Door community (initieel Best Well), Op zat 30 dec 2017 12:31, 0 reacties, nieuws

Wie is hier de terrorist?

Hoe de FBI een nepaanslag tijdens kerst probeerde uit te lokken en hun zondebok uiteindelijk terugkrabbelde
Het is ondertussen geen geheim meer dat de FBI geregeld misbruik probeert te maken van kwetsbare individuen door hun vertrouwen te winnen en hen er vervolgens van te overtuigen een aanslag te plegen.

Maar zelfs als een ‘terrorist’ uiteindelijk besluit de aanslag niet uit te voeren, prijzen de mainstream media nog steeds de rol van de FBI in de oorlog tegen terrorisme.

De Washington Post schreef dat de FBI in San Francisco een terreuraanslag tijdens kerst had weten te verijdelen.

Ex-marinier
De veiligheidsdienst pakte een ex-marinier op die mogelijk van plan was om uit naam van IS op Eerste Kerstdag een aanslag te plegen op een toeristische pier in de stad.

Het zou gaan om oud-marinier Everitt Aaron Jameson (26), die plannen had gedeeld met een undercoveragent van de FBI.

De vraag is nu hoe de dienst hem heeft gevonden en of hij daadwerkelijk van plan was een terroristische aanslag te plegen.

De Los Angeles Times schreef dat Jameson zich een jaar geleden begon te verdiepen in de islam nadat hij ‘depressief en zelfs suïcidaal was geworden omdat hij zijn kinderen was kwijtgeraakt’.

Verdacht
Zijn familie zei echter dat hij geen gewelddadige neigingen heeft en het nooit heeft gehad over IS.

“Hij is gewoon geen terrorist, echt niet,” zei de vader van Jameson. “Hij zou nooit iemand kwaad doen. Nooit. Dat geloof ik niet. Dat is niet wie hij is.”

In de aanklacht tegen Jameson staat dat hij voor het eerst in beeld kwam toen een ‘betrouwbare FBI-bron’ zijn Facebook-account had aangemerkt als verdacht nadat hij berichten die pro-IS en pro-terrorisme waren had ‘geliket’.

Het feit dat Jameson een bericht over een IS-aanslag in de VS op Eerste Kerstdag had geliket wil nog niet zeggen dat hij zelf een aanslag wilde uitvoeren.

Uit de tent
In de aanklacht staat verder dat Jameson gesprekken had met FBI-informanten, maar nooit contact had met vermeende leden van IS.

De FBI-informanten lokten een depressieve, suïcidale man uit de tent en gaven hem de aandacht en het gezelschap waar hij behoefte aan had.

Twee dagen nadat hij de FBI-informanten had ontmoet stuurde hij het volgende bericht: “Ik denk niet dat ik dit kan doen. Ik heb me bedacht.”

Het was al te laat. Ook al had hij niemand iets aangedaan en ondanks het aandringen van de agenten had geweigerd de aanslag uit te voeren, liet de FBI hem arresteren.

Volgende slachtoffer
Jameson hangt nu een gevangenisstraf van 20 jaar boven het hoofd omdat hij heeft deelgenomen aan gesprekken met FBI-informanten die doelbewust inspeelden op zijn zwakheden, terwijl de mainstream media vol lof spreken over de dienst en de agenten die het leven van een onschuldige man ruïneerden alweer op zoek zijn naar hun volgende slachtoffer.

Als Jameson nooit van plan was om een terreuraanslag te plegen en de FBI dit alles aan hem opdrong, waarom wordt er dan gesproken van een verijdelde aanslag?

Angst
Het antwoord is simpel. Voormalig onderdirecteur van de FBI Thomas Fuentes zei:

Als je budgetvoorstellen indient voor een politie- of inlichtingendienst ga je natuurlijk niet zeggen dat ‘we de oorlog tegen terrorisme hebben gewonnen’ omdat je budget dan gelijk wordt gehalveerd. In plaats van ‘houd de hoop levend’ van Jesse Jackson is het ‘houd de angst levend’.

De FBI brengt het leven van Amerikanen dus in gevaar om de angst levend te houden.

De voormalige Amerikaanse inlichtingenofficier Robert David Steele zegt hierover het volgende in onderstaande video:

De meeste terroristen zijn false flag-terroristen of worden gemaakt door onze eigen veiligheidsdiensten. In de VS is bijna elke terreuraanslag een false flag geweest. We zijn veranderd in een gekkenhuis.
Annotaties:
aanmelden / inloggen