Door Ness, Op don 26 nov 2015 01:23, 17 reacties, citaat / intro / linkdump

Weg Met Ons!

Een stad vol met samengeraapte minderheden die zich niet mengen maar vechtend over straat rollen, met hooguit restantjes eigen identiteit, cultuur en taal. Dat is de natte droom van de aristocratische communistische bankiers, zogenaamd geïnspireerd door de vader van de EU, wauwelend warhoofd Graaf Coudenhove-Kalergi: een nieuwe beschaving.

Hier heb je zo'n weg-met-hunnie-maar-niet-met-mij heks:

Zie ook hier en hier. ...
Annotaties:
| #241215 | 26-11-2015 13:58 | Ness
In het kader van de wartaal die Coudenhove uitslaat omtrent ingeteelde spiritueel-hoogstaande joden, en de noodzaak een 'joods superras' te kweken om te heersen over de massa minderwaardige Oiropeanen die tegen die tijd geheel van eigen identiteit moeten zijn ontdaan, is het raadzaam terug te kijken in de geschiedenis.

Wat blijkt? In Israel is men na de oorlog vrolijk doorgegaan met eugenetische experimenten, waarvan de moedwillige exterminatie van zowel Sephardi-joodse kinderen als een onbekend aantal Palestijnse kinderen via het "ringworm experiment" wel de meest misdadige is.
In the 1950s, waves of new immigrants swept into Israel. To the dismay of the country’s Ashkenazi leaders (those originating from Europe and the US), the great majority were from Arab countries. Levi Eshkol, a later prime minister, expressed a common sentiment when he called them “human rubbish”. Israel, deprived of “good-quality” Jews, was being forced to bring to its shores Arab Jews, seen as just as primitive and dirty as the Palestinians whom Israel had recently succeeded in ethnically cleansing.
http://www.redressonline.com/2014/09/israels-very-own-history-of-eugenics/
Wat mij het meest tegenstaat is de 'maakbare samenleving', waarin niets aan het toeval wordt overgelaten, waar mensen totaal geen eigen inbreng of keus hebben, waar sommige 'rassen' zich wel en andere weer niet moeten vermengen, waar allerlei puur menselijke concepten verworden tot speelgoed van een paar stinkend rijke gekken met deze griezelgraaf als lichtend voorbeeld en exponent. Alle spontaniteit in menselijke relaties wordt uitgesloten. Wij moeten en zullen VEE worden. Dát is het doel van de EU, en daarom krijgt Merkel een Coudenhove-Kalergi prijs.

De Chabad-organisatie doet niet onder voor de 'witte supremacisten'; beide bewegingen staan een geteeld, kunstmatig superras voor dat zich niet mag mengen met 'lageren'. Die lageren moeten zich dan weer gedwongen vermengen om overtuigend üntermensch te blijven. Nazisme is gelijk aan Zionisme, alleen het lijdend voorwerp verschilt. https://www.youtube.com/watch?v=TptkFd6HXhE

Overigens komt de vertaling van 'Praktischer Idealismus' uit een computer. Hier een beter overzicht: https://www.big-lies.org/coudenhove-kalergi/
Ness's avatar
| #241225 | 26-11-2015 15:50 | ouwe knar
Ik mis de klassieke echte zwarte pieten. Het zijn nu hoofdzakelijk armoedige bleekneuzen. Bij de intocht van Sinterklaas in Antwerpen was het ook al raak. Bah.

Alsof kinderen nooit in staat waren het verschil te zien tussen een uitbundig geverfde mevrouw/meneer en een mooie zwarte medemens.

Naar mijn smaak het failliet van echte multiculti (herkennen, erkennen, respecteren, waarderen van elkaars cultuur).
ouwe knar's avatar
| #241226 | 26-11-2015 16:21 | siban
Nederlandse cultuur? Haha.. lachwekkend toch, Dat commerciele sinterklaas is toch een lachertje.

Wordt het niet is tijd voor nieuwe tradities. Een nationale feestdag op de dag dat we bankiers in de cel gooide! Iets wat weer het vieren waard is. De dag van moeder aarde, de dag dat we als natie zelfvoorzienend werden en energie onafhankelijk bijvoorbeeld.
siban's avatar
| #241235 | 26-11-2015 17:34 | ouwe knar
Wordt het niet is tijd voor nieuwe tradities
Doe je best daar in het tropische regenwoud waar je naar gevlucht was toch? Zelf geen kinderen, neefjes, nichtjes? 'T is maar net wat je er zelf van maakt. Duh, familie tradities... Verjaardagen zijn vast ook commercie enzo.
ouwe knar's avatar
| #241236 | 26-11-2015 17:44 | Ness
De grap van Sint&Piet;zit 'm niet in dat kleurtje van Piet - alhoewel een zwart mens als kinderheld de werkelijke racisten niet welgevallig is. De grap zit 'm in de samenzwering van hen-die-weten tegen kinderen die alles geloven. Sint&Piet;leert je dat je niet alles zomaar moet aannemen. Het zaait een zaadje van kritisch denken en levert tevens een pleister op de geslagen wonde. Het maakt niet uit hoe commercieel de verkopers zijn zolang de traditie van surprise, eigen creativiteit mbt verpakking en zelf gemaakte gedichten niet verloren gaat. Dat is het eigene, en daarom wordt het verziekt van hogerhand.
Ness's avatar
| #241237 | 26-11-2015 18:18 | siban
@Ness Het eigene wordt in dit geval niet verziekt. Bij ons thuis vroegah maakte we ook ons eigen feestje ervan. Wat de rest deed moeten ze zelf weten.

@O.K. Ik zou het wel gaaf vinden als de commercie zou inspelen op mijn verjaardag, Maanden van te voren liggen dan al mijn kadootjes op me te wachten.. wauw!

Het lijkt wel dat door die zwarte piet strijd iedereen Sinterklaas ineens heel leuk en belangrijk is gaan vinden.

Tradities zijn niet altijd hetzelfde geweest. Altijd een samensmelting geweest van. Maar blijkbaar staan we zo tegen over elkaar. De individualisering van ons allen waar de elite voor gezorgd hebben. Verdeel en heers is nooit zo makkelijk geweest!
siban's avatar
| #241241 | 26-11-2015 18:59 | ouwe knar
De grap zit 'm in de samenzwering van hen-die-weten tegen kinderen die alles geloven. Sint&Piet;leert je dat je niet alles zomaar moet aannemen. Het zaait een zaadje van kritisch denken en levert tevens een pleister op de geslagen wonde.
Zoiets dus. Een knipoog naar alles dat vast lijkt te staan.

Het lijkt wel dat door die zwarte piet strijd iedereen Sinterklaas ineens heel leuk en belangrijk is gaan vinden.
Lijkt mij duidelijk waarom. Zie boven en ook http://zaplog.nl/zaplog/articles/zwarte%20piet Gedraai en gelieg over iets dat mensen onder elkaar horen op te lossen niet een VN.
ouwe knar's avatar
| #241242 | 26-11-2015 19:02 | herman4394
@Ness
In grote lijnen heb je me zeker weten te overtuigen. Uit het gedrag van de vluchtelingen valt zeker ook veel op te maken. Het lijkt me alleen vrij onmogelijk om doorgewinterde vrouwelijke "mossad" medewekers of soortgelijken uit te kunnen sluiten. Dat bedoelde ik.
Vanunu heeft zich bij zijn ontvoering indertijd ook door zo'n mossad vrouw in de luren laten leggen.
| #241245 | 26-11-2015 19:08 | herman4394
Sorry op verkeerde link geplaatst...
| #241250 | 26-11-2015 20:03 | siban
@OK @Ness... Ohjajoh haha.. nou in hoeveel bochten gaat men nog kruipen om het zwarte pieten sinterklaas verhaal te verkopen. Zo kan ik er nog wel een paar bedenken en prima hoor geef je eigen draai er aan. Daar staat iedereen vrij in maar dat onze zwarte medemens zich stoort aan de racistische uitdossing en benamingen vind ik terecht. Die mening doet volgens mij geen geweld aan de manier waarop jullie sinterklaas vieren toch?

Kijk zowel blank zwart en welke groep dan ook reageert panisch als er door een andere groep gewezen wordt op iets, terecht of onterecht dat maakt niet uit. Ik heb dit nooit gesnapt in heb me ook nooit ergens mee geindentificeerd en ook totaal geen nationalistische gevoelens gehad.
siban's avatar
| #241256 | 26-11-2015 21:35 | Ness
Persoonlijk zou ik het een giller vinden als Sint pikzwart en Piet hagelwit op zouden treden. Het probleem zit 'm niet in de kleurtjes, Siban. Het gaat erom met wat voor venijn dit soort akties gevoerd worden, en de rare dwang die wordt opgelegd. Het Sintfeest voor te stellen aan het Amerikaanse publiek alsof het een kerstfeest is bv, dat schiet bij heel veel mensen in het verkeerde keelgat. Het gegeven wordt doelbewust gebruikt om tegenstellingen en spanningen te scheppen.

Er is bij mijn weten nog nooit iemand racistisch geworden omdat hij/zij vroeger Sinterklaas vierde. Dat racisme is ook nooit de bedoeling geweest van het feest; mensen zien het niet eens, en voelen zich dus onterecht beschuldigd. Voor mijn part wordt Piet een roet-piet. Maar de kwestie had heel anders gebracht kunnen worden, da's het punt. Hij had aan het publiek voorgelegd kunnen worden ipv afgedwongen met geweld. Dan had waarschijnlijk de meerderheid gewoon ingestemd met een iets minder zwarte Piet, omdat dat redelijk en menselijk is.

Overigens wordt met het verdwijnen van zwarte Piet wél een stuk historie gewist. Namelijk dat de slavenhandel in Oiropa vanouds grotendeels in handen was van zwarte Afrikanen, en dat er quantitatief (veel!) meer blanke slaven zijn verhandeld dan zwarte.
Ness's avatar
| #241272 | 26-11-2015 23:36 | siban
Ja idd Ness eigenlijk is de media hier schuldig aan. De hele situatie is uit zijn proporties gerukt zodat iedereen er een mening over ging vormen en de tegenstelling zich wagenwijd tegenover elkaar zijn gaan ingraven. Zelf woon ik al jaren samen met mijn prachtige roetmoppie en zij stoorde zich nooit echt aan het sinterklaas feest maar omdat men zich zo liet gaan en de reacties steeds racistischer werden ging zij zich wel ergeren.

Kinderen zien die kleurverschillen niet behalve rond sinterklaas want dan dachten die kids al dat zwarte piet al in land was als ze voorbij liep. Ja ach niet echt vervelend maar de associatie zijn er wel degelijk niet racistisch bedoeld maar waarom niet even een kleine aanpassing aan het feestje.

Van mij part mogen ze het hele feestje helemaal opdoeken maar dat staat hier los van en is puur persoonlijk, dacht namelijk altijd dat het christelijk feestje was maar door de hele heisa ben ik er achter gekomen dat het van oorsprong ook een heidens feest is. Zo zijn wij heidenen er ingeluisd.
siban's avatar
| #241304 | 27-11-2015 15:57 | Ness
Geef mij maar heidenen:
want kijk wat spiritueel hoogstaande joodse inteelt inhoudt: https://www.vice.com/read/the-child-rape-assembly-line-0000141-v20n11
De Heilige Heren Rabbijnen, die door hun volgelingen voor god zelve worden aangezien, raden het neuken van jongetjes tot 9 jaar en alles behalve 'normale coïtus' bij meisjes tot 9 jaar aan (talmoedisch voorschrift) aan om zwangerschappen bij kleine meiden te voorkomen. Maar kinderen neuken, dat moet kunnen, want daarmee eer je god. De inteelt wordt verzorgd door het huwen binnen de zeer nauwe (pun) kring.

Israel, het beloofde land waar het nieuwe joodsche 'ras' moet worden ontwikkeld, zit stampvol met mensen die te ziek zijn om waar dan ook getolereerd te worden. En Israel haalt er steeds meer binnen - en omdat de vrouwen gedwongen worden bij de konijnen af koters te werpen hebben ze steeds meer nieuwe huizen nodig, daar waar geen wetten gelden, zoals op de West Bank. Dat zal vast een mooi rasch van nieuwe heerschers worden, mevroi Merkel, oh machtige gristelijke volgelinge van Gekke Graaf Kale, Oervader van de EU.
Ness's avatar
| #241312 | 27-11-2015 19:25 | siban
@Ness Heel ziek die gasten! Dus daarom alles wat riekt naar geloof, wantrouw ik.
siban's avatar
| #241434 | 29-11-2015 15:38 | Antares
@Ness
Ik denk dat ik wel begrijp waarom die rabbi bleekwater in zijn gezicht kreeg gegooid. De dader is waarschijnlijk zelf misbruikt en is bang dat door openheid ook zijn eigen zaak in de openbaarheid zal komen, dus uit schaamte.
Antares's avatar
| #241436 | 29-11-2015 16:02 | Ness
Zolang mensen worden 'beschermd' tegen feiten blijft deze ziekte voortkankeren vrees ik. "Autoriteiten" zijn zo bang voor repercussies en vervolgingen zonder aansziens des persoons dat ze hier geen ruchtbaarheid aan willen geven. Liever wat kinderen - en volwassenen - voor het leven zwaar getraumatiseerd dan dat de vuile was buiten komt te hangen. Ook hun eigen.

Want met name de christenen hebben altijd al geweten wat er in die talmoed staat - er staat trouwens nog veel meer in wat wel door de beugel kan. Daarom staan christenen er altijd op dat 'joden' zich 'bekeren'. Terwijl het in wezen maar om een hele kleine groep mensen gaat die steeds verder ontspoort. Je moet het waswater wegpleuren, niet de baby...
Ness's avatar
| #242157 | 13-12-2015 04:50 | herman4394
Hier nog een veelzeggend artikel Ness:
Mijn eigen ervaring: Vorige week was ik onderweg naar huis van een conferentie, ver weg, met het vliegtuig . Op de vlucht terug naar huis zat ik in een vliegtuig met zeker 80% zogenaamde vluchtelingen uit Syrië. Zoals ik weet , ik ken Syrië al meer dan 15 jaar, herken ik de bevolkingsgroepen en achtergrond, ze kwamen zeer zeker , uit alles bleek dit, hun accent, de kleding en hun gesprekken bevestigden dit alleen maar uit: Harasta en Douma, de wijken/voorsteden waar de meest inheemse Syrische terroristen vandaan komen. Ik heb meer 6 maanden in de Voorstad van Harasta gewoond


https://freesuriyah.wordpress.com/2015/12/12/de-ondergang-van-europa/
aanmelden / inloggen