Door Best Well, Op don 7 sep 2017 12:14, 1 reacties, citaat / intro / linkdump

Wetenschapsadviseur van Trump, Apollo Moonlandings never happened!Zijn wij nu wel of niet op de Maan geweest? Een vraag die de gemoederen zelfs vandaag nog behoorlijk bezig houdt. David Gelernter, professor aan de Yale universiteit heeft er een behoorlijk uitgesproken mening over.

David Gelernter, professor van de Yale universiteit windt er geen doekjes om heen. Toen politici het in de VS hadden over mensen naar Mars te sturen zei hij het volgende;david gelernter“ How can we manage to organize a U.S.-crewed orbital Mars mission by the mid-2030s when we never even went to the moon? The idea is laughable, as was Obama’s administration, if I may add ”

De maanlandingen zijn het...
Annotaties:
| #260694 | 08-09-2017 20:08 | G.B. Wolf
Er is een vlag op de maan geplaatst. Met een beetje telescoop moet die toch te vinden zijn? Of anders de resten van de maanlander, die zijn achtergebleven.
Apparatuur zou kapot gaan door de straling van de "Van Allen Gordel". Hoe kan het dan, dat men inmiddels al voorbij Pluto is gevlogen? En New Horizon is van de week 40 jaar geleden gelanceerd en vliegt nu verder dan een tuig ooit is geweest buiten het zonnestelsel en werkt nog steeds?
Die straling is wel levensgevaarlijk voor mensen.
Wat mij wél opviel, is de grote foto van de aarde vanaf de maan, dat er geen enkele andere ster is waar te nemen...
G.B. Wolf's avatar
aanmelden / inloggen