Door community (initieel Donkerdoorn), Op woe 17 mei 2017 06:06, 0 reacties,    

Wie liegt er over Seth Rich (de mogelijke DNC whistleblower)?

Plotseling duikt het verhaal over Seth Rich, de medewerker van de Democratic National Committee (de Democratische partij in de USA) die bij een "roofoverval" in een vrijwel criminaliteit-loze buurt in Washington om het leven kwam, weer op. Rich is naar alle waarschijnlijkheid de bron van de zogenaamde DNC-Emails die voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen door Wikileaks werden gepubliceerd. Uit de emails bleek onder andere dat de Democratische Partij de eigen kandidaat Bernie Sanders op een rijspoor zette en dat Hillary Clinton's "pay-for-play" (lobbygeld ontvangen voor invloed op beleid) activiteiten bron van zorg waren.

Twee verschillende "bronnen" beweren nu dat Rich contact had met Wikileaks en dat het onderzoek naar de moord op Seth Rich op een zeer laag pitje werd gedraaid. Het officiële verhaal gaat ervan uit dat Russische hackers de emails hebben gestolen, een prima verhaal dat en afleidt van de inhoud van de emails en de psy-op draaide houdt dat Rusland de verkiezingen heeft beïnvloed (en de wereld klaarstoomt voor wwiii) maar Wikileaks zelf heeft eigenlijk toegegeven dat Rich de whistleblower was.

Occam's razor uit de kast. Wat is geloofwaardiger: de opzichtige "the Russians did it"-riedel of de "toevalsdood" van een DNC-medewerker?
Annotaties:
aanmelden / inloggen