Door community (initieel Best Well), Op zat 9 sep 2017 21:51, 3 reacties, nieuws

Westerse mediadictatuur: ‘Burgers worden totaal bedrogen’

‘Mensen worden misleid met een voorstelling die niets meer met realiteit te maken heeft - Journaals geven geen nieuws meer, maar een mensen verachtende versie daarvan’Wederom de bevestiging van een insider dat de reguliere media de èchte nepnieuws verspreiders zijn.

Een gewezen redacteur van het journaal (‘Tagesschau’) van de ook in Nederland bekende Duitse publieke zender ARD geeft toe dat de burgers ‘totaal worden bedrogen’ door de reguliere media. Volker Bräutigam bevestigt dat zo ongeveer alle zogenaamde ‘complottheorieën’ over een partijen- en mediadictatuur waar zijn, en er zeker in Duitsland en Europa wat propaganda betreft feitelijk geen enkel verschil meer is tussen de huidige zenders en die van de voormalige DDR en de Sovjet Unie. Het nieuws in Europa wordt voornamelijk gedicteerd door het Pentagon.In het interview van eind vorig jaar bevestigt Bräutigam de informatie in het boek ‘Gekochte Journalisten’ van de begin 2017 overleden (en volgens sommigen heimelijke vermoorde) Duitse journalist en voormalig redacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, Udo Ulfkotte, die vanuit zijn jarenlange ervaringen in de top van de Duitse media schreef dat de politiek in Berlijn, vooral sinds de komst van bondskanselier Angela Merkel, bepaalt waar de grote kranten en zenders over moeten berichten, en op wat voor wijze.

De reguliere media zijn de échte nepnieuws verspreiders

De huidige uitzendingen van de ‘Tagesschau’ noemt hij letterlijk ‘fake news’, oftewel nepnieuws, dus in dezelfde categorie als het Nederlandse NOS- en RTL journaal. Bräutigum vindt het onbegrijpelijk dat de Duitsers ‘voor dom worden gehouden’ en dagelijks voor zoete koek hun portie positieve overheidspropaganda, dat alles goed en geweldig gaat, slikken.

Dat geldt zeker niet alleen Duitsland, maar heel Europa en zelfs de wereld. De paar grote persbureaus waar alle Westerse media zich op baseren, zoals AFP, AP en Reuters, worden volgens Bräutigam allemaal aangestuurd door het Pentagon, precies wat Udo Ulfkotte enkele jaren geleden onthulde. ‘Nee, dit is absoluut géén complottheorie,’ benadrukt hij. ‘Het Pentagon heeft 29.000 mensen in fulltime dienst die enkel bezig zijn met het verzinnen van nieuwsberichten.’

Journalisten die carrière willen maken dienen zich aan te sluiten bij één van de grote politieke partijen, in Duitsland het CDU en de SPD. Alleen dan zijn hun banen verzekerd. De politiek bepaalt namelijk wie wat voor nieuws mag brengen. Er zijn weliswaar uitzonderingen, maar die zijn via andere organisaties nauw vervlochten met de ‘Transatlantische As’.

Bräutigam: ‘De huidige ARD directeur zei onlangs dat het allerbelangrijkste is om kritisch te blijven en om fouten toe te geven. Prachtige, louter holle woorden.’

Voorbeeld: werkloosheid is veel hoger dan officieel wordt meegedeeld

Bepaalde gebeurtenissen worden bewust verzwegen, terwijl anderen juist enorm worden opgeklopt, aldus Bräutigam. Zo wordt net als in Nederland het werkelijke aantal werklozen kunstmatig enorm verlaagd door iedereen die zelfs maar een paar uurtjes per week werkt, en alle mensen die vanuit de WW in de bijstand belanden (in Duitsland Hartz IV genoemd), niet meer mee te tellen. Het werkelijke percentage aantal werklozen in Duitsland bedraagt daarom geen 5,7% (2,54 miljoen mensen), maar eerder 12% - 15 % (zeker 7 miljoen mensen). ‘Het is een leugen om enkel dat lage aantal weer te geven. Dat is geen nieuws, dat is een mensen verachtende versie ervan.’

Voor de economische groei geldt hetzelfde. Jaarlijks mooie cijfers, maar ‘het enige wat er groeit zijn de winsten van de ondernemingen en de financiële elite. Niet gegroeid is het inkomen van de gewone man.’

‘Mensen worden misleid met nieuws wat niets met realiteit te maken heeft’

Betaalde agenten van het systeem en volksverraders zoals Günter Jauch (een bekende Duitse tv-presentator) krijgen miljoenen betaald (in Jauchs geval zelfs € 11 miljoen) om de waarlijk Stalinistische propaganda van het systeem te helpen verspreiden. ‘Men speelt met het nieuws. De mensen worden misleid met een voorstelling die eigenlijk niets meer met de realiteit te maken heeft. Voor mij wordt de manier van nieuwsverstrekking steeds onbegrijpelijker, vooral als je ziet hoe het er aan de andere kant van de wereld echt aan toegaat.’

Voorbeeld is de anti-Russische propaganda en de misleidende berichtgeving over Oekraïne en ook Syrië, waarover jarenlang onmiddellijk de Amerikaanse versie dat het regime Assad de boosdoener van alle gruwelijkheden is, kritiekloos wordt overgenomen, net zoals het drogbeeld van de door het Westen gesteunde ‘gematigde’ rebellen, die in werkelijkheid zwaar bewapende extremistische moslimterroristen zijn.

De enorme lading nepnieuws over Oekraïne werd dermate schandalig, dat Bräutigam en samen met Friedhelm Klinkhammer, jurist bij de collega’s van de NDR (eveneens geïnterviewd), enkele jaren geleden besloten om publiekelijk tegengas te geven tegen de ‘hersenspoeling’ van de Westerse burger door de officiële ‘nieuws’zenders.

‘Ons hele denken, ons totale nieuwswezen, is regeringsconform en op Amerika gericht. Dat kan niet zo blijven, dat zal op zeker moment veranderen.’

Mannheimer: ‘We leven in een dictatuur, maar 80% heeft dat nog niet door’

De conclusie van de onafhankelijke nieuwsblogger Michael Mannheimer: ‘Er valt niets anders over te zeggen: we leven in een dictatuur, de derde sinds Adolf Hitler. En nog steeds heeft 80% van de Duitsers dat niet door.’

De aanstaande verkiezingsoverwinning van kanselier Angela Merkel, die al 12 jaar aan de macht is, is dan ook vooraf bepaald. ‘Zij is wat de toekomst van het Duitse volk betreft veel erger dan Hitler, Ulbricht of Honecker. Zij is de doodsengel van Duitsland.’ Als zij niet wordt gestopt ‘zal ze in de komende vier jaar van haar termijn haar schandelijke werk van de vernietiging van de Duitsers voltooien,’ besluit Mannheimer.
Annotaties:
| #260705 | 10-09-2017 19:14 | ..................
Xander.nieuws weer.
Ik ben het er mee eens dat het nieuws gecontroleerd word door de elite.
De vraag is alleen wie is die elite.

Xamder.nieuws is een fake site.
Met fake refo's.
Waarom ik reageer is dat het artikel vermeld dat een journalist een voorwaardelijke celstraf kreeg,omdat het de samenwerking met de mufti van palastijnen en hitler had vermeld.
Xandernieuws vermeld er dan niet bij dat ook ZIO's met hitler coloboreerde.
Het is een FEIT dat de nazi's is ontstaan uit een fusie met zionisten en nationalisten.
Om israel levensvatbaar te maken.
Zio's op hun beurt weer de palastijnen heeft verdreven en de mufti in duitsland een bondgenoor zag,omdat engeland de vijand was van de moffen en de britten zagen als bezetters.
Maar dat mag niet van ZIO weblog met pseudo christenen.
Zio christenen de scofield bijbel volgen,waarin de fabel& mythe over israel en de joden is beschreven.
Ik snap ook niet dat deze pseudo christenen joden staan te vereren,terwijl talmoed joden het christendom verachten.
Het zijn vieze NSBers,die hun ziel hebben verkocht aan de duivel.
| #260707 | 10-09-2017 19:51 | Best Well
Zo predikt iedereen wel voor zijn eigen parochie,
maar ondertussen zitten wij wel met nep nieuws een nep regering een nep EU en ondertussen wordt door toedoen van de VS en Israël hier de boel tot instorting geholpen.
Best Well's avatar
| #260708 | 10-09-2017 20:04 | ..................
Inderdaad,dat is het probleem wat ons allen verdeeld.
Het gaat enkel om je eigen fanclub.
Het spreekwoord 2 honden vechten om het been en de derde gaat er mee heen toepasselijk is.
Dus de lachende derde lacht zich een deuk om hoe het klootjesvolk elkaar aanwijzen,maar de werkelijke veroorzakers nooit benoemen.
aanmelden / inloggen