Door community (initieel Erick16), Op vri 29 nov 2013 14:08, 2 reacties,    

Website Consensus 9/11 nu ook beschikbaar in het Nederlands

Het Consensuspanel 11 September is blij aan te kunnen kondigen dat hun website in zijn geheel is vertaald in het Nederlands, http://www.consensus911.org/nl/the-911-consensus-points-nl/

Het streven van het Consensuspanel 11 September is de wereld een duidelijke verklaring te verschaffen, gebaseerd op de onafhankelijke mening van experts, aangaande het meest duidelijke bewijs dat haaks staat op de officiële lezing over 11 september.

Het is het doel van het Consensuspanel een gerede bron te verlenen van op bewijzen gebaseerd onderzoek aan elk onderzoek dat kan worden uitgevoerd door het publiek, de media, de academische wereld, of elk ander onderzoeksorgaan of instelling.

De Consensuspunten zijn ontleend aan een Delphi-studie onder meer dan 20 deskundige panelleden die, zonder op de hoogte te zijn van de identiteit van de andere panelleden en hun inhoudelijke reactie, elk van de voorgestelde punten hebben beoordeeld op een schaal van 1-6, gedurende drie ronden van herziening en terugkoppeling.

De Delphi-methode is een standaard gereedschap voor consensus dat gebruik maakt van een methodiek voor de voortgang van wetenschappelijke kennis op gebieden als de medische wetenschap.

Wetenschap is een manier van denken: onderzoekend, open, gebalanceerd, met respect voor het bewijs, en op de hoede zijnd voor vooroordelen.

Door het inlassen van 3-4 ronden van anonieme terugkoppeling door 20 deskundigen heeft dit wetenschappelijke proces een ongekende graad van betrouwbaarheid opgeleverd voor de specifieke bewijspunten die haaks staan op het officiële verhaal over de gebeurtenissen op 11 september 2001.

Dit moet het voor de media mogelijk maken om een serieuze discussie aan te zwengelen over dit wereldveranderende fenomeen.
Consensus911.org/nl/
Annotaties:
29-11-2013 22:02 | 新作 ブーツ 特価
Website Consensus 9/11 nu ook beschikbaar in het Nederlands #zaplog
| #209022 | 29-11-2013 14:45 | Lanoe
Ik mis de consensus punten over het onmiddelijk verwijderen van de puinresten en daarmee bewijsmateriaal.
Naar mijn mening een van de beste punten om een strafzaak te beginnen tegen de verantwoordelijke hiervoor. Dit is nml een strafbaar feit en is aantoonbaar te bewijzen.
Lanoe's avatar
| #209058 | 01-12-2013 07:52 | Rotterdam
Laat me niet lachen. Welk bewijs moet dat zijn? Een melding op een complitsite zeker.

Ruim tweehonderden stukken staal werden maandenlang onderzocht door de Amerikaanse overheidsdienst FEMA in New Jersey. Een ander deel is - helemaal niet 'meteen' - verkocht aan diverse partijen, waarvan 70.000 ton naar India en China werd verscheept. Is allemaal na te lezen, maar toch draai je weer die grijze plaat hier af.
aanmelden / inloggen