Door community (initieel Best Well), Op zat 9 jun 2018 21:12, 7 reacties, nieuws

Wetenschapper ontdekt dat vaccins ons kapotmaken.In deze schokkende video onthult ze hoe Big Pharma haar vervolgens kapotmaakte
in Gezondheid 9 juni 2018 12:00 2 Reacties 1,402 Bekeken

Moleculair biologe Judy A. Mikovits luidde de noodklok over de dodelijke virale besmetting van vaccins. Ze werd vervolgens in de gevangenis gegooid.

Dr. Mikovits deed voor het Amerikaanse Nationale Kankerinstituut onderzoek naar virussen waaronder hiv. Ze hield zich vooral bezig met immunotherapie.

In 2009 was haar onderzoek gericht op autisme en andere neurologische aandoeningen. Ze kwam tot de ontdekking dat de meeste proefpersonen die ze onderzocht ook leden aan kanker en chronisch vermoeidheidssyndroom.

Uit het lab
Ze ontdekte dat een virus verantwoordelijk was voor deze symptomen en kwam tot de conclusie dat het afkomstig was van muizen.

Mikovits stelde vast dat deze virale besmetting werd veroorzaakt door vaccins.

“Vijfentwintig miljoen Amerikanen zijn besmet met virussen die uit het lab komen en die via besmet bloed en besmette vaccins in mensen terecht zijn gekomen,” zei ze.

In de boeien
Toen ze haar bevindingen naar buiten bracht werd ze ontslagen, aangeklaagd, in de gevangenis gegooid en kreeg ze opdracht haar onderzoek terug te trekken en te verklaren dat ze ‘alles had verzonnen’.

Ze weigerde het wetenschappelijke bewijs onder het tapijt te vegen, waarna ze het medische establishment over zich heen kreeg.

Ze belandde in de cel. “Ik werd in de boeien geslagen en mijn huis uit gesleurd,” verklaarde ze.

Kapot
“Ze zeiden: ‘Vertel iedereen dat het hersenspinsels zijn en je mag weer naar huis. Doe je dat niet, dan maken we je kapot’,” vervolgde dr. Mikovits. “En dat hebben ze gedaan.”

Zo ziet moderne ‘wetenschap’ er vandaag de dag uit.

| #263776 | 10-06-2018 05:06 | Rotterdam
Zoals gebruikelijk is er een andere kant aan dit verhaal

The problem with all of this was that in science, findings don’t mean much until they are replicated. Scientists are often wrong, even when they publish in prestigious journals. And in this case, soon after the Science paper came out, independent teams were unable to replicate the findings. They could not find evidence of XMRV in the blood of CFS patients – or anyone else for that matter.

http://articles.chicagotribune.com/2011-11-22/news/chi-covering-the-stunning-fall-of-judy-mikovits-20111122_1_whittemore-peterson-institute-xmrv-judy-mikovits
| #263777 | 10-06-2018 05:09 | Rotterdam
The move raised eyebrows within the scientific community. “The VIPdx was very problematic,” said John Coffin, a scientist at the National Cancer Institute, whose lab is one of several that has attempted to replicate Mikovits’ XMRV findings, “That they would be offering, commercially, this test on what are basically preliminary research findings from their group ... is obviously very questionable.”

https://www.thedailybeast.com/how-research-into-chronic-fatigue-syndrome-turned-into-an-ugly-fight
| #263778 | 10-06-2018 10:20 | liedetecter
Zoals gebruikelijk is er een andere kant aan dit verhaal


Zeker, Rotterdam haalt braaf de smeercampagne aan die tegen Mikovits werd opgezet. Daar issie hier voor als braaf_trol.

Well, those who have followed this issue know that the work of Dr. Mikovits was subjected to a vicious campaign of intimidation and outright deception, all because she asserted a few simple truths. XMRV or something closely resembling it appeared to be present in anywhere from 3-8% of the healthy population.


Overigens is ze van de (valse) beschuldigingen volledig vrijgesproken ..
| #263779 | 10-06-2018 10:40 | liedetecter
[ Oeps, annotaties nu wel met werkende link, sorry voor de dubbel-post ]
| #263780 | 10-06-2018 13:40 | Zhen
Ze lijkt een prima sympathiek mens, en is vast nogal slecht behandeld, maar er lijkt het een en ander niet te kloppen aan wat ze allemaal verteld.

Om te beginnen worden virussen door haar aangewezen als de grote ziekte veroorzaker, en ik zie dat anders, me baserend o.a. op het werk van Antoine Bechamp (zie wat ik in het verleden zoal erover heb gepost hier op Zap).

Verder meldt ze dat ze het HIV virus zou hebben "geisoleerd", maar ik dacht dat dat niet mogelijk was, omdat het te klein is om te worden geobserveerd. Ook Montagnier zou hebben toegegeven dat hij het nooit heeft geisoleerd.

Ze doet ook alsof "AIDS" zou worden veroorzaakt door HIV, iets waar Peter Duesberg het duidelijk niet eens mee is. En sinds wanneer is er een 100% zeker symptoom geidentificeerd dat bewijst dat iemand "AIDS" heeft?

Al met al niet overtuigend hier. Maar ik ben het eens met het feit dat vaccins troep zijn, dat er de meest krankzinnige ingredienten in worden gedaan, dat ze dus giftig zijn, ziekte en dood veroorzaken, en zeer waarschijnlijk in worden gezet om de bevolking de genocideren (naast dat sommigen er bakken geld aan verdienen).

P.S. Ik hou 't kort en simpel, dus nu even geen extra links erbij.
Zhen's avatar
| #263781 | 10-06-2018 19:38 | Rotterdam
Er is geen smeercampagne, haar feiten kloppen domweg niet.

'One month later, Science fully retracted her paper, a decision in line with the mounting evidence that the Mikovits findings were an accident. New research suggested that XMRV might not even be a naturally occurring retrovirus at all, but rather an artifact constructed in a lab by prostate cancer researchers.'
| #263782 | 10-06-2018 20:33 | liedetecter
Er is geen smeercampagne, haar feiten kloppen domweg niet


klinkt heel spannend ... je hebt ook vast toegang tot een giga-dbase met modder van je opdrachtgevers, respect ... maar moet je wel wat linken natuurlijk.
aanmelden / inloggen