sinds het zionisme de staat israel heeft willen creeeren,het ook de jood nodig had om israel te bevolken,en juist dat probleem liepen ze tegenaan in europa om israel vol te proppen met joden,die er niet waren.
In europa leefde inmiddels de geassimileerde "jood",wat inmiddels een staatsburger was,en waaraan je niet kon zien of het een jood was.
Shlomo Sand legt het ook wel goed uit in zijn boek,the invention of the jewisch people,waarin een joods volkje werd gecreeerd,om israel levensvatbaar te maken.
Voor mij zijn zij dan ook slachtoffer geworden van dat zionisme die ze op dat moment nodig hadden.
Als je alleen al kijkt naar de voertaal van israel,het jiddisch is,wat uit oost europa kwam.

Daartussen zitten die rotte appels,die net zoals de westerse wereld machtsgeil is en de slechte naam creeeren voor alle joden.Misschien ook weer een doel op zich,om alle joden ter wereld onveilig te laten voelen,zodat ze alleen nog naar israel willen vluchten,waar ze denken veilig te zijn.

Als simpel voorbeeld was die schietpartij in die joodse supermarkt in frankrijk,waar toen ook de joden uit frankrijk werd gevraagd te emigreren naar het veilige israel.Vanwege dat "anti semitisme".
tamsowashere's avatar
| #254518 | 14-09-2016 09:22 | Ness
Rond 1500 was iedereen in Europa nog analfabeet op de soepjurken, adel en studerende elitekindjes na, Tamso, en bovendien stond veel opgeschreven in dode talen als latijn en hebreeuws. Het plebs was geheel afhankelijk van wat de soepjurken en geleerden verkondigden want niemand kon het natrekken.

De uitvinding van de boekdrukkunst veroorzaakte grote belangstelling voor (veel goedkopere) boeken over allerlei onderwerpen bij de middenklasse, in de eigen talen, dus ging de literacy met sprongen vooruit. Er ging een wereld open hoor. En een generatie later volgden de beeldenstormen en viel de 'moederkerk' uiteen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Beeldenstorm https://nl.wikipedia.org/wiki/Boekdrukkunst

Vroeger bestonden begrippen als discriminatie niet en grof geweld, inclusief collectief straffen, was de meest gehanteerde taktiek om een en ander recht te zetten. Het heeft geen nut met de ogen van nu de gebeurtenissen toen te beoordelen, laat staan te veroordelen, laat staan torenhoog op te blazen. En daarbij de eigen rol weg te laten. En dat alles de mensen van nu te komen nadragen. Er is praktisch geen groep in Europa die niet is vervolgd lol
Ness's avatar
| #254523 | 14-09-2016 10:37 | tamsowashere
Als ik me indenk in die joden,die niet waren geassimileerd in het westen,het een hechte groep is,die elkaar les geven.Ook het lezen door de familie word aangeleerd.

De bijbel is herschreven naar het latijns en het latijns lezen alleen door een bepaalde klasse gebeurde.

Een tekst op de vraag wie school heeft uitgevonden.

In het klassieke Griekenland bestonden er geen openbare scholen: alleen welgestelde kinderen ontvingen onderwijs van privé-docenten. De ‘school’ in Athene was Plato’s Academie. In deze ‘school’ waren er echter geen klassen of examens. Het was een plaats waar welgestelde denkers converseerden met elkaar, met Plato’s ideeën als uitgangspunt. Het Lyceum van Aristoteles was gelijkaardig, hoewel Aristoteles tweemaal daags een lezing gaf.

Ik meen dat er pas in 1900 school lessen werden gegeven.En het volk leerde lezen en schrijven.
tamsowashere's avatar
aanmelden / inloggen