Door community (initieel spaceman), Op zat 18 jul 2015 22:40, 2 reacties,    

Wie werkelijk de macht in Amerika heeft en de aanval op het internet

Annotaties:
| #234978 | 19-07-2015 13:12 | ouwe knar
Mooie docu @spaceman thanks :)
Zeer de moeite waard om even tijd voor te nemen.

Wat ik mis, maar ligt waarschijnlijk aan mijn eigen hobby is het gerotzooi met voedsel. Verkeerd voedsel, gecombineerd met giffen kan mensen extreem angstig maken.
Pesticiden zijn bijvoorbeeld zenuwgiffen.
Andere giffen verstoren bijvoorbeeld de hormoonhuishouding, vervreemden mensen van zichzelf.
Giffen moeten onschadelijk gemaakt worden, hetgeen extra voedingsstoffen kost en voor extra ondervoeding zorgt.

Verder is verdeel en heers naar mijn mening een verdraaiing van elkaars verschillen zien en waarderen.
Iedereen snapt dat in een woestijn, een oerwoud, een steppe, een toendra...... andere planten groeien andere dieren leven met hun unieke aanpassingen.
Dat de mensen die daar onder verschillende omstandigheden leven, hetzelfde zouden moeten eten, dezelfde manier van leven zouden moeten hebben lijkt mij in deze context een absoluut giftige aanname. Nederlanders, Italianen, Zweden, Zuid Afrikanen, Congolezen. Vette pech voor de vluchtelingen die ergens anders aanspoelen (overigens ook moedwillig van buitenaf gestuurd denk ik).
Is ook iets met de unieke darmflora die ieder mens met zich mee draagt. Inuits en Italianen worden doodziek van elkaars eten.

Of nog een vergelijking
het hart, de lever, de longen, de cellen waaruit ze bestaan, allemaal ietsje verschillend. Zouden die cellen te veel op elkaar lijken dan spreken we van tumorcellen.
Een mechanisme (maatschappij) met teveel tumorcellen gaat dood.
ouwe knar's avatar
| #234980 | 19-07-2015 13:44 | spaceman
@Ouweknar

Daar heb je helemaal gelijk in.Er zou meer aandacht moeten komen voor bijvoorbeeld E-nummers ( kunnen een hoop klachten veroorzaken).Maar natuurlijk ook supermarktvoedsel waar maar een fractie van de vitaminen en mineralen in zit vergeleken met de producten van vroeger.Als je de mogelijkheid hebt: zelf verbouwen of kopen bij de bioboer.Zelf ben ik vegetariër ( geen veganist) en kan het iedereen aanraden.Diverse studies hebben het verband aangetoond tussen het consumeren van vlees en darmkanker.Het binnen krijgen van voldoende vitamines is ook van cruciaal belang.Een tekort kan agressief gedrag veroorzaken.Een experiment in een Britse gevangenis toonde dat aan.

Agressieve gedetineerden kregen meer vitamines toegediend en dat had significante invloed op hun gedrag.Verder moet je uit de buurt blijven van echt alle frisdranken want daar zit gigantisch veel suiker in.Ook de zogenaamde light drankjes zijn superslecht want daar zit aspartaam in.Helaas is ons voedsel Frankenvoedsel tegenwoordig of verbouwd op uitgeputte gronden waar men ook nog kwistig pesticiden gebruikt. Een tip: Fruit en groenten eerst laten weken in een bak water met azijn.Moet je eens zijn wat er van afkomt.Ook het gebruik van bicarbonaat ( aardappels worden eerder gaar) is een aanrader.
spaceman's avatar
aanmelden / inloggen