Door community (initieel Witte Haai), Op woe 20 feb 2013 20:24, 6 reacties, nieuws

Weduwe 9/11 door Hooggerechtshof VS de deur gewezen

Ellen Mariani verloor tijdens de aanslagen op 11 september 2001 haar man Neil. De overheid bood haar meer dan een miljoen dollar zwijggeld.

Mariani sloeg het aanbod af en is vastbesloten de echte daders achter 9/11 te laten berechten. Al elf jaar lang voert ze een bittere juridische strijd.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft een rechtszaak van Mariani tegen Amerikaanse overheidsfunctionarissen afgewezen. Vincent Gillespie van het Ellen Mariani Legal Defense Fund legt uit: “Het draait om politiek. Ze willen alle rechtszaken om 9/11 tegengehouden. Als deze zaak de rechtbank zou hebben gehaald, zou er allerlei bewijs naar buiten kunnen zijn gekomen.”

ICTS

Vrijwel alle rechtszaken die te maken hebben met 9/11 worden behandeld door rechter Alvin Hellerstein. Eén van de gedaagde partijen is veiligheidsfirma ICTS International NV, een Israëlisch bedrijf dat vanuit Nederland opereert. ICTS heeft ook enkele Nederlandse dochterondernemingen waaronder Pro-Check International (PI) en Ramasso Holding.

Gillespie legt uit dat rond 9/11 meer dan 180 Israëliërs zijn aangehouden in New York op verdenking van betrokkenheid bij de aanslagen. De operatie werd overzien door de Amerikaanse oud-minister van Binnenlandse Veiligheid Michael Chertoff. De verdachten kregen een tik op vingers en werden weer vrijgelaten.

Rothschild Group

Joseph Hellerstein, Alvin’s zoon, werkte voor Amit, Pollak & Matalon, het advocatenkantoor dat nauw verbonden is met Cukierman & Company, het moederbedrijf van ICTS. Cukierman & Co. wordt geleid door Roger Cukierman en zijn zoon Édouard. Roger was eerder algemeen directeur van de Edmond de Rothschild Group. Ook was hij in het verleden voorzitter van de raad van bestuur van diverse durfkapitaalfondsen van de Rothschild Group.

ICTS (International Consultants on Targeted Security) is tevens het moederbedrijf van Huntleigh USA, het bedrijf dat de kapers op het vliegveld van Boston in de vliegtuigen zou hebben gelaten. Huntleigh is ook aangeklaagd door Mariani.

Heeft het zin om dergelijke bedrijven voor de rechter te slepen als de rechter zelf nauwe banden met de gedaagden heeft? Mariani blijft haar strijd voortzetten, ook al wordt er gedreigd met sancties en hoge boetes en ook al worden haar aanklachten bestempeld als ‘antisemitisch’.

Bron: Presstv.com
Annotaties:
| #197264 | 20-02-2013 23:47 | Patman
Raar verhaal.
Patman's avatar
| #197282 | 21-02-2013 17:16 | net wakker geworden
Dit verhaal sluit helemaal aan bij wat Bollyn al eerder heeft aangetoond: 'Israël did 911, All the Proof in the World'.

Ook de (joodse) Alan Sabroski, militair analist, heeft gezegd: 'The Military Knows, Israël did 911'.

Wat gaat er gebeuren als de Amerikanen het echte verhaal te horen krijgen? Je houdt je hart vast.
| #197285 | 21-02-2013 18:38 | Ness
Israel heeft zeker daadwerkelijk hulp verleend. Maar om Uncle Sam op deze manier vrij te pleiten schiet me toch in het verkeerde keelgat. Wat Israel ook heeft gedaan, het was met toestemming EN met instemming van (een deel van) de Amerikaanse autoriteiten - oa Rumsfeld en Cheney. De Bush familie wist er van en speelde mee. Als USA 'nee' had gezegd had 9/11 niet plaatsgevonden, zeker weten.
Ness's avatar
| #197286 | 21-02-2013 19:51 | Manus
Dit verhaal sluit precies aan bij bewijzen van ooggetuige Dimitri Khalezov die bevriend was met de bij 911 betrokken Mossad leider Mike Harari.

En Ness heeft gelijk dat er ook medewerking was van binnenuit, Cheney was duidelijk in charge en medebetrokken gezien zijn acties oa mbt niet neerschieten van missiles. Bush kan later meegezogen zijn of al eerder betrokken, er waren in ieder geval meer verraders.
Manus's avatar
| #197288 | 21-02-2013 20:25 | Ness
@ Manus: Deze internationale club criminelen is niet loyaal aan een land van herkomst. Het gaat ze puur om de winsten en schulden die voortvloeien uit oorlog. Daarom is het mi kortzichtig om 9/11 in de schoenen te schuiven van welk land dan ook.

Als het deze groep voordelig uitkomt om zowel Israel als Amerika te vernielen dmv (kern)oorlog of burgeroorlog zullen ze ook niet aarzelen. In alle gevallen zijn uiteraard altijd de burgers de lul.
Ness's avatar
| #197312 | 22-02-2013 11:52 | Manus
@Ness: Helemaal correct! Mossad en delen van Franse geheime dienst waren ingehuurd, niet in opdracht van staat Israel of Amerika, maar door een aantal van de machtigste oligarchen op de planeet. Klinkt afgezaagd, maar ook een deel van de vrijmetselaarorganisatie lijkt hierbij als coverorganisatie gebruikt te zijn..

- objective 1 Verdeel en Heers; landen tegen elkaar opzetten, zodat grondstoffen door multinationals gewonnen kunnen worden en zij meegezogen worden in het globale financiële systeem welke oligarchen beheersen. Multinationals waar zij uiteindelijk beslissende invloed op hebben, profteren mee en dit leidt ook tot machtscentralisatie.

- objective 2 Enorme voorraad aan schuldpapieren, die aangemaakt waren om USSR failliet te laten gaan, neutraliseren. Door aanslagen op WTC is alle infrastructuur waarin dit opgeslagen was vernietigd en vervolgens door SEC afgeboekt. (Project Hammer) http://www.youtube.com/watch?v=XS5EjLAUMU0

objective 3 Mind control van de Masses, door dreiging met terreur een groot scala aan veiligheidsmaatregelen doordrukken. Media zorgen ervoor dat mensen aan kant van de oligarchen komen te staan en protesten verdeeld zijn en door extra ant-terreurwetten makkelijk geneutraliseerd kunnen worden. (Patriot-act was in de maanden voor 911 geschreven)

Objective 4 Niet echt een doel van de Oligarchen zelf, maar meer een middel om de geheime diensten meer te binden was controle over de drugsmarkten door Intelligence met name heroine in Afghanistan, maar ook cocaine (onder mom van strijd tegen FARC) in Colombia en Mexico.

Hoe ze 911 klaarspeelden heeft Dimitri al nader uitgelegd: http://www.youtube.com/watch?v=Lec9giab90I
Manus's avatar
aanmelden / inloggen