Door community (initieel Best Well), Op woe 24 jan 2018 14:02, 0 reacties, nieuws

Wie herinnert zich de moord van vader Jeroen Denis op zijn zoontjes

Wie herinnert zich nog de moord van vader Jeroen Denis op zijn zoontjes Ruben en Julian nog? Nepnieuws-check
De aap komt steeds meer uit de mouw in de grote media spektakels rond ernstige vermissingen en moordzaken. Jeroen Denis zou het land eerst op sleeptouw genomen hebben door half Nederland door te rijden en vervolgens zijn twee zoontjes te vermoorden om ze in een duikerbuis achter te laten en daarna zelfmoord te plegen. Ik onderzocht die zaak toen en kwam tot de conclusie dat er veel niet klopte. Zo woonde ik in der tijd zelf in Vleuten, maar wilde daar niet mee te koop lopen omdat er nog al wat vervelende bloggers en reageerders met dreigementen aan mijn adres bezig waren. Ik woonde letterlijk 2 straten verwijderd van het adres van Jeroen Denis. Niemand van zijn buren leek hem of zijn kinderen echt te kennen. Ikzelf had hem ook niet eerder gezien.

Het barste in der tijd van de BOA’s en agenten in burger die de buurt in de gaten hielden. Dit ontdekte ik omdat ik bewust regelmatig mijn hond onaangelijnd liet lopen en dan aangesproken werd door een stille of een gekostumeerde BOA die om mijn ID vroeg.

Ik ben zelf een paar keer naar de plaats delict geweest en constateerde ik dat er in de wijde omtrek geen camera te bekennen was (greenscreen beelden misschien?); dit in tegenstelling tot de berichtgeving daarover. Ook waren er geen getuigen te vinden. Waarom kwam de vinder van de lichamen van Ruben en Julian als enige maar slechts één keer in het nieuws? Wat deed hij daar toevallig op die plek? En waarom hebben ze ze de video van deze Frank Popelier op zwart gezet, waarom? Vragen, vragen en nog eens vragen. Wat blijkt? Deze Frank Populier werkte voor de Telegraaf Media Groep (TMG). Is dat misschien verdacht te noemen?

Inmiddels proberen de maffiastaat en haar maffiamedia hun valse spel een slimme wending te geven. Nu komt naar buiten dat er zoekacties in scene zijn gezet om mooie camerashots te maken. Moeten ze dit nieuws brengen omdat er wat Jan soldaten zijn die beginnen te piepen omdat ze weten dat ze ingezet zijn voor acteerwerk in een hoax (psyop)? Moeten ze de zaak nu redden. Leest u even mee:

‘Mariniers hebben in 2013 fake zoektocht naar broertjes Ruben en Julian in scène gezet’
Persbericht

Mariniers hebben, onder regie van de politie Midden-Nederland, een nachtelijke zoektocht naar de vermiste broertjes Ruben en Julian in scène gezet.

Dat blijkt uit de aflevering Heel Holland zoekt van het televisieprogramma Medialogica (Human/VPRO) die dinsdagavond op Staatstelevisiekanaal NPO 2 wordt uitgezonden. Defensie had geadviseerd niet in het donker te zoeken, omdat het zinloos was en er sporen konden worden vernietigd. Een Officier Veiligheidsregio Defensie (OVR), die de zoektochten naar de broertjes binnen Defensie coördineerde en de politie vanuit Defensie adviseerde, verklaart dat er onder druk van de media toch ‘gezocht’ moest worden. “Dat ging op ministersniveau”, stelt hij.Scriptie
De broertjes Ruben en Julian van der Schuit worden op 19 mei 2013, na een vermissing van twee weken, dood gevonden in een afwateringsbuis in Cothen. Ze zijn vermoord door hun vader. Tijdens de vermissing ontstaan er massale burgerzoektochten naar de verdwenen broertjes, omdat de politie in bepaalde gebieden was gestopt met zoeken. Niet eerder kreeg een vermissing in Nederland zoveel media-aandacht. ‘Heel Nederland leeft mee’, meldden de media.

In de scriptie, getiteld Onderzoeksrapport crisismanagement in de casus Vermissingszaak van Ruben en Julian wordt de betreffende officier geïnterviewd, die de leiding had over de mariniers die zochten naar de broertjes. “Er is ’s nachts gezocht door de druk van de media. Dat zou anders niet gebeurd zijn. ’s Nachts kun je niet fatsoenlijk zoeken. (…) De media zat in de nek, dat ging op ministersniveau. Er móest gezocht worden. Het maakte eigenlijk niet uit of er wat gevonden werd. We hadden misschien zelf wel sporen kapot kunnen maken.”

Iris van der Schuit, moeder van Ruben en Julian, reageert in de uitzending van Medialogica: “Bizar. Ze hebben gewoon een toneelstukje opgevoerd.”

Geënsceneerd
Wim Kramer, hoofdredacteur van RTV Utrecht, stelt dat er door de politie Midden Nederland bij meer zoektochten naar de broertjes beelden zijn geënsceneerd: “Ook bij de zoekactie in Geulle is een deel in scène gezet. Er werd door de politie gezegd: We doen het even in scène, zodat jullie mooie plaatjes kunnen schieten.”

De politie Midden Nederland coördineerde het zoeken naar de broertjes. Defensie was ondersteunend. Nadat Medialogica, met goedkeuring van het ministerie van Defensie, een interviewafspraak met de officier uit het onderzoeksrapport heeft gemaakt, wordt die goedkeuring weer ingetrokken en wordt het interview afgezegd. Defensie wil niet meewerken aan de uitzending, omdat de politie Midden Nederland dat ook niet wil. Zonder verdere opgave van redenen.

Medewerking ingetrokken
Als Medialogica daarop de Nationale Politie om een reactie vraagt, zegt die ‘zich niet te herkennen in één mening van één meneer bij Defensie’. De woordvoerder van het ministerie van Defensie, die aanvankelijk instemde met het interview met de officier, verklaart daarop, dat de officier ‘op persoonlijke titel heeft gesproken’.

/Persbericht

Wilt u weten wat ik denk? Het lek moet snel gedicht worden. Jeroen Denis bestond niet, net zo min als Ruben en Julian. De hele zaak was bedoeld om toen al de sleepwet voor te bereiden. Een hoax (psyop) met CGI gecreëerde profielen en beeldmateriaal (zie hier hoe dat werkt). Het was immers zo verdomd lastig om de telefoon van Jeroen te peilen. Ik geloof er niets van. Lees hier het dossier uit die tijd. Het wordt de hoogste tijd voor het burgerinitiatief nepnieuws-checker.nl! Wordt vervolgd!

Bron linkvermeldingen: hartvannederland.nl, tpo.nl
Annotaties:
aanmelden / inloggen